robozv Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 takze este raz na upresnenie: bolo mi doporucene farbu striekat na 3 vrstvy. Ten lak sa strieka na este nezaschnutu farbu to mi je jasn ale casovo je to kolko priblizne cca kolko minut? A ten lak mi bolo tiez doporucene 3 vrstvy moze byt? Citovat
vendelinek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Záleží na teplotě vzduchu a vlhkosti,při teplotě +-20°C asi tak 15 min.po sobě,víc rozhodně ne,vrstva přeschne a už se nespojí a po čase se může loupat Citovat
robozv Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 dakujem ti na 100 000 krat maj sa Odstraněna citace bezprostředně předcházejícího příspěvku (viz. Pravidla, bod 6.) [upravil dne 16.5.2009 Kurt] Citovat
Šalda Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Záleží na teplotě vzduchu a vlhkosti,při teplotě +-20°C asi tak 15 min.po sobě,víc rozhodně ne,vrstva přeschne a už se nespojí a po čase se může loupat a pozor na prach;) jinak souhlas:super a jestli to budeš dělat venku tak ať moc nefouká Citovat
Dundee Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 stříbrná metla je na tříkání nejlepší,to mě veř :-) jakákoliv jiná metla se dělá špatně Dovolím si tvrdit opak, měl jsem tu \"čest\" stříbrnou stříkat a nedopadlo to úplně nejlíp. Z jednoho úhlu dobrý, z jinýho úplně jiná barva:( Zato jiný metly v pohodě. Jo a plnič běžně brousim 600 pod vodou a nikdy rýhy vidět nebyly;) P.S.: Já se hádat nechcu, jen přikládám další příklad zkušenosti;) K tématu: Stříkl bych jenom ten flek pokud možno do ztracena a tak po 14ti dnech bych to lehce přebrousil (1500-2000) a přeleštil... Citovat
Šalda Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 stříkal jsem si myslím už docela dost druhů a stříbrná se mě dělala nejlíp,a co sem se o tom bavil s ostatníma lakošema z práce tak se mnou souhlasili:) A já se taky nechcu hádat:D:D 600 je podle mě pro odborníky co umí brousit,jemnějším nic nezkazí a vsadím se s tebou že když bych ti na to posvítil zářivkou tak bys ty rýhy viděl aji Ty :D Ale hádat se nechcu:D a jinak bych to přebrušoval až tak za 2 měsíce Citovat
Dundee Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 4000006: Je jasný, že profík pozná na laku sebemenší nesrovnalost. Nejsem profík a zatím si málokdo stěžoval;) Citovat
Šalda Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 A jinak čím víc názorů tím líp,aspoň si kluci můžou vybrat:D Citovat
t.rozhon Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 tak i já, bohužel, se přidám se svou trochou do mlýna a to upozorňuji, že nárazník byl lakovaný před měsícem také kvůli \"parkovištnímu lišeji\" někdy bych vraždil... Citovat
Šalda Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 No jo,je to hrůza parkovat před obchodama,když tam někdy vidím jak lidi vyjíždějí a nebo parkujou tak se mě chce blít:blicismajlik Asi začnu jezdit do obchodů autobusem:D Citovat
dolly1010 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: Kirt Odstraněna citace bezprostředně předcházejícího příspěvku (viz. Pravidla, bod 6.) Neposlouchaj a neposlouchaj, co Kurte? Jinak sem se chtěl zeptat - kde a za kolik ten plnič seženu. Můžete nějakej doporučit? Mám zprasenej zadní nárazník, tak bych to rád napravil Citovat
robozv Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 \"a jinak bych to přebrušoval až tak za 2 měsíce\" - chcem sa opitat to chlapi myslite ze ked to streknem farbou, lakom ze to treba po case este raz prebrusit smirglom? neostanu tam skrabance? a potom sa to ma este raz streknut lakom? skuste mi to priblizit, popisat a k comu je to dobre?? popiste mi to nech som trosku mudrejsi [upravil dne 16.5.2009 robozv] Citovat
Šalda Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 přebrušovat bys to měl kvůli tomu,že když to stříkneš i lakem,tak se ti udělá potom na laku kolem toho stříkanýho místa takovej poprašek,a ten právě zbrousíš buď tou pastou a nebo 2500 šmirglem,abys to měl stejně hladký všude,a neboj,žádný rýhy tam nebudou,jen to chce hodně vody a netlačit Citovat
robozv Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 budem taketo nieco robyt po prvy krat priznam sa mam z toho strach aby som to nepokazil este viac nez to je no chcel by som sa opitat ste jedno: ako lepsie postupovat --chcel by som ten skrabanec oblepit dookola aby vznikol obdlznik potom pouzit plnic, podla toho ako bude treba a potom dat dole to oblepenie a zo strany na stranu streknut farbu a lak MOHOL BY SOM POSTUPOVAT TAKTO? alebo vobec bepouzit to oblepenie? A este jednu otazku uz to mam vybrusene a /cakam na lepsie pocasie aby som mohol pokracovat/ ked prejdem po tom prstom je to hladke ale ked do toho vojdem nechtom citim rihovanie mam to vybrusit do hladka alebo to vyhladim tym plnicom??? Dakujem za odpoved len sa tomu necudujte robym to prvy krat. Citovat
dolly1010 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Hele, teď jsem ještě narazil na netu na \"základní barvu na plasty\". Jsem v tomhle ohledu lama Takže když seženu ten plnič tak nastříkat, přebrousit pod vodou a přestříkat. Když seženu základovku na plasty tak pak jen pak přestříkat? A ještě jakou barvou to potom stříknout? Myslel jsem že bych koupil pixlu akrylátovej a pak to nastřík stříkací pistolej Puvodně jsem myslel že bych koupil jsen tu barvu a tak 2x, 3x to přestík. Jak by to vypadalo? Tady se koukněte na tu mou prasečinu Jo a barva v barvě karosérie se dá nechat namíchat? Nebo se dá z techničáku zjistit kód? Podle TP mám \"Modrozelená metalíza\". Takže asi spíš někde nechat namíchat a pak přestříknout bezbarvým lakem, co? Mám to vzadu pěkně vodřený a místama na karoserii taky (na jednom místě je taková bublina, kterou budu taky muset nějak ošéfovat Citovat
vix Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 2500 šmirgl - já končil někde u 1200 Na druhou stranu, mít nárazníky natřený Konkorem 500 má taky něco do sebe Citovat
Šalda Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Ten plnič používám tenhle: http://www.barvylaky.com/produkty/plnic-400-ml-motip.html/ dá se sehnat i za míň,hlavně se neleknite že je na něm napsaný filler,to je ten plnič,jinak na plnič oblepit dokola,ať ho nemáš všude,a neboj,tím plničem ty rýhy schováš úplně v pohodě.Barvu bych stříkal taky ještě oblepený,jen pak ten lak stříkni do rozptylu Citovat
Šalda Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: vix 2500 šmirgl - já končil někde u 1200 Na druhou stranu, mít nárazníky natřený Konkorem 500 má taky něco do sebe jakože tou 1200 jsi to potom přebrušoval ten rozptyl?? to je docela hrubý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.