Petr.406 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 čágo peugeotáci, tak jsem jdu zase na radu. Má tu někdo zkušenosti s výměnou rozvodů? nějaký návodek by se mi hodil jak nejlépe a bez odřených prstů je vyměnit. předem díky za odpovědi:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 zde http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2008090001 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tady maš taky NĚCO [upravil dne 13/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Petr.406 čágo peugeotáci, tak jsem jdu zase na radu. Má tu někdo zkušenosti s výměnou rozvodů? nějaký návodek by se mi hodil jak nejlépe a bez odřených prstů je vyměnit. předem díky za odpovědi:myslim Ja se docela divim jedne veci,že lide maji chut a nadšení se pouštet do prací,co jsou jednak dost náročné na vybavení dílny,naročné na zručnost a také hlavně na vědomosti,nehůedě na to, že nedbalou prací může dojít k vážnému poškození celeho agregatu.:aut.......od toho mame autoservis ne?....:roll:roll:roll:roll Citovat
Petr.406 Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár Původně zaslal: Petr.406 čágo peugeotáci, tak jsem jdu zase na radu. Má tu někdo zkušenosti s výměnou rozvodů? nějaký návodek by se mi hodil jak nejlépe a bez odřených prstů je vyměnit. předem díky za odpovědi:myslim Ja se docela divim jedne veci,že lide maji chut a nadšení se pouštet do prací,co jsou jednak dost náročné na vybavení dílny,naročné na zručnost a také hlavně na vědomosti,nehůedě na to, že nedbalou prací může dojít k vážnému poškození celeho agregatu.:aut.......od toho mame autoservis ne?....:roll:roll:roll:roll není na tom žádná věda už jsem je měnil na 405 tak si je vyměním i na tomto lvovi. Jen jsem chtěl vědět jestli tam není nějaký problém z kterého bych se mohl vyvarovat Citovat
ladak Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Podle mé zkušenosti z výměny řemenu u novějšího typu HDI je to jednodušší než u TD - hlavně napnutí. Starší a novější typy HDI se liší v ozubeném kole vačkového hřídele - starší typ má dělené, novější typ má nedělené Udělal jsem si na \"koleně\" přípravek http://album.volny.cz/petulak/view.php?album_id=63182&view_page=12&browse_page=1#img a změřil napnutí řemenu původního. Podle něj napnul i nový řemen. Ale zjistil jsem, že když není správně napnutý řemen, tak zajišťovací šroub na vačkovém hřídeli nejde volně demontovat nebo vymontovat (jde ztuha a ne suvně). Měl jsem blokovaný setrvák a 2mm tyčku u klínku na klikovém hřídeli plus protočení - tak jak je popisováno v manuálu pro servisy. [upravil dne 14/5/09 ladak] Citovat
Petr.406 Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 díky chlapi za návody a kdyby někdo ještě něco věděl co a jak dejte mi prosím vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.