Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj mam problemek u sve 406 2.0HDI 80kW.. Takhle si jedu a chci předjiždět tak sešlapnu plyn vyjedu do leveho pruhu a nic... sešpalnu ho k podlaze a nic... Řikam si co to?! Na otačkoměru 2,5 tis. to už by to mělo začít tahnout ne? Tak podřadim skočí mi tam 2,9 tis pomaličku, pomaličku to leze na 3 tis a najdnou si turbo vzpomělo a zamačlo mě do sedačky. Ale zajimave je že když jsem akceleroval o chvíli později tak turbo bralo plynule už od spoda a 10 min na to už sese bralo až od 3tis a takhle se to střida. Už se s tim autem bojim předjíždět... a ještě jedna věc když to turbo nebere tak to zpraví když s vyšlapnutou spojkou vytočim motr nad 3tis a potom turbo začne fungovat.. setkal se s tim někdo mohla by to byt vaha vzduchu nebo neco takoveho?

[upravil dne 15/5/09 Liba7]

Odesláno

Něco podobného mi to dělalo, když se dala omylem obráceně váha vduchu, tzn. nefungovala jak by měla, občas motor prostě neakceleroval a pak to najdenou vyrazilo vpřed. Takže začal bych asi diagnostikou váhy :super Ona teda vůbec diagnostika by Ti asi řekla čím to je... :super

Odesláno

fi ha nakolik takova vaha vyjde? a je těžký ji vyměnit? nedavno sem potkal betonovej mostek to mě stalo dost tak ještě tohle :(

Odesláno

Váha 3 - 4 tis, výměníš si to sám, je to jen přišroubovaný k hadicím sání. Ale spíš bych s tim šel nejdřív na diagnostiku, myslím, že to mohou být i jiné věci...

Odesláno

Neva, dík. kapku si umím představit, jak to může souviset s mou závislostí na teplotě nasávaného vzduchu, ale fak jen kapku. No.. i tak díky. Je to třetí věc, na kterou se kouknu...

[upravil dne 20.5.2009 Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...