siskin Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Zdravim pani, rad by som sa vas spytal jednu otazocku ohladom digi. klimy. Ked si zapnem klimu tak mi hladi cca 1 minutu a potom automaticky vypne. Potom nejaku dobu nechladi a potom zapne znovu. Ale uz sa mi stalo ,ze po zapnuti chladila minutku a potom uz nezapla. Na displeji je napisane AUTO. t.z. klima sa riadi sama. Uz som to skusal aj tak ,ze som vypol AUTO ,ale aj tak to nepomohlo. V aute je potom teplo a musim otvarat okna a tym vpustam dnu teply vzduch. Viete mi podarit preco sa takto sprava klima ? Je tam malo chladiacej zmesy ? Je pokaslana klima ? Citovat
sekaj Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Otevři si kapotu a zapni klimu.Pokud neuslišíš jak sepne (cvakne),tak máš nejspíš málo náplně.Pokud si dlouho nenechával čistit klimu v servisu,vyděl bych to na ňi.Pokud si byl,tak může být pokažený kompresor,ale spíš to bude to viz.výše.Můžeš mít netěsnost v okruhu a uniká ti.Tímto bych začal....Každopádně do servisu ať ťi udělaj skoušku těsnosti a popřípadě ji doplněj. [upravil dne 11.5.2009 sekaj] Citovat
marisw Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 ventilator sa toci....pretoze ak sa neroztoci tak , sa chladiaca sustava prehreje,zvysi sa tlak chladiva a automaticky vypina elektromagneticku spojku kompresora.... Citovat
siskin Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 hmm, myslim ze sa toci. Lebo ked zapnem klimu tak zacne nieco hucat v motorovom priestore. Musim to zajtra skontrolovat ci je to naozaj tak. Ale pokial sa bude ventilator tocit tak by to mohla byt ta chladiaca zmes ? Citovat
shark734 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 ked si to skusal pri studenom motore a zapol si klimu tak za par sekund by ti mal zopnut kompresor....ak ti to chladi len chvilu tak mas malo kvapaliny...a este som si vsimol ze ked je malo kvapaliny tak vo vnutry pocut tak sycanie a uz to tu na fore niekde bolo riesene Citovat
siskin Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 takze, bol som na diagnostike a merali mi aj chladiacu zmes. Chladiacej zmesy mam dost, ale chyba je v nejakom rezistore. Vraj ma ventilator prilis malo otacok a koli tomu potom klima sama vypina. mate stym rezistorom niekto nejake skusenosti ? Citovat
siskin Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 ja to uz mam spravene, problem bol v rezistore. cena rezistora 10 euro. Treba dat dole cely predny naraznik. Ja som si to nechal urobit v serise Citovat
omegaalfa Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: siskin ja to uz mam spravene, problem bol v rezistore. cena rezistora 10 euro. Treba dat dole cely predny naraznik. Ja som si to nechal urobit v serise některé autorizované servisy to umí vyměnit i bez sundání nárazníku.....některé však ne....nebo spíše nechtějí umět Citovat
Kopik 307 1,6Hdi Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Ten rezistor ma nieco spolocneho z ventilatorom,lebo mne sa obcas stava ze mi ked dam auto a zacne fukat na plno ventilator tak sa cca za minutku vypne ale potom naskoci sam.Ale ked dam na nizsiu rychlost ventilator na cca prve styri tak to v pohode ide moze to byt aj tym rezistorom?? Citovat
omegaalfa Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 ....určitě má něco s ventilátorem chladiče (saharou)....s ventilátorem do kabiny těžko Citovat
siskin Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: Kopik 307 1,6Hdi Ten rezistor ma nieco spolocneho z ventilatorom,lebo mne sa obcas stava ze mi ked dam auto a zacne fukat na plno ventilator tak sa cca za minutku vypne ale potom naskoci sam.Ale ked dam na nizsiu rychlost ventilator na cca prve styri tak to v pohode ide moze to byt aj tym rezistorom?? mne to robilo to iste, najprv len na chviku vyplo a potom po case uz nezaplo vobec. Ten rezistor ma nieco s otackami ventilatora. treba ho dat vymenit a mas pokoj. 10 eur plus praca nie je take hrozne. Hlavne ked ti bude klima fungovat ako ma v tych majvacsich horucavach. Citovat
Kopik 307 1,6Hdi Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 No tak to dam pozriet a uvidime co nato v Peugeote v servise povedia lebo ja ked som volal tak mi nieco hovorili o neakych prehorenych kabloch ze to v peugeotoch lubi preharat ale spomeniem tam aj ten rezistor.Mozno myslel to iste.Ale zstial dik dam urcite vediet ked to vyriesim. Citovat
mmd Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Ja som sa dnes v servise zase dozvedel, ze to nema s klimou nic spolocne /aspon to moje vypinanie ventilatora/ ale na vnutornom ventilatore je este nejaky iny rezistor alebo regulator otacok v cene cca 100eur ktory moze byt zly. Alebo uz len zly kabel. V stredu budem mudrejsi:myslim Citovat
Kopik 307 1,6Hdi Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Původně zaslal: mmd Ja som sa dnes v servise zase dozvedel, ze to nema s klimou nic spolocne /aspon to moje vypinanie ventilatora/ ale na vnutornom ventilatore je este nejaky iny rezistor alebo regulator otacok v cene cca 100eur ktory moze byt zly. Alebo uz len zly kabel. V stredu budem mudrejsi:myslim Tak daj potom vediet co to bolo a kolko si platil.A kolko trvala oprava cca.Dik Citovat
Kopik 307 1,6Hdi Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Původně zaslal: Kopik 307 1,6Hdi Původně zaslal: mmd Ja som sa dnes v servise zase dozvedel, ze to nema s klimou nic spolocne /aspon to moje vypinanie ventilatora/ ale na vnutornom ventilatore je este nejaky iny rezistor alebo regulator otacok v cene cca 100eur ktory moze byt zly. Alebo uz len zly kabel. V stredu budem mudrejsi:myslim Tak daj potom vediet co to bolo a kolko si platil.A kolko trvala oprava cca.Dik No co uz si nieco zistil co je s tym a kolko to stalo a ako dlho trva praca? Citovat
Kajo Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Původně zaslal: mmd Ja som sa dnes v servise zase dozvedel, ze to nema s klimou nic spolocne /aspon to moje vypinanie ventilatora/ ale na vnutornom ventilatore je este nejaky iny rezistor alebo regulator otacok v cene cca 100eur ktory moze byt zly. Alebo uz len zly kabel. V stredu budem mudrejsi:myslim akoze v autorizovanom servise PEUGEOT ti povedia hocico, len aby boli tie suciastky - tym padom aj praca drahsia!!! takze asi tak, skusenost s PEUGEOT servisom! Citovat
mmd Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Takze dnes