Liba7 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 ahoj mam problemek u sve 406 2.0HDI 80kW.. Takhle si jedu a chci předjiždět tak sešlapnu plyn vyjedu do leveho pruhu a nic... sešpalnu ho k podlaze a nic... Řikam si co to?! Na otačkoměru 2,5 tis. to už by to mělo začít tahnout ne? Tak podřadim skočí mi tam 2,9 tis pomaličku, pomaličku to leze na 3 tis a najdnou si turbo vzpomělo a zamačlo mě do sedačky. Ale zajimave je že když jsem akceleroval o chvíli později tak turbo bralo plynule už od spoda a 10 min na to už sese bralo až od 3tis a takhle se to střida. Už se s tim autem bojim předjíždět... a ještě jedna věc když to turbo nebere tak to zpraví když s vyšlapnutou spojkou vytočim motr nad 3tis a potom turbo začne fungovat.. setkal se s tim někdo mohla by to byt vaha vzduchu nebo neco takoveho? [upravil dne 15/5/09 Liba7] Citovat
Schreek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Něco podobného mi to dělalo, když se dala omylem obráceně váha vduchu, tzn. nefungovala jak by měla, občas motor prostě neakceleroval a pak to najdenou vyrazilo vpřed. Takže začal bych asi diagnostikou váhy Ona teda vůbec diagnostika by Ti asi řekla čím to je... Citovat
Liba7 Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 fi ha nakolik takova vaha vyjde? a je těžký ji vyměnit? nedavno sem potkal betonovej mostek to mě stalo dost tak ještě tohle Citovat
Schreek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Váha 3 - 4 tis, výměníš si to sám, je to jen přišroubovaný k hadicím sání. Ale spíš bych s tim šel nejdřív na diagnostiku, myslím, že to mohou být i jiné věci... Citovat
kodajz Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 no může to být i něčím jiným, viz závada Edisona a moje. Máš podobné příznaky. Citovat
foxo Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 a ked mu slapnes na krk, nejde cerny dym? Moze byt zatuhla regulace turba Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Je přímo na turbu, taková záklopka ovládaná tlakovým spínačem (ventilem). Citovat
Edison Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Je to přístupný nějak zvrchu? Jinak v mém případě jsem naznačil další možnosti... Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 To ti takhle z hlavy ani nepovím. Ale hlavně u VW TDi se stává že ten přesuvník zarezne... Citovat
Edison Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Neva, dík. kapku si umím představit, jak to může souviset s mou závislostí na teplotě nasávaného vzduchu, ale fak jen kapku. No.. i tak díky. Je to třetí věc, na kterou se kouknu... [upravil dne 20.5.2009 Edison] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.