Y2K Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Tak ci tak...osobne nepoznam nikoho a ani som od nikoho nepocul ze by dakto vyhral, alfu, mercedes ci ine auto ktore ponukali ci uz operatori pripadne ine hry. Kazdopadne ako som uz povedal, nenahneval by som sa takemuto auto a zrejme by som to riesil ako uz Lubk0 pisal Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Tak som ho dnes videl krásavca keď som stál na križovatke. Niekto to teda fakt vyhráva Citovat
tomike Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Tak som vcera videl krasneho spidera v KE. Nadherne auto v skvelej farbe, len som nesedel za volantom. A s podvodmi pri sutazi takejto kategorie by si to organizatori po....li poriadne, tomu neverim. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Tak prvy fesak na predaj http://alfa-romeo-spider.autobazar.eu/18t-id1052041.html Citovat
garfield 207 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 no k sutazi o alfu spider vyhral ju uplne obycajny clovek byva o 5 domou dalej a poslal len jednu sms stou danou to mal horsie ale musi ju zaplatit do 60 dni takze ho predal synovi za cenu dane. skoro ma porazilo pri tom kolko sms som poslal ja ale co uz auto je pekne:potlesk Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 aspoň,že ho vyhrál obyčejný člověk--většinou se čert vy.ere na hromadu... Citovat
Y2K Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 No tak uz tu cenu zmenil PS: Ja som tiez uz poslal haldu SMSiek ohladom tohto a stale nic... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 19 tis EUR je stale dobra ciastka. Pokial teda berieme ohlad na to, ze nove stoji 1,2 miliona, tak 570 tis je velmi slusna ciastka Y2k daj mi cislo, zistim kolko presne si poslal :D Citovat
Y2K Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Lubk0: No to viem aj ja kolko, z mojho 5 Citovat
306gti6 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Taketo nieco som dostal mailom: Skupina povedzme 10 ludi ( staci z TV , z reklamy, z audiotext. spol. , predajca automobilov) sa dohodne , ze zadarmo zozenie sebe aj svojim znamym - rodinnym prislusnikom, diskretnym priatelkam a.p.d nove auto Vymysli sutaz \"ALFA 123\" ZA predpokladu, ze denne posle SMS 100 000 ludi je zisk 6 milionov korun . Ak auto stoji do 800 000 Sk je to celkom fajn biznis pre niekoho Nielenze sa denne zaplati niekomu zo skupinky auticko , ale v pohode vyjde aj milionik na odvisielanie reklamy v TV nejakych par miloinikov sa zvysi aj na vytvorenie reklamy a v konecnom dosledku zarobi aj audiotextova spolocnost a predajca aut. A kto to vsetko zaplati - no predsa naivni Slovaci , ktori v domneni, ze vyhraju auto denno denne posielaju SMS za 60 SK - poniekotori aj niekolko krat denne Ved cim viac ludi SMS-kuje miliony niekomu pribudaju. Pri 200 000 ludi denny prijem uz 12 milionov korun a co ked niektory den posle SMS 500 000 ludi ( zisk 30 mil korun) Len tak dalej Slovaci, posielajte SMS dalej zaplatte skupinke predom urcenych ludi auticka a este im dajte par milionikov aj na benzin . Sikovne vymyslene fakt Videli ste niekto verejne losovanie ??? Ucast notara - naco a keby aj, ten za 1-2 melony potvrdi vsetko. Prinesena zabalena obalko o 19.55 nesie predom urcenu osobu so skupinky a naivny Slovak si povie - a zase som nevyhral :-)))) Kto na tom zarobi ??? 1. predajca automobilov preda 77 aut 2. audiotextova spolocnost 3. reklamna agentura - vyroba reklamy 4. televizia za odvysielanie reklamy 5. skupina ludi a ich znami ziskaju zadarmo auta na ktore sa im poskladaju naivni Slovaci 6. ta ista skupina zarobi niekolko desiatok milionov korun Citovat
zzipCZ Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Taketo nieco som dostal mailom: Skupina povedzme 10 ludi ( staci z TV , z reklamy, z audiotext. spol. , predajca automobilov) sa dohodne , ze zadarmo zozenie sebe aj svojim znamym - rodinnym prislusnikom, diskretnym priatelkam a.p.d nove auto Vymysli sutaz \"ALFA 123\" ZA predpokladu, ze denne posle SMS 100 000 ludi je zisk 6 milionov korun . Ak auto stoji do 800 000 Sk je to celkom fajn biznis pre niekoho Nielenze sa denne zaplati niekomu zo skupinky auticko , ale v pohode vyjde aj milionik na odvisielanie reklamy v TV nejakych par miloinikov sa zvysi aj na vytvorenie reklamy a v