Šalda Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 jjj,promiň,teď sem se díval blíž a je vidět že to máš přilepený na dveřích zespodu,myslel sem že to máš na tapecu a teď že ti to upadlo:mad: Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 a jinak,mám zapojený osvětlení klik na všech 4 dveřích a dneska sem si všiml že na zadních dveřích mě to svítí asi tak o čtvrtinu víc než v těch předních,nevíte čím by to mohlo být??Podotýkám že diody a odpory mám všude stejný,je možný že by tam šlo víc proudu???? Ale to by nemělo mít vliv Citovat
zzipCZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 no já měl opačnej problém v zadu mě to svítilo mín a byla špatná kostra;) [upravil dne 4/6/09 zzipCZ] Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 tak to já naštěstí ne a s tím osvětlením prahů jsi mě pěkně nadchl,ale nový světýlka v peugeotovi mají asi za 190.- kus a na vrakáču za 100.- tak si budu muset počkat,ale pořád se dívám na tvoje fotky jak to máš super udělaný,a vždycky se u toho akorát tak nase.... že to ještě taky nemám :D Citovat
zzipCZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 taky bych je neměl ale bratr se pokoušel přetahovat s vlakem a nějak se mu to nepovedlo tak sem aspon světýlka vzal Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 tak to se divím že vlak vyhrál:o:) snad se bráchovi nic nestalo Citovat
zzipCZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 naštěstí jen slabej otřes mozku a nějaký škrábance od skla.... ty jsi zháněl ty světýlka na vrakáči a seženou je???taky bych chtěl mnět poblíž takovej vrakáč to když tam přijdu a chcu něco s interiéru tak namě hledí jak kdybych po něm chtěl nějakej díl s auta s rokem výroby 2035:D:D [upravil dne 4/6/09 zzipCZ] Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 jj,na vrakáči,naštěstí tam maká kamoš,tak mě je možná sežene i zadáčo,ale uvidíme,jinak sem nikdy neměl problémy s nějakýma dílama,dostal sem vždy to co sem chtěl:) Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 jinak tu šablonu ještě máš??Dívám se že seš z Olomouce,tak bych možná pro ňu potom dojel:D Citovat
zzipCZ Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 bohužel bylo chladno tak posloužila na zátop v krbu:mad: Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 škoda:D holt si budu muset nějak poradit sám:) Citovat
mmmb Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 kudy jste prošli drátama od vnitřního osvětlení do předních dveří u řidiče. díval sem se na konektor a nevím jak se do něj dostat , prý je nějyký přípravek ale ten nemám a konektor zrušit nechci. Je tam málo místa při odchlípnutí té krycí gumy. Musí se zevnitř sundat tapec pod pojistkama, nebo nějaké šrouby? kudy se tam leze? Díky Citovat
zzipCZ Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 no já jsem chytl za dráty a normálně jsem ten konektor povitáhl mě to šlo......ale zadní dveře ty jsou horší ke konektoru je dobrej přístup ale ta čás co je na dveřích je nerozebyratelná je to celý zalitý aspon u mě teda jo:o Citovat
msoli Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Tak po dnesnej 5hodinovej makacke 4 odtrhnutych štuploch na zadnych tapaciroch je vysledok podla mna celkom fajn.A vobec to nedrazdi pri soferovani.Postupoval som presne podla navodu od 4000006 len som dal 1 kiloohmovy odpor.Ten navod je super. Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 já sem tam nakonec dal odpor 1,5 ohmu a svítí to fajn,sice o něco víc než tobě ale máš to super:super ale stejně mě to moc nepomohlo,vezl sem asi před týdnem kamoša v noci dom a on se mě potom ptal kde mám kliky,kde se to otevírá,a to v sobě neměl ani jedno pivo;) takže tam asi nakonec namontuju halogen:D Citovat
zzipCZ Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 ne to chce nápis z led diod\"zde otevřít\":D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 to není špatnej nápad a na sklo nalepit velkou šipku směrem dolů Citovat
msoli Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Tu sipku spravit tiez z diod a aby este aj preblikovala. Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 nejlepší asi bude nevozit nikoho v noci:D jedině milenku:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.