Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chromové lišty na chladiči - objednávka

Recommended Posts

Odesláno

Jo to vypadá skvěle, ale myslím si že bez toho spodního spoileru by to bylo takový nedodělaný. A já ho tam určitě dávat nebudu už tak je čumák hodně nízko a s parkováním u obrubníků by si moc nerozuměl:D Jinak tahokov je pěkná věc na autech, za pár korun a výsledek úžasný. :D

Odesláno

presne tak,tahokov neni moc drahya afetk je vyborny,ale jak uz jsem se tady na foru nekde docetl tak nekdo psal, ze po par minutach jizdy stoupla rapidne teplota....takze pokud pozuzit tahokov tak s velkyma okama,aby pres nej dobre proudil vzduch...

Odesláno

jo to jsem psal ja , opravdu semi to stalo ,po 10min jsem varil ,mam k tomu vysvetleni , tahokov je lisovan smerem dolu (cca 45°) a maska je od chladice cca 25cm ,tak to ten tahokov stlaci smerem dolu a vzduch nedojde tech 25cm na chladic .Je to hezke ,ale nedavat

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku.

Pokud by ještě nějaký metřík (na 407 asi 4m) zbyly, tak bych si je rád vzal...

Odesláno
Původně zaslal: esgire

Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku.

kazdy druhy tuning obchod to prodava na metry...urcite neco najdes

Odesláno

Bohužel zklamu tě, vyprodal jsem to cca za týden od zveřejnění. Byl o to docela zájem :) Zkus se poptat jinde :papa

Odesláno

Bohužel zklamu tě, vyprodal jsem to cca za týden od zveřejnění. Byl o to docela zájem :) Zkus se poptat jinde :papa

ok, díky všem za info, já se mrknu na net a pokud by to nešlo koupit metrážově, objednám taky těch 20m a pak se tady s někým podělím, pokud by byl ještě zájem... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...