Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvede a to nechapes, ze kazdemu se libi jiny sport? a ma pak radost, kdyz se tomu, komu v nem fandi, dari? eventuelne se o to chce podelit?

mne je cutana taky uplne ukradena....trapi me jen kdyz kopou tady a pak jsou plny hospody a tramvaje.....

libi se mi krasobrusleni a mam radost, kdyz se dari tem \"mym\" ostatne kdysi jsi tu slalomare taky vychvaloval, ne?

Odesláno

no tak u nas sa Slovan sa dostal zo sr*ciek a je po rokoch opat majster.

Skoda.:( Zilina to tentokrat neotocila. nemala dost prachov. Skoda sa bavit o drahych fotbalistoch.

Kazdeho bavi nieco ine.

Tak ako napr. mna F1. Pozrem aj ine sporty, ale F1 je naj.

Odesláno

U mne je to jedno.

Casi kdyz spartak trnava za nieco stal, su uz davno prec.

Potom bol utlm, teraz sa dostali hore, a nema fanusikov, ale bandu bitkarov ktory idu na stadion za ucelom sa pobyt.

Myslim, ze je to na velkou hambu, kdyz fanousci napriklad slovanu, ktory prijedou na zapas, musi jet specialnim vlakem, vystoupit, a od te doby jet v koridoru zateraz kde co 21 metri, to policajt obleceny ako korytnacka v panciru, helme s nejakym stitem ...

A smutne je i to, ze kvuli tym hovadam sa zaterasujou hlavni trasi v trnave, vyprazdnuju parkoviska a stahuju policajty zo vsetkych okresov, len preto, aby banda druhych hovad presla ze stanice, a nic pritom nerozmlatia (ako napriklad odparkovane auta na parkovistich od nic netusicich rezidentu)

Tohle uz neni futbal, a kdyby bylo na mne, tak bych to zakazal ...

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

se bavíte o kopané? To je ta hra jak se něco málo přes dvě desítky simulantů venčí v parku bez stromů? :D:D

:D:D:D........svatá pravda, hlavně když jde o českej fotbal, u toho by člověk snad i usnul.

Odesláno

No a zase jsme se trochu roztřídili. Už jsme na majitelé značek aut, pejsky, nyní i kluby. Ať žije Slávia!

Nu a jeden baníkovskej nakonec. Přijde baníkovec s manželkou do Elektra a prodavač se ptá, co si přejí. No přece kaleksku py..o!

Prodavač se zeptá, jestli jsou z Ostravy. A jak si to poznal!!-ptá se baníkovec. No podle té py..e!. Baníkovec se otočí na manželku a říká jí. Sem Ti pravil, že máš být doma, aby Tě nikdo nepoznal!:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

Lebo naprikla \"Spartaaa, spartaaa, buuzer*ntuv parta \" :D je posmesok ...

To není posměšek to je PRAVDA :D

:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Původně zaslal: Otan

:super, starý ale :super:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 19.5.2009 vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...