Czedisonek Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Zdravím všechny odborníky na fóru, v těchto dnech, kdy je horko jako pr..e, jede klima neustále. Mám automatickou. Nepozoroval jsem dosud nějakou horší funkčnost, jde podle mne dobře. Včera jsem ale zastavil trošku z kopce a koukám pod autem teče potůček, kapalo to v místech kde je katík, docela slušně, pak to vyschlo, takže nejspíš kapání přestalo. Zdálo se že je to voda, bez příměsi, čistá. Poradíte mi co můžu čekat ? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 je to voda z klimy--je to normální stav--žádná porucha... Citovat
Otan Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Když jsem poprvé přijel domů s klimou, také mne to vylekalo, to ještě jsem nevěděl o tomto klubu, tak mi nemohl nikdo tak promptně poradit. Jako např. nyní tatíček ozzy. Citovat
Czedisonek Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Díííky moc, že jste rozptýlili moje obavy, to auto mám relativně krátce a první s klimou, ale jsem ťuk ťuk zatím vcelku spokojenej. Citovat
Medvěd Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Jo, jo - taky mám rád pod autem sucho a když jsem v létě pod 406kou nacházel loužičky, byl jsem taky znepokojen - nicméně, jak už psáno výše Ozzym, je to jev zcela normální a nic zlého nevěštící. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.