Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:myslim

Ahoj borci,

jel jsem dnes z prace, (pripominam v kolone, sucho) a dobrzduji auto predemnou a najednou se mi zacal cukat pedal jak kdyz jedu na snehu a seslapnu na prudko.zniceho nic se spustilo ABS? stalo se to jiz nekomu z vas?? Mam nad tim mavnout rukou? Zadnou hlasku na PP jsem nevidel.

dik a mejte se.

Odesláno
Původně zaslal: martas182

DIKA, ALE MUSI TROSKU JAKO PRO BLBCE, CO JE TO LANTRA, A KDE TO NAJDU?;):myslim

Lantra je auto od Huindaye, tam to nehledej, kroužek najdeš na náboji kola :D

• O 4 týdny později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Prosím kolik stojí takové čidlo zhruba at mam přestavu protože ja jej budu muset asi koupit na zadní levou brzdu..Díky...nejlepe kdyby mi sem nekdo vlozil treba i odkaz s obrazkem:P

Odesláno

Pokud to máš na 406ku, co máš v podpisu, tak je to obj. č. 454549 a cena origo cca 1770,- Kč. Koukal jsem do Kelly a tam je to mnohem dražší. Určitě víš, že je to čidlo?

Odesláno

Skus vyčistiť snímače ABS na kolesách, mohol si tam chytiť kovová piliny alebo iný bordel. Niekedy to pomôže

Odesláno

ano mam to na 406ku..byl jsem v servise delat rozvody a rikal jsem mu o ty brzde a na diagnostice mi rikal ze to levy zadni cidlo je nejspis v haji..chybu mi vymazal ale po par dnech to zase brzdi naprd. takze nejspis opravdu to cidlo:fnuk

Odesláno

Jojo tohle jsme zkouseli a nakonec pomohlo jen vymazat chybu v diagnostice ale vydrzelo to asi tyden a pak mi zacala zase chvilama svitit kontrolka ABS a rucní brzdy..vetsinou po vypnuti a novem nastartovani vse zmizi ale uz to obcas citim i ted v pedalu ze drhne nebo kope..takze to cidlo je v haji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...