konecnom dosledku zarobi aj audiotextova spolocnost a predajca aut. A kto to vsetko zaplati - no predsa naivni Slovaci , ktori v domneni, ze vyhraju auto denno denne posielaju SMS za 60 SK - poniekotori aj niekolko krat denne Ved cim viac ludi SMS-kuje miliony niekomu pribudaju. Pri 200 000 ludi denny prijem uz 12 milionov korun a co ked niektory den posle SMS 500 000 ludi ( zisk 30 mil korun) Len tak dalej Slovaci, posielajte SMS dalej zaplatte skupinke predom urcenych ludi auticka a este im dajte par milionikov aj na benzin . Sikovne vymyslene fakt Videli ste niekto verejne losovanie ??? Ucast notara - naco a keby aj, ten za 1-2 melony potvrdi vsetko. Prinesena zabalena obalko o 19.55 nesie predom urcenu osobu so skupinky a naivny Slovak si povie - a zase som nevyhral :-)))) Kto na tom zarobi ??? 1. predajca automobilov preda 77 aut 2. audiotextova spolocnost 3. reklamna agentura - vyroba reklamy 4. televizia za odvysielanie reklamy 5. skupina ludi a ich znami ziskaju zadarmo auta na ktore sa im poskladaju naivni Slovaci 6. ta ista skupina zarobi niekolko desiatok milionov korun jj to už tu jednou je Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Taketo nieco som dostal mailom: Skupina povedzme 10 ludi ( staci z TV , z reklamy, z audiotext. spol. , predajca automobilov) sa dohodne , ze zadarmo zozenie sebe aj svojim znamym - rodinnym prislusnikom, diskretnym priatelkam a.p.d nove auto Vymysli sutaz \"ALFA 123\" ZA predpokladu, ze denne posle SMS 100 000 ludi je zisk 6 milionov korun . Ak auto stoji do 800 000 Sk je to celkom fajn biznis pre niekoho Nielenze sa denne zaplati niekomu zo skupinky auticko , ale v pohode vyjde aj milionik na odvisielanie reklamy v TV nejakych par miloinikov sa zvysi aj na vytvorenie reklamy a v konecnom dosledku zarobi aj audiotextova spolocnost a predajca aut. A kto to vsetko zaplati - no predsa naivni Slovaci , ktori v domneni, ze vyhraju auto denno denne posielaju SMS za 60 SK - poniekotori aj niekolko krat denne Ved cim viac ludi SMS-kuje miliony niekomu pribudaju. Pri 200 000 ludi denny prijem uz 12 milionov korun a co ked niektory den posle SMS 500 000 ludi ( zisk 30 mil korun) Len tak dalej Slovaci, posielajte SMS dalej zaplatte skupinke predom urcenych ludi auticka a este im dajte par milionikov aj na benzin . Sikovne vymyslene fakt Videli ste niekto verejne losovanie ??? Ucast notara - naco a keby aj, ten za 1-2 melony potvrdi vsetko. Prinesena zabalena obalko o 19.55 nesie predom urcenu osobu so skupinky a naivny Slovak si povie - a zase som nevyhral :-)))) Kto na tom zarobi ??? 1. predajca automobilov preda 77 aut 2. audiotextova spolocnost 3. reklamna agentura - vyroba reklamy 4. televizia za odvysielanie reklamy 5. skupina ludi a ich znami ziskaju zadarmo auta na ktore sa im poskladaju naivni Slovaci 6. ta ista skupina zarobi niekolko desiatok milionov korun Je to flame, a totalny vymysel, nejakeho zavistlive tupca Pozri si prvu stranku, tam uz som to raz vyvracal Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Je to flame, a totalny vymysel Keď už tak hoax. Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Ja poznam jedneho Tomas Vnucko z nitry. Musi zaplatit dan z vyhry 150 000 sk / 4979,09 eur auto dostane mesiac od vtedy co ho vyzrebovali. t.j. buduci tyzden. ked ho dostane tak ho pofotim a umiestnim. PS.: presmskoval okolo 2000sk ale mal stastie kolega z prace presmskoval 9400sk a nevyhral Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: satan1984 Ja poznam jedneho Tomas Vnucko z nitry. Musi zaplatit dan z vyhry 150 000 sk / 4979,09 eur auto dostane mesiac od vtedy co ho vyzrebovali. t.j. buduci tyzden. ked ho dostane tak ho pofotim a umiestnim. PS.: presmskoval okolo 2000sk ale mal stastie kolega z prace presmskoval 9400sk a nevyhral este som zabudol. .... 150 000 sk musi zaplatit do 1 roka nie hned Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 To by znamenalo cenu auta 790k. Asi im ich dávali za veľkoobchodné ceny pri takom množstve Daň musí zaplatiť ako každý v daňovom vyrovnaní do konca marca budúceho roka. [upravil dne 1.7.2009 AnotherOne] Citovat
Y2K Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 To ma zas dakto stastie... Kua kedy ja co vyhram? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.