Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: BACUS CZ

Tak uz jsem je koupil v Peugotu,zrcatka 1050,- i kliky 1260,-Kč .Mam uz je namontovaný (na bronzove barve ) a bomba .Tez jsem koupil i ty u profily na chladica ted 407 nema chybu . V sobotu budumontovat couvaci kameru . Uz jen zbyva kridlo na sw , nevite nekdo cenu a kde by se dalo koupit .

Cena je super, jsou to tedy polepy? Jinak montáž ti provedli také u Pežoutů?Kolik si za to celkem dal?

Díky a už se těším na foto

Odesláno

Tie klucky vypadaju krasne a hlavne na ciernej. Neviem aky mate nazor na predny grill ale ja som si tam objednaj listy z ebay za par supov ;) ked som vydel tu sumu za origo:bojim a vypada to celkom slusne.

Odesláno
Původně zaslal: brade

Ta anténa stylu žralok (alá BMW) je na sedanu standard nebo je to dodělaný? :)

je to dorobené, štandard to určite nie je ;) ak ma napadá, ak o veľmi chceš, tak si ju kúp a nalep, nemusíš je napájať:D

Odesláno
:D raději bych funkční verzi - kde se dá taková anténa sehnat a jak je na tom se signálem vůči standardní? Mám tu barvu dolomite :-)
Odesláno
Původně zaslal: brade

Ta anténa stylu žralok (alá BMW) je na sedanu standard nebo je to dodělaný? :)

mam ju len ako doplnok ale mam doma este jednu normalnu ale tu tam nechcem dat prave kvoli tomu aby som nemusel vrtat diery do auta

• O 6 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: čakom

v peugeotu

kliky 9623.E1 1400,-

zrcátka 9623.A7 1261,-

PqnU9VA.jpg

aVaKuJ0.jpg

[upravil dne 22.5.2009 čakom]

Ptal jsem se u nas v Peugeotu a za zrcatka chcou 1500,to ty ceny jsou tak rozdílné a nebo to chtěl ten prodavač do kapsy?:bojim

může někdo prosím Vas zjistit aktuální cenu za ty chromové kryty zrcátek.díky

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...