Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci.

Urcite ste postrehli ze bezi na Markize sutaz o 77 kabrioletov Alfa Romeo Spider.Vyhercov je uz 20 tak sa chcem opytat ci niekto pozna dakeho vyhercu alebo ci uz stretol jedno z tychto aut na ceste.Dufam ze sa mylim ,ked poviem ,ze sa mi to cele nevidi ,ci to nie je len taka reklama a pod.

Odesláno

Neverím, že by to bol podvod. To keby prasklo tak to môže markíza aj s orindžom zabaliť. Mňa by skôr zaujímalo ako je to s daňou z výhry, či si to tí šťastlivci uvedomujú. Alebo ten spider rovno strelia aby mali na zaplatenie.

Odesláno

K tomu traktoru: Kdyby vyhráli tak machrujou jak posílali SMSky. Jenže asi nevyhráli, tak jim bylo líto vyhodit 520€ček, tak to svedli na chudák traktor :(

A nebo maj děti, který nejdou blbý a věděj kde sehnat SIMku s tarifem zadara :D

Odesláno

vyhrat ich vyhraju. Aj davnejsie sa dalo od orangeu vyhrat niekolko P 307 a pred tym zas mercedesi. Len ta dan. U nas je to 19%(tusim:myslim ) a ak si predstavime, ze auto stoji nejakych 26555€ (t.j.800 000sk, je to len odhad) tak dan z vyhry vychadza nejakych 5045€. Premna osobne nedosiahnutelnych 5045€ a kabriolet by mi bol na 2veci, na ko...ot a na pi...u:D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

vyhrat ich vyhraju. Aj davnejsie sa dalo od orangeu vyhrat niekolko P 307 a pred tym zas mercedesi. Len ta dan. U nas je to 19%(tusim:myslim ) a ak si predstavime, ze auto stoji nejakych 26555€ (t.j.800 000sk, je to len odhad) tak dan z vyhry vychadza nejakych 5045€. Premna osobne nedosiahnutelnych 5045€ a kabriolet by mi bol na 2veci, na ko...ot a na pi...u:D

To si povedal dobru hlupost :D

Auto stoji priblizne 1.2 miliona. Takze nejakych 228 tis je dan.

Pridem do banky, zoberem pozicku, a zaplatim 228 tisocovu dan, a auto priveziem domov.

Vzhladom na to, ze najlacnejsia Alfa romeo spider RV 2008 stoji na autobazar eu 748 000 sK (2009 ROVNY milion korun) tak by si na tom skodny urcite nebol.

Len priklad, verim, ze keby si s nim zavital do AAA auto, tak 500 litru by ty vyplazli len taky fukot (protoze ho kludne potom mozu ponukat za 600 litrov a to budu mat najlacnejsiu cenu v SR ) alebo ho kludne mozes inzerovat ty, a verim ze ho predas proste zo ziskom :)

Na druhou stranu, ja bych si ho asi nechal :P

Odesláno

to LubkO: ja som nic nepovedal, ale napisal:D

Mne ta vyhra za tie opletacky nestoji a teraz ako je kriza a aut u nas je napredaj po Milu-Jarmilu tak do uvahy by fakt pripadalo len to ačko.

A ta cena tych 800tisic som napisal, ze len odhadom:papa

Odesláno

Ake opletacky :)

Ja neviem, ja ked pridem do mojej banky, a poviem ze chcem 250 000 Sk pozicku, tak ju mam do 24 hodin na ucte a nebudem vobec nic dokladovat...

Vyberem si nejaku s moznostou splatit ihned, a hotovo...

Vybavis si papiere ohladne auta, a ked ju das do inzeratu za 500 tis SK tak verim, ze sa udrzi v inzerate maximalne 3 dni.

Potom vyplatis banku, i s nejakou provizi a 200 litru mas doma. Myslim si, ze za 200 litru by som snesl hodne, hodne vetsi opletacky ... :)

Odesláno

Jen na okraj, nevím jak to máte na Slovensku, ale v ČR byste za prodej auta do roka od nabytí platili navíc ještě daň z příjmu. Né že by se na tom pořád nedalo vydělat, ale je to třeba zahrnout do kalkulace.

No ona je to spíš akademická debata, nikoho z nás se to asi týkat nebude...

Odesláno

To uz naozaj nevim, v mem pripade bych si spidera urco nechal ... Nakolko jezdim cca 40 procent kilometru SAM, a cca 55 percent kilometru s frajerkou, a zvysnich 5 procent mam v aute vic jak 2 lidi :P

A na zimu bych si hold koupil, asi ne levni, hardtop ...

[upravil dne 21/5/09 Lubk0]

Odesláno

Dnes som dostal tenkto email haluz? alebo pravda?

Ako prísť k autu zadarmo, alebo celkom fajn biznis

Skupina povedzme 10 ľudí ( stačí z TV , z reklamy, z audio text. spol. ,

predajca automobilov) sa dohodne , že zadarmo zoženie sebe aj svojim známym

- rodinným príslušníkom, diskrétnym priateľkám a.p.d nove auto

Vymysli súťaž \"ALFA 123\"

ZA predpokladu, že denne pošle SMS 100 000 ľudí je zisk 6 miliónov korún .

Ak auto stoji do 800 000 Sk je to celkom fajn biznis pre niekoho

Nielenže sa denne zaplatí niekomu zo skupinky autíčko , ale v pohode vyjde

aj miliónik na odvisievanie reklamy v TV nejakých par milionikov sa zvýši

aj na vytvorenie reklamy a v konečnom dôsledku zarobí aj audiotextová

spoločnosť a predajca aut.

