Radim Odesláno 19. červen 2004 Odesláno 19. červen 2004 Prosím o radu. U 309 1.4 r.v. 91 se při vyšší zátěži motoru (delší rychlá jízda nebo delší jízda do kopce) rozsvítí kontrolka u ukazatele teploty na přístrojovce (a s ní kontrolka STOP). Teploměr ale ukazuje běžnou teplotu, motor se nepřehřívá, nevaří, výkon je normální. Při normální zátěži pak kontrolky po chvíli zhasnou. Čím to??? Je špatné čidlo teploty v motoru??? Citovat
PESEK79 Odesláno 19. červen 2004 Odesláno 19. červen 2004 Tchanovi to delalo na 309 1.1 a bylo to spatne cidlo teploty... Citovat
Jardaned Odesláno 19. červen 2004 Odesláno 19. červen 2004 mám stejný vůz ale zatím tato závada se mi nevyskytla.Ale je fakt,že když při vyšších teplotách teď v létě Pažoutovi třeba na dálnici naložím,tak mi teplota podle budíku vyleze na 90-92 st.C. Tvůj problém bude asi vadné čidlo teploty na motoru.Zkus ho vymněnit a uvidíš. Citovat
fante Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Noještě mě napadá možnos zavzdušněného chladícího okruhu. Nechal bych motor zahřát(až do otevření termostatu) a pak zkusil opatrně otevřít dolívací víčko na chladiči (s běžícím motorem je kapalina nasávána do motoru, takže by to nemělo vytýct a případně kapalinu dolil. Jinak jak píšou kolegové, asi bych tipoval to čidlo. Citovat
Petr605 Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 U otcovy 205 1.9D se kontrolka STOP rozsvítí při teplotě vody něco přes 90 stupňů. V létě na semaforech, nebo při rychlé jízdě se to může stát lehce. Podotýkám, že chladič je OK, voda je, sahary fungují. Kvůli tomu jsem mu tam dal digitální teploměr, aby věděl, jestli má cenu na dálnici zastavovat, nebo je to planý poplach. Možná bylo zajímavý vědět, který čidlo má na svědomí rozsvícení téhle kontrolky. Citovat
tomyka Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 a jak si montoval ten teplomer digitalny? na ake cidlo? Citovat
Ladis Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Sem se s rozsvícením u mé 205 taky setkal. Čidlo co spíná kontrolku STOP hlásilo v předstihu. Je na něm hodnota 105°C. Moje spínalo při 94°C. Vymněnil jsem čidlo teploty, termostat, odvzdušnil. Podle ročníku mají diesely ještě za termostatem odvzdušňovací šroubek. Citovat
Petr605 Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Čidlo jsem si sehnal z jiného auta, našrouboval místo záslepky, která tam byla a sbastlil tu elektroniku, podle hodnot odporu toho čidla. Otec si poručil červený displej, tak ho tam má. Přesné to bůhvíjak není, ale pro tu orientaci, jestli skutečně vaří, nebo ta STOPka svítí jenom, že svítí, to stačí. Pro někoho by třeba bylo jednodušší si sehnat přístrojovku s teploměrem, ale pro mě vyšlo tohle líp. Teploměr jsem už měl, jen jsem nevěděl, kam s ním. A taky to teď vypadá hrozně namakaně.:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.