Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Po asi týdením parkování venku a následném umytí se mě na laku udělaly jakoby zaschlé kapky vody.poradte prosím jak je odstranit.leštěnka nefunguje.díky

Odesláno

tak tohle mám taky a parkuju furt v garáži,vzal jsem hadici s vodou pokropil jsem auto a pak že to pudu leštit drhnu to jako blázen a nic

[upravil dne 23/5/09 patryck]

Odesláno

Ten kameň je svinstvo. Ja som to mal len na prednej kapote tak som to jemne prešiel pastou na odstraňovanie škrabancov Turtlewax. Ale myslím, že pomôže hociaká leštiaca pasta s jemný abrazívnym účinkom. Tempo na staré laky by mohol byť ideálny, možno by stačil aj ten na nové laky - mám ho kúpený, ale ešte som neskúšal.

Odesláno

Přesně todle sem řešil na naší berušce309 asi před 5 lety,dopadlo to tak,že musel být nový lak,žádná leštěnka nepomohla,bylo to docela do hloubky

Odesláno

na sklo je nejlepší nějakej přípravek s alkoholem,naneseš to normálnim hadrem,ale aby nepouštěl,trochu to pak utřeš a vysušíš a pak to vemu na sucho švédskou utěrkou,ale musí se trochu tlačit,výsledek je užasnej!

Odesláno

Bacha, temer všetky prípravky na odstraňovanie vodného kameňa obsahujú kyseliny.

Inak týmto fľakom z vody po umývaní sa dá pekne predísť keď po umytí poutierate auto jelenicou. Tiež pomáha ak je auto navoskované a umýva sa iba čistou vodou. Vtedy to ide pomerne ľahko dole.

Odesláno

a nepomohla by nějaká pasta s jemným brusným účinkem.Dal jsem totiš nastříkat kapotu a zjistil jsem že je střecha zhruba od jedné čtvrtiny drsná,jekoby poprášená lakem a ty fleky od vody jsou pod ní.:(

Odesláno

Jemnou brusnou pastou sem to taky zkoušel,měl sem takovou tu na nábytek,když se rozlešťuje lak,a taky to nepomohlo,po umytí a rozleštění to vylezlo znova

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Inak týmto fľakom z vody po umývaní sa dá pekne predísť keď po umytí poutierate auto jelenicou.

To samozrejme robím, fleky sú ešte od predošlého majiteľa.

Odesláno
Původně zaslal: prca

a nepomohla by nějaká pasta s jemným brusným účinkem.Dal jsem totiš nastříkat kapotu a zjistil jsem že je střecha zhruba od jedné čtvrtiny drsná,jekoby poprášená lakem a ty fleky od vody jsou pod ní.:(

Tak to posral servis keď ti to striekali nezakryli strechu, išiel by som minimálne pýtať odškodné. S tým asi nič neurobíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...