Brizan Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Tak to tedy nevím, kupoval jsem to tady http://www.sportovniautodoplnky.cz/chrom-paska-se-zlabkem-20-m/ uvidíš tam i rozměry toho U profilu. Ta částečná mřiž nevypadá vůbec zle, asi o tom zauvažuji. Ještě pár metrů mi zbylo a tak se do toho asi pustím Citovat
luko407sw Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 nasel jsem jeste toto,neni to sice mrizka o ktere se tady pise, ale vypada to taky dost dobre.... Citovat
Brizan Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jo to vypadá skvěle, ale myslím si že bez toho spodního spoileru by to bylo takový nedodělaný. A já ho tam určitě dávat nebudu už tak je čumák hodně nízko a s parkováním u obrubníků by si moc nerozuměl:D Jinak tahokov je pěkná věc na autech, za pár korun a výsledek úžasný. Citovat
luko407sw Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 presne tak,tahokov neni moc drahya afetk je vyborny,ale jak uz jsem se tady na foru nekde docetl tak nekdo psal, ze po par minutach jizdy stoupla rapidne teplota....takze pokud pozuzit tahokov tak s velkyma okama,aby pres nej dobre proudil vzduch... Citovat
DURISLAF Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 NAZDAREK!TAK DNES SOM SI VYLEPSIL NARAZNIK AJ JA.A PRIDAL SOM HNED AJ DENNE SVIETENIE [upravil dne 4/6/09 DURISLAF] Citovat
BACUS CZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jo to jsem psal ja , opravdu semi to stalo ,po 10min jsem varil ,mam k tomu vysvetleni , tahokov je lisovan smerem dolu (cca 45°) a maska je od chladice cca 25cm ,tak to ten tahokov stlaci smerem dolu a vzduch nedojde tech 25cm na chladic .Je to hezke ,ale nedavat Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Mám tahokov za mřížkou už druhý rok a nikdy nebyl žádný problém. Citovat
jardelAC Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ja tiez idem davat tahokov za mriezku. Bude to ako ochrana chladica, kedze oka na orig. mriezke su velke. Uz som raz menil chladic klimatizacie, stacilo... Citovat
luko407sw Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 pri brouzdani jsem nasel mrizku z tahokovu co ma presne pasovat na 407mu... a cena uz zase tak strasna neni (i kdyuz na U profil nema...) http://auto-doplnky.com/eshop/tuning/typove-tahokovy/mrizka-peugeot-407-04-adc80417.html Citovat
Guest esgire Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: Brizan Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku. Pokud by ještě nějaký metřík (na 407 asi 4m) zbyly, tak bych si je rád vzal... Citovat
luko407sw Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: esgire Původně zaslal: Brizan Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku. Pokud by ještě nějaký metřík (na 407 asi 4m) zbyly, tak bych si je rád vzal... kazdy druhy tuning obchod to prodava na metry...urcite neco najdes Citovat
Brizan Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: esgire Původně zaslal: Brizan Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku. Pokud by ještě nějaký metřík (na 407 asi 4m) zbyly, tak bych si je rád vzal... Bohužel zklamu tě, vyprodal jsem to cca za týden od zveřejnění. Byl o to docela zájem Zkus se poptat jinde Citovat
Guest esgire Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Brizan Původně zaslal: esgire Původně zaslal: Brizan Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku. Pokud by ještě nějaký metřík (na 407 asi 4m) zbyly, tak bych si je rád vzal... Bohužel zklamu tě, vyprodal jsem to cca za týden od zveřejnění. Byl o to docela zájem Zkus se poptat jinde ok, díky všem za info, já se mrknu na net a pokud by to nešlo koupit metrážově, objednám taky těch 20m a pak se tady s někým podělím, pokud by byl ještě zájem... Citovat
luko407sw Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 k te tvoji stribrne to vypada dobre a co teplota motoru? Citovat
Jurko Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Mám to čtrnáct dní a zatím nic,stále drží jak má,uvidím až jak se teď oteplilo,ale je to samá moucha Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 HonzaZ: tvoje riešenie sa mi pozdáva najviac. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.