Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Půjčení vozejku je cca 800,- na den, pak už stačí jen někoho s tažnym. Bude-li nejhůř, ozvi se, třeba něco vymyslíme :papa

[upravil dne 19/7/10 Schreek]

Odesláno

hosi diky za nabidky,vazim si jich a nezapomenu!ale za chvilku vyrazim,mno a ja mam ridicak na vsehno krom busu,motorky a letadlad TAKZE BAJZO EČKO MAM:-d

Odesláno

tak kdyz kazdej napise do kolonky bydliste PB nebo z daleka,nebo proste nejakou blbost.se pak neni cemu divit ze tam nekoukam...

ale jinac odtah mne stal dvojku a zavareni vany 500+ olej filtr

Odesláno

tak ja bych ji stejne nevymenil na miste:-D nevadi...aspon udelam nejaky upravy navic,,treba kryt vany a prevodovky...sem po STK a udelam si i folie na okna:) myslim ze to celkovemu black orange vzhledu pomuže:):P

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

tak kdyz kazdej napise do kolonky bydliste PB nebo z daleka,nebo proste nejakou blbost.se pak neni cemu divit ze tam nekoukam...

ale jinac odtah mne stal dvojku a zavareni vany 500+ olej filtr

PB - no seš ještě mladej kluk, co si nepamatuje starý spz no :), spíš jsem myslel profil na fejsbůku :), kde seš furt ;)

Odesláno

poseledni dobou uz moc ne...se hrabu v aute porad:-D:Djako stary SPZ si pamatuju....ale proste mne to netrklo:-D

Odesláno

tak takhle sme se vraceli z dovoleny..mimochodem ten bawor byla 525 diesel..kurva ted

n sestival ma zvuk..a vono to kurwa jelo jak prase...blba nafta a jelo to jak benzinak:-D teprve od 4 tisic to tahalo:-D

Odesláno

a tobhle je takova transformers fotka:-D jak kolem tech svetel trci ty kurty,,vypada to auto nejak zle:-D

premyslim jestli mam nechat kapotu takovou nebo ji primracit:myslim jinak nevim stli sme to psal..ale budu lepit folie....pac mne sere to zkurveny vedro v tom aute

Odesláno

bratr má taky E34 bawora touring v naftě, akorát 524TD... jen 85kW... ale i tak to celkem (jakž takž) jede a zvuk to má mňamozni, na to že je to nafta... :)

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

poseledni dobou uz moc ne...se hrabu v aute porad:-D:Djako stary SPZ si pamatuju....ale proste mne to netrklo:-D

V pohodě, příště budeš vědět, že máš v PB pomoc ;) a kde jsi to vorval ? Klasika z přehrady dolu z kopce, ty nekonečný vymletý kostky vid ? Když tam jedu, tak to objíždim přes Solenice, tam je krásná cesta, po těch kostkách můžu jet tak max.20km/h :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...