Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

\"začal přiostřovat\", \"viděl jsem v tom začínající fame\"... Promiň, ale podle mě jsi to zamkl na základě dojmů, nikoli skutečné reality. Proto mluvím o přehnanosti. Chápu, chcedš zabránit něčemu, ono to tam ale ještě ani není. Teda aspoň podle mě.

Odesláno

No... urážky si představuji jinak... Krom toho kdokoli, kdo je holt na tak nízké úrovni mě opravdu urazit nemůže. To prostě beru jako jeho styl komunikace. ;-)

Ale už je to fuk. Je to Tvý rozhodnutí a máš na něj právo. Nechme to být... ;-)

[upravil dne 1.7.2009 Edison]

Odesláno

Souhlasím s Edisonem - vlákno bylo i podle mě zamčeno zbytečně brzo, protože jsem si ale s Michalem opravdu řekl vše, co jsem považoval za nutné, tak jsem se po zamčení vlákna už nepídil ani po jeho znovuotevření.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

...kdokoli, kdo je holt na tak nízké úrovni mě opravdu urazit nemůže.

Podobné impertinentní poznámky si Edisone prosím odpusť. Jasně, napsat o někom, že si o něm myslíš že je vůl se dá i slušně (viz tento případ), ale to pořád nic nemění na tom, že se jedná o urážku.

Odesláno

Mno... další co hledá v textu něco, co tam není. Napsal jsem to naprosto obecně. To, že někdo neumí holt komunikovat beru jako realitu a tak je to taky míněno. Až si o někom budu myslet, že je to vůl, tak napíšu, že je vůl, bude to konstatování mého názoru na onu osobu, a nenapíšu to, co jsem napsal. A až někoho budu chtít urazit, což nemám zapotřebí, mj. z důvodu naprosté malichernosti dané záležitosti, udělám to s nadhledem a takovou grácií, že si toho jen málokdo všimne. ;-)

[upravil dne 1.7.2009 Edison]

Odesláno

já měl zrovna pro Tabota rozepsaný příspěvěk a když jsem ho chtěl odeslat, napsalo mi to chybu. Po chvilce jsem zjistil, že mi to pod rukama admin zamkl :D Každopádně mi to bylo jedno, já si k tématu řekl svoje. Souhlasím s tím, že to bylo už Off Topic. Nadpi byl že spadlo letadlo a mi jsme řešili, jestli se dá nebo nedá zabránit nehodě v autě :aut

Odesláno

Ale o to nejde ...

Ci je neco OFF TOPIC. To kdyz se nahodou stretneme patek na sebetove, a nekdo nadhodi temu jakej mnel pracovni tyden, a dostaneme se od toho k rozpravani o dovolene, tak pak prijede nekdo, a zakaze nam mluvit, protoze to je OFF TOPIC ?

Podle mne je toto jen vymena nazoru, a to ze se to dostalo na temu mimo, je uplne jedno. Bola s toho proste diskuze.

Je to iny kdyz se clovek takto zakeca v sekci servis, kde nekdo chce napr. odpoved ci ma opravovat zadrenej motor, a prejde to do toho ze mohl zabranit zniceni motora. Ano, tam je jasnej dotaz, a odpovede by mneli byt na ten smer.

Ale sekce pokec, je na pokecani, a nevim, preco by sa malo zamikat vlakno za to, ze sa niekto rozkecal.

Mam za to, ze v cele ty diskusi, i kdyz sem ji pred tym nesledoval, se vsetci vyjadrovali v ramci moznosti slusne, a nepadali tam zadne ostre ci mene ostre nadavky.

Bola to proste vymena nazorov, a proste nejake argumentace...

Je to uplne bezna konverzace, ja kdyz jedu vecer do baru, tez se zacne na jednu temu, a skonci na nejake druhe. A taky kdyz s necim co povedal muj kamarat nesouhlasim, tak vedeme v celku zivou debatu. Kdyz se nakonec neshodnem, tak se neshodnem, ale ja mozna minimalne ziskam i druhy pohlad na vec. Ale urco se nezabijem, urco si nenadavame a urcite nas nikdo nestopne...

PS : Jen doplnim, ted ste se vyssie zacali bavit o pravopisu ne ? Ale to je jasnej OFF TOPIC, takze zamknout ci ?

[upravil dne 1/7/09 Lubk0]

[upravil dne 1/7/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ale o to nejde ...

Ci je neco OFF TOPIC. To kdyz se nahodou stretneme patek na sebetove, a nekdo nadhodi temu jakej mnel pracovni tyden, a dostaneme se od toho k rozpravani o dovolene, tak pak prijede nekdo, a zakaze nam mluvit, protoze to je OFF TOPIC ?

Podle mne je toto jen vymena nazoru, a to ze se to dostalo na temu mimo, je uplne jedno. Bola s toho proste diskuze.

Je to iny kdyz se clovek takto zakeca v sekci servis, kde nekdo chce napr. odpoved ci ma opravovat zadrenej motor, a prejde to do toho ze mohl zabranit zniceni motora. Ano, tam je jasnej dotaz, a odpovede by mneli byt na ten smer.

Ale sekce pokec, je na pokecani, a nevim, preco by sa malo zamikat vlakno za to, ze sa niekto rozkecal.

Mam za to, ze v cele ty diskusi, i kdyz sem ji pred tym nesledoval, se vsetci vyjadrovali v ramci moznosti slusne, a nepadali tam zadne ostre ci mene ostre nadavky.

Bola to proste vymena nazorov, a proste nejake argumentace...

Je to uplne bezna konverzace, ja kdyz jedu vecer do baru, tez se zacne na jednu temu, a skonci na nejake druhe. A taky kdyz s necim co povedal muj kamarat nesouhlasim, tak vedeme v celku zivou debatu. Kdyz se nakonec neshodnem, tak se neshodnem, ale ja mozna minimalne ziskam i druhy pohlad na vec. Ale urco se nezabijem, urco si nenadavame a urcite nas nikdo nestopne...

PS : Jen doplnim, ted ste se vyssie zacali bavit o pravopisu ne ? Ale to je jasnej OFF TOPIC, takze zamknout ci ?

[upravil dne 1/7/09 Lubk0]

No spíš než běžná konverzace toi byla demagogická masáž, ale to je jedno, spíš šlo o to nazývání všech ostatních zabedněnci, to mi teda vadí, ale pokud se to ostatním líbí že je někdo nazývá takto................

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...