Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

začala mi blikat kontrolka..které někdo předemnou vytahl řárovku. Prosím, co s tím?konektor?jaka barva?a barva vodiču? díky za pomoc!!

Odesláno

Keď sa tu rieši problés airbagmi spýtam sa na ten môj, od výroby mám v aute namontované len dva, vodič + spolujazdec, no pri výmene kontroliek a výmene vypálených žiaroviek v budíkoch mi rozsvietilo aj kontrolku bočných airbagov. Viem, že som mal auto spredu búrané už pri kúpe, takže je možné, že po nehode a výmene airbagov + riadiacej j., dali riadiacu j. z auta, ktoré malo 4 airbagy a preto to svieti?

Odesláno

Nazačátek si oprav v popisu ten motor, TDi u peugeotu neznám....ŘJ airbagů najdeš pod středovým panelem co je mezi sedačkama, plechová krabička u ruční brzdy;) jinak chybu můžou házet protože je odpálená řj airbagů, pyropatrony, atd. ale většinou je jen špatný kontakt v konektoru pod sedadlem nebo převodní kroužek ve volantu, použij hledání je toho tady o tom dost, samozřejmě nejlepší napojit na diag. a víš hned kde je chyba:mrk

Odesláno

Jestli myslíš ty co jdou k pyropatronám pod sedačkou tam myslim že to je hnědý dvoupin konektor a dál k patroně vede silnější oranžovej, mě ho stačilo rozpojit a zase spojit, bývá tam jen špatný dotek v konektoru....kdyžtak si zkontoluj jestli nemáš střelený ty patrony, jsou tady na fóru i pěkný fotky jak to poznáš, jde to zkontrolovat bez jakkýkoliv demontáže, ve zkratce, k protikusu pásu ti vede ocelový lanko obalený v gumičce, ta gumička nesmí být schrnutá

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím!

Bliká mi kontrolka airbagu,včera bolo auto napojené na diag.a tam sa mi nevedel mechanik napojiť na riadiacu jednotku airbagu.možno ž by tam mohol biť dajaký problém?Studený spoj,zlé kontakty?Chcem si vypítať váš názor,zatial sa nechce šprtať v tom zbytočne.

Odesláno

zkus nejdrive zahybat oranzovyma konektorama pod sedackama, pri vypnutem klicku rozpojit a spojit a uvidis, jestli to pomuze

jakou diagnostikou se do toho zkousel pripojit ?

Odesláno

Nejčastějčím problémem jsou konektory pod sedadlem, pokud máš boční bagy vyzkoušej s nimi trochu zahejbat. Pokud to nebude ono tak bohužel jedině diag a určit která větev to je.

Odesláno

a jakou mas diagnostickou zasuvku ? hnedou obdelnikovou 30ti pinovou, nebo uz klasickou cernou (zelenocernou) OBD 16ti pin ?

Odesláno

Rozobral som kontakty zástrčku RJ Airbagu,prečistil,a zase nič.Môže sa pokaziť RJ Airbagu z ničoho na nič?Niekto ju už rozoberal?Už som pomyslel aj na to,že v RJ kontaktov môže biť niekde studenáč,ale to len hlasnešie rozmýšlam:D:(

Odesláno

Po výmene druhej RJ,sklamanie,bliká ďalej Airbag.Moja posledná šanca,prepojil som zásuvku airbagu pod volantom 2,2 ohmovým odporom,a raduj sa svetu,prestala blikať kontrolka!Vsunul som nazad konektor airbagu,a zatial vyzerá byť všetko ok!Idem otvárať šampus!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...