Šalda Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: marko306 však osvetlenie prahov zapoj na spinač otvorenia dvery, nie? A bude ti to svietit, len pri otvorenych dverach. Ty by si uz mal mat spinac otvorenia dvery uz priamo v zamku ako ja jak to myslíš?? v zámku?? myslel jsem že bych vyvedl kábl ze stropních světel,ty se taky rožínají jen při otevřených dveří,ale nechce se mě oddělávat stropní tapec,ale pokud bych někde na dveřích měl + kde je proud jen při otevřených dveří tak do toho jdu hned Citovat
čakom Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 když to bude zapojený na spinač otevřených dveří tak to osvětlení kliky bude ztrácet význam [upravil dne 24.5.2009 čakom] Citovat
Edison Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Promiň, ale míň to fakt nesvítilo. Měl jsem i klasickou přestavbovku a před nimi osram NB, tak mohu srovnávat (i když jen subjektivně)... To fakt ne. A to, co mám já je zase docela něco jinýho. Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: čakom když to bude zapojený na spinač otevřených dveří tak to osvětlení kliky bude ztrácet význam [upravil dne 24.5.2009 čakom] čakome,u otevření dveří chci jen osvětlení prahů,kliky svítí pořád:D teda dokud nevystoupím Citovat
čakom Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 jj už jsem si všiml že se mluví o osvětlení prahu. Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 když už jsem u toho,dá se sehnat origo nějaká krytka na to osvětlení prahů?? teda jestli to mají nějaký 406?? Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: Edison Promiň, ale míň to fakt nesvítilo. Měl jsem i klasickou přestavbovku a před nimi osram NB, tak mohu srovnávat (i když jen subjektivně)... To fakt ne. A to, co mám já je zase docela něco jinýho. jj,to vidím že máš něco úplně jinýho,ty čočky budou určitě svítit líp,já tu mou hid sadu jsem koupil ve značkovým obchodě a podle mě to stálo ha ho....,tak jsem je hned zase odmontoval:D Citovat
čakom Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 když už jsem u toho,dá se sehnat origo nějaká krytka na to osvětlení prahů?? teda jestli to mají nějaký 406?? č. 2 [upravil dne 24.5.2009 čakom] Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 tak koukám že to není až dole ale hned pod ovládacíma tlačítkama dole,budu se na to muset podívat,a jestli mě někdo napíše kde mám najít + abych tam zapojil diodu tak jdu do toho dík čakome za super obrázek:super Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 tak už jsem našel na netu to osvětlení prahů,když by někdo měl nápad jak to zapojit tak sem s ním:D Citovat
Peter86 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Ty led pasky mam vplanu prave taky dat zespod dveri(taky je to dobry,ze to sviti na zem,takze vidis,do ceho slapes pri vystupovani)..u me by slo mozna zapojeni prave na ten spinac vnitrniho osvetleni co je na dverich mezi pantama..vypada jako ten,co se kdysi daval uz do skodovky.. Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 Původně zaslal: marko306zamok je v podstate aj dverny spinac. Najdi na konektore zamku kabel ktori na to je a potiahni to z neho a je to jednoduchsie ako z stropneho svetla jak to myslíš?? v zámku?? myslel jsem že bych vyvedl kábl ze stropních světel,ty se taky rožínají jen při otevřených dveří,ale nechce se mě oddělávat stropní tapec,ale pokud bych někde na dveřích měl + kde je proud jen při otevřených dveří tak do toho jdu hned Citovat
Šalda Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: 4000006 Původně zaslal: marko306zamok je v podstate aj dverny spinac. Najdi na konektore zamku kabel ktori na to je a potiahni to z neho a je to jednoduchsie ako z stropneho svetla jak to myslíš?? v zámku?? myslel jsem že bych vyvedl kábl ze stropních světel,ty se taky rožínají jen při otevřených dveří,ale nechce se mě oddělávat stropní tapec,ale pokud bych někde na dveřích měl + kde je proud jen při otevřených dveří tak do toho jdu hned takže se musím dostat až k zámku?? k zámku co zamyká a drží dveře?? Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 ano, presne tak. Však to vyskúšaj. Otvor dvere a zo srobovakom zavri ten jazycek a či ti zhasne stropne svetielko Ku konektoru by si sa mal dostat jednoducho po zmontovani tapaciru Citovat
Šalda Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: marko306 ano, presne tak. Však to vyskúšaj. Otvor dvere a zo srobovakom zavri ten jazycek a či ti zhasne stropne svetielko Ku konektoru by si sa mal dostat jednoducho po zmontovani tapaciru jdu to zkusit;) a tam by mělo teda být plus,a mínus bych zase hodil na kostru dveří?? Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 to uz ja nie som az taky elektrikar:D ale ja si myslim, ze by sa nic nestalo keby to hodis na tu kostru od kľučky otvarania dvery Citovat
Šalda Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 tak sem to zkusil,ten zámek má dvě pozice zacvaknutí,při první pozici nic až při druhé pozici to zhasne:nevim nevím,ta první pozice je když ty dveře jsou jen dovřený,ale ne úplně??asi se ptám jako blbec:D Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 tak sem to zkusil,ten zámek má dvě pozice zacvaknutí,při první pozici nic až při druhé pozici to zhasne:nevim nevím,ta první pozice je když ty dveře jsou jen dovřený,ale ne úplně??asi se ptám jako blbec:D jj prva poloha nedovřený 2 poloha zavrete:super kto sa pyta ten vie:D kto sa nepyta a dodrbe, tak ten je blbec. Ja sa pytam furt Citovat
Šalda Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 tak každopádně dííííííky mooooc:D:super asi to o víkendu rozdělám a zkusím si s tím pohrát;) když se to povede tak hodím fotku.Jen ještě nevím jestli tam mám dát jen diodu nebo ten led pásek,kde by byli třeba 3 diody,svítilo by to víc Citovat
zzipCZ Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 tak každopádně dííííííky mooooc:D:super asi to o víkendu rozdělám a zkusím si s tím pohrát;) když se to povede tak hodím fotku.Jen ještě nevím jestli tam mám dát jen diodu nebo ten led pásek,kde by byli třeba 3 diody,svítilo by to víc jj taky jsi to chci dodělat světýlka už mám tak ti budu vděčnej jestli něco vykutíš protože představu mám ale nejsem takovej expert nějak to na těch zámkách bylo nejesný no........ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.