Toxi5 Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 začala mi blikat kontrolka..které někdo předemnou vytahl řárovku. Prosím, co s tím?konektor?jaka barva?a barva vodiču? díky za pomoc!! Citovat
Mathush Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Keď sa tu rieši problés airbagmi spýtam sa na ten môj, od výroby mám v aute namontované len dva, vodič + spolujazdec, no pri výmene kontroliek a výmene vypálených žiaroviek v budíkoch mi rozsvietilo aj kontrolku bočných airbagov. Viem, že som mal auto spredu búrané už pri kúpe, takže je možné, že po nehode a výmene airbagov + riadiacej j., dali riadiacu j. z auta, ktoré malo 4 airbagy a preto to svieti? Citovat
Dančák Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Nazačátek si oprav v popisu ten motor, TDi u peugeotu neznám....ŘJ airbagů najdeš pod středovým panelem co je mezi sedačkama, plechová krabička u ruční brzdy;) jinak chybu můžou házet protože je odpálená řj airbagů, pyropatrony, atd. ale většinou je jen špatný kontakt v konektoru pod sedadlem nebo převodní kroužek ve volantu, použij hledání je toho tady o tom dost, samozřejmě nejlepší napojit na diag. a víš hned kde je chyba:mrk Citovat
Dančák Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 mathush: nevím, možný to asi je, po napíchnutí na diag. to zjistíš na 100% jaké jsou přihlášeny Citovat
Dančák Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Jestli myslíš ty co jdou k pyropatronám pod sedačkou tam myslim že to je hnědý dvoupin konektor a dál k patroně vede silnější oranžovej, mě ho stačilo rozpojit a zase spojit, bývá tam jen špatný dotek v konektoru....kdyžtak si zkontoluj jestli nemáš střelený ty patrony, jsou tady na fóru i pěkný fotky jak to poznáš, jde to zkontrolovat bez jakkýkoliv demontáže, ve zkratce, k protikusu pásu ti vede ocelový lanko obalený v gumičce, ta gumička nesmí být schrnutá Citovat
Toxi5 Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 mrknu na to, snad se mi povede tu kontrolku zkorigovat:-D Citovat
Mathush Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 a tie dva, ktoré mám origo vpredu su funkčné, aj keď mi na budíkoch svieti kontrolka bočných bagov? Citovat
zolco Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Zdravím! Bliká mi kontrolka airbagu,včera bolo auto napojené na diag.a tam sa mi nevedel mechanik napojiť na riadiacu jednotku airbagu.možno ž by tam mohol biť dajaký problém?Studený spoj,zlé kontakty?Chcem si vypítať váš názor,zatial sa nechce šprtať v tom zbytočne. Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 zkus nejdrive zahybat oranzovyma konektorama pod sedackama, pri vypnutem klicku rozpojit a spojit a uvidis, jestli to pomuze jakou diagnostikou se do toho zkousel pripojit ? Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Nejčastějčím problémem jsou konektory pod sedadlem, pokud máš boční bagy vyzkoušej s nimi trochu zahejbat. Pokud to nebude ono tak bohužel jedině diag a určit která větev to je. Citovat
zolco Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Neviem presne,že jaká diag to bola.Mám len 2 airbagy,Kontakty pod sedačkamy som už rozpájal,prečistil a nič. Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 a jakou mas diagnostickou zasuvku ? hnedou obdelnikovou 30ti pinovou, nebo uz klasickou cernou (zelenocernou) OBD 16ti pin ? Citovat
zolco Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Tak pozrel som sa na tú zásuvku,a je čiernobiela zo 16 pin Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 hmm tak u tehle zasuvky by nemel byt problem, u te starsi 30ti pinove nekdy diagnostika airbagu blbnula Citovat
zolco Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Rozobral som kontakty zástrčku RJ Airbagu,prečistil,a zase nič.Môže sa pokaziť RJ Airbagu z ničoho na nič?Niekto ju už rozoberal?Už som pomyslel aj na to,že v RJ kontaktov môže biť niekde studenáč,ale to len hlasnešie rozmýšlam:D:( Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 tak pokazit se samozrejme muze leccos, chtelo by to napichnout origo peugeot diagnostikou - PeugeotPlanet 2000 Citovat
zolco Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Po výmene druhej RJ,sklamanie,bliká ďalej Airbag.Moja posledná šanca,prepojil som zásuvku airbagu pod volantom 2,2 ohmovým odporom,a raduj sa svetu,prestala blikať kontrolka!Vsunul som nazad konektor airbagu,a zatial vyzerá byť všetko ok!Idem otvárať šampus! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.