P4WLYK Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Capy: na kouli nemužeš auto tahnout... Citovat
Capy Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 to už je na rejtym, je to jednoduchý a účelný. Nevim proč by se nesměla tyč připojit na kouli. A kdyby může jí dát teda na tažný oko Citovat
Schreek Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Půjčení vozejku je cca 800,- na den, pak už stačí jen někoho s tažnym. Bude-li nejhůř, ozvi se, třeba něco vymyslíme [upravil dne 19/7/10 Schreek] Citovat
bajza206 SW Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 auto mam vozejk mužu pučit za cca 500kč možná levnějš ale já nemam řidičák na podval jedině to risknout Citovat
Rejty Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 hosi diky za nabidky,vazim si jich a nezapomenu!ale za chvilku vyrazim,mno a ja mam ridicak na vsehno krom busu,motorky a letadlad TAKZE BAJZO EČKO MAM:-d Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 kolik by stala prosim nova vana na 2,O GTI 100 kw Citovat
swedak Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 sakra jak to že jsem nevěděl, že byl sraz na Trháčích, bych se zajel kouknout, mám to asi 10km a woeee, kdybys koukal do profilů, tak víš, že jsem z Příbrami ... Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 tak kdyz kazdej napise do kolonky bydliste PB nebo z daleka,nebo proste nejakou blbost.se pak neni cemu divit ze tam nekoukam... ale jinac odtah mne stal dvojku a zavareni vany 500+ olej filtr Citovat
Fusion Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Pro tenhle případ mám druhou vanu. Vyplatí se Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 tak ja bych ji stejne nevymenil na miste:-D nevadi...aspon udelam nejaky upravy navic,,treba kryt vany a prevodovky...sem po STK a udelam si i folie na okna:) myslim ze to celkovemu black orange vzhledu pomuže:) Citovat
swedak Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Původně zaslal: Rejty tak kdyz kazdej napise do kolonky bydliste PB nebo z daleka,nebo proste nejakou blbost.se pak neni cemu divit ze tam nekoukam... ale jinac odtah mne stal dvojku a zavareni vany 500+ olej filtr PB - no seš ještě mladej kluk, co si nepamatuje starý spz no , spíš jsem myslel profil na fejsbůku , kde seš furt Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 poseledni dobou uz moc ne...se hrabu v aute porad:-D:Djako stary SPZ si pamatuju....ale proste mne to netrklo:-D Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 tak takhle sme se vraceli z dovoleny..mimochodem ten bawor byla 525 diesel..kurva ted n sestival ma zvuk..a vono to kurwa jelo jak prase...blba nafta a jelo to jak benzinak:-D teprve od 4 tisic to tahalo:-D Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 a tobhle je takova transformers fotka:-D jak kolem tech svetel trci ty kurty,,vypada to auto nejak zle:-D premyslim jestli mam nechat kapotu takovou nebo ji primracit:myslim jinak nevim stli sme to psal..ale budu lepit folie....pac mne sere to zkurveny vedro v tom aute Citovat
NAVY1 Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 ja by som to nemračil, aj bez toho to vyzerá dobre. prípadne uvidíš ako to ukáže keď budú fólie, a maska vo farbe. Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 cekal jsem koho to trkne a napadne..pres 4 prkynka:-D:superale byl to boj:-D beztak si naraznik škrtl Citovat
P4WLYK Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 bratr má taky E34 bawora touring v naftě, akorát 524TD... jen 85kW... ale i tak to celkem (jakž takž) jede a zvuk to má mňamozni, na to že je to nafta... Citovat
swedak Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Původně zaslal: Rejty poseledni dobou uz moc ne...se hrabu v aute porad:-D:Djako stary SPZ si pamatuju....ale proste mne to netrklo:-D V pohodě, příště budeš vědět, že máš v PB pomoc a kde jsi to vorval ? Klasika z přehrady dolu z kopce, ty nekonečný vymletý kostky vid ? Když tam jedu, tak to objíždim přes Solenice, tam je krásná cesta, po těch kostkách můžu jet tak max.20km/h . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.