dzana.m Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 mam takovej malej dotaz má nekdo skušenosti s vymenou lapače jisker u 405 1.9 d rok vyr. 94 dneska mi trochu rupnul na více mistech a tak to vypadá jako když jede traktor předem moc díky za každou radu:myslim Citovat
dzana.m Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 nikdo nemá skušenost svýmenou nebo tomu říkaj lapač plamenu nebo rezonátor Citovat
subin Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 koupit-vymněnit,pár šroubů,nebo je něco konmnkrétního co potřebuješ vědět? Citovat
dzana.m Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 jo koupit a vymenit ale nevym jak nato koukal jsen nato ze spoda a přístup tam zrovna není idealní tak se chci zeptat co je třeba sundat nebo se nic sundávat nemusí Citovat
subin Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 ,popravdě na to se blbě odpovídá,když to nemáš před sebou,místa je všude málo,ale matně si vzpomínám,že to nebylo až tak nejhorší.Každopádně musíš zespod,což ne vždy je možné Citovat
dzana.m Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 jak sem nato koukal tak zespodu tam mi trochu překáží převodovka a ta semi zrovna sundávat nechce a ze zhora tam je sací potrubý tak sem si myslel jestli nato není nejaký chyták jak se ktomu dostat sem stoho nejak nameko Citovat
Pája Rybišár Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 no jmenuje se to lapač sazí na www.aci.cz stoji okolo 1200kč.....nechal bych si to v servise vyměnit....ať se trapi někdo jiný...:PTen ma alespon vybavení.... Citovat
dzana.m Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 jo jo to je přesne ono díky moc sice nejsem dovyjakej automechanyk ale snad se stím nejak vypořádam asi obšas poletí nejaký to nařadí že mi to nejde ale jinak sem klidas Citovat
Dundee Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Tak to docela podražili, kolega ho loni kupoval za nějakých 700,- a říkal, že znova už by to měnit nechtěl. Mám ten pocit, že jeden z těch šroubů urval, jak byly zapečený... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 taky bych řek servis--na zvedáku a s autogenem se to dělá líp...právě kvůli nahřátí matek Citovat
dzana.m Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 chlapi tak dám na vás a strčím to do servisu at si stím poradej jinak díky moc Citovat
dzana.m Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 tak sem se nakonec rozhod že si ho vymením sám po rozhovoru v autoservisu kde mi řekli že by to asi stálo kolem dvou až tří tísíc sem se nato vrhnul s kámošem ale výckrát bych to asi už nechtel delat příšerná prace asi třikrát sem se chtel obesit :grr:D že mi to nešlo povolit pak mi parkrát vypad mozek že sem už nemoch musel jsem sundat jak sací tak vyfukové potrubý a pak jsme to vytahli no des a hruza ale slava mam to vymeněný :D Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Neexistuje žádný lapač jisker, ani lapač sazí, ani lapač čehokoliv jiného. Je to TLUMIČ, a je to tu popsáno už x-krát Citovat
dzana.m Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Původně zaslal: oddie Neexistuje žádný lapač jisker, ani lapač sazí, ani lapač čehokoliv jiného. Je to TLUMIČ, a je to tu popsáno už x-krát oddie takhle mi to řekli i v mototechne že to je lapač jisker ale to už je jedno hlavne že ho mam vymenenej a jinak tomu říkam ešus a hotovo :D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.