A kto to všetko zaplatí - no predsa naivní Slováci , ktorí v domnení, že

vyhrajú auto denný denne posielajú SMS za 60 SK - poniekotori aj niekoľko

kráť denne

Veď čím viac ľudí SMS-kuje milióny niekomu pribúdajú.

Pri 200 000 ľudí denný prijem už 12 miliónov korún a čo keď niektorý deň

pošle SMS 500 000 ľudí ( zisk 30 miliónov korún)

Len tak ďalej Slováci, posielajte SMS ďalej zaplaťte skupinke predom

určených ľudí autíčka a ešte im dajte par miliónikov aj na benzín . Šikovné

vymyslene fakt

Videli ste niekto verejne losovanie ??? Účasť notára - načo a keby aj, ten

za 1-2 melóny potvrdí všetko. Prinesená zabalená obálka o 19.55 nesie

predom určenú osobu so skupinky a naivný Slovák si povie - a zase som

nevyhral :-))))

Kto na tom zarobí ???

1. predajca automobilov predsa 77 aut

2. audiotextová spoločnosť

3. reklamná agentúra - výroba reklamy

4. televízia za odvysielanie reklamy

5. skupina ľudí a ich známi získajú zadarmo auta na ktoré sa im poskladajú

naivní Slováci

6. ta ista skupina zarobí niekoľko desiatok miliónov korún

Odesláno

Tak to, si zase niekto neprecital o tej sutazi ani PRD, a vynasa rozsudky...

To nehovorim o tebe, robozv, ale o tvorcovi mailu.

1. Vec, hru nezastresuje ziadny predajca aut, ale markiza... Oficialny organizator je A-SMS s.r.o. a technicky partner je ELET, s.r.o.

Dalsimi marketingovimy vyznamnimy partnermi su Orange Slovensko, Telefonica O2 Slovakia a T-Mobile Slovensko a.s.

2. Vec, je ta, ze urcite neskonci alfa v rukach nikoho pribuznych... Preco ? Nase denniky, ako novy cas a podobne, by ich zniesli pod ciernu zem, a bolo by s toho fiasko ako hovado. Myslim si ze televizia markiza, s ich velkymi ziskami, nebude riskovat par milionov korun na nejakej pokaslanej sutazi ... Sice ju oficialne neorganizuje, ale plne ju zastresuje.

Dalej by sa T-Mobile, Orange a O2 urcite do niecoho takeho nezaplietli, pokial by to mohlo poskodit ich meno.

3. Vec, 100 tisic ludi denne smsku neposle, tomi verte.

4. Pokial chces, zistim ty aj ktore cislo poslalo kolko SMSie... Da sa to tu http://cs.mg.elet.sk/, ale samozrejme s menom a heslom ktore nemozem prezradit ...

5. Keci o podplatenom notarovi.

Na zrebovani sa zucastnuju, a jeho pravost a nahodnost potvrdzuje

- organizator A-SMS s.r.o

- zastupca ELET s.r.o.

- zastupca Markizi

- zastupca Orange

- zastupca O2

- zastupca T-Mobile

- Notár

- A dalsí náhradný notár.

Myslím si, ze slusná skupinka ludí na to, aby sa tam dalo podvádzať. Naviac opakujem, ze taketo GIGANTICKE spolocnosti, by nehrali na to, ze usetria par milionov, a prevali sa nejake fiasko ...

Takze v skratke, samozrejme, ze sa na tom niekto nabali, a zarobi. Ako na kazdej inej sutazi... Myslite si, ze sutaze su dobrocinne akcie ? Ze ked niekto iny organizuje, ze to na tom nic nezarobi ?

Bezna vec, ale auta su neni rozdavane prislusnikom, ani kamaratom...

A len tak pre info, zostava toho auta :D

nový osobný automobil značky Alfa Romeo Spider 1,8 T 16V 200K. Každý výherca, ktorý splní podmienky pre účasť v súťaži a nestratí právo na výhru podľa týchto pravidiel vyhráva za podmienok uvedených v týchto pravidlách jeden (1) nový osobný automobil značky Alfa Romeo Spider 1,8 T 16V 200K vo výbave: ABS+EBD+ASR+VDC, Hill Holder, Brake assist, Automatická dvojzónová klimatizácia, 5 airbagov, Volant a radiaca páka v koži, Lakťová opierka vpredu, Hmlovky, Centrálne zam. s dialk. ovl., el. ovl. okna, Imobilizér Alfa Code, Protipožiarny systém FPS, Výškovo aj osovo nast.volant, El.ovl. sklopné spätné zrkadlá s vyhrievaním, Ovládanie rádia na volante, Autorádio RDS s CD + repro + anténa, Biele podsvietenie prístrojov, 17\" odľahčené zliatinové ráfiky kolies, Hliníkový interiér, Wind Stop, Tire Kit, Tempomat, Plne elektricky ovládaná strecha, Dojazdové rezervné koleso, Sedadlá v športovej látke. Špeciálny príplatkový pastelový lak karosérie Rosso Alfa

Odesláno

zavesil som to info len pre info nehovorim ze je to pravda alebo opacne, 2x do tyzdna mi pride email s kadejakými haluzami ci uz su pravdive alebo nie rovno ich mazem napr: minuly tyzden mi doslo info ze - ked ta niekto násilím prinúti z bankomatu vybrat peniaze staci zadat PIN opacne, peniaze to da ale zaroven to zablokuje ucet a zalarmuje policiu no ver tomu alebo nie. Posielanie sms na rozne hry alebo televizne relacie typu letsdance atd. je podla mna zbytocne vyhadzovanie penazi. Ja posielam sms maximalne na ciselnici na dialkovom ovladaci od televizora len to ma 1 chybu vzdy sa mi prepne program :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...