Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chromové lišty na chladiči - objednávka

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem ty plastové profily jak je zmiňuje AnotherOne, mimochodem vypadá to fakt skvěle:super, ale koupil jsem nějakým nedopatřením 20m. Do masky jsem spotřeboval 3m a tak mám 17m volných. Kdyby měl někdo zájem můžu zaslat za nějakou symbolickou kačku.

Odesláno

mam zminene samolepici listy z tuningshopu ( vietnamske trznice :) ) uz skoro ctyri roky na predni masce u moji 406 a porad drzi a vypadaji super ( maji par tukancu od kaminku, ale to je videt az pri pohledu ze vzdalenosti mensi jak 20cm )

960_20.jpg

Odesláno

Ahoj, můžeš mi prosím poslat foto, nebo ho sem dát, jak zmiňované U profily z tuning shopu vypadají a jak se vlastně přichytí namísto původní plastové mříže před chladičem ?

Díky.

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Viděl jsem, máš tam odpověď. ;) Nechávám to za 35,- + poštovné tak kdyby měl ještě nědko zájem už mám pouze 9m:papa

Toto vypadá skvěle! Píšeš, že ti zbylo 9m, měl bych zájem. Jen nevím, kolik budu potřebovat, abych ochromoval celou přední mříž.

Máš ještě nějaký ten metřík dispozici ?

Odesláno

jj, mohu doporučit, má to každá druhá mototechna v nabídce, mám je cca 4 roky a vypadají stále dobře :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...