Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neznáte někoho, kdo by byl schopen posekat cca 4000 m2 plochy? Nyní tráva vysoká cca 20-30 cm. Tráva se nemusí sbírat, stačí jen \"rozšmelcovat\". Brno

Odesláno

taky mám strunovku,sice levnej křáp ale valí jak sviňa.... ale nemám auto :( kdy to chceš skosit?

ale 4000m2 je tak na trakrůrek, strunovka :myslim nevím jestli je stavěná na takový plochy

[upravil dne 12/5/09 Washut]

Odesláno

4 km stvorcove chcete kosit strunovou kosackou ? Skuste s tou kosackou prejit 4km rovne, a to ste jeste vubec nic neudelali ..

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

4 km stvorcove chcete kosit strunovou kosackou ? Skuste s tou kosackou prejit 4km rovne, a to ste jeste vubec nic neudelali ..

Já nevím kolik jsi toho udělal Ty,ale já mám zahradu 1900 čtverečních a sekám ju pořád,už asi 5 let:D:D

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

MirasCC: Jistěže, máš pravdu...:superto se jen někdo kapku přepočítal:papa:super

Ale byla to krásná chybka, to by se kolegové se strunovkou nasekali :) Koukal sem že třeba tohle má rozlohu 4km2 :)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

celej okres Brno-město má 230m2 :D :D

230m2? To je zhruba 15x15 čtverečních metrů?

Pche, to u nás má pískoviště! :aut

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

4000m2 samozrejme. Ale 4km2 sú 4km x 1km aby si si to mohol porovnať, čiže 1000x viac.

Suhlas:super . . . ludia si to casto mylia a zabudaju ze pri plosnej miere sa posuva desatinna ciarka o 2 miesta:aut

Odesláno

permonik7: ne každé fotbalové hřiště má stejnou rozlohu ;)

Hrací plocha musí mít tvar obdélníka. Pomezní čára musí být vždy delší, než čára branková.

Délka: minimum 90 m (100 yardů), maximum 120 m (130 yardů)

Šířka: minimum 45 m (50 yardů), maximum 90 m (100 yardů)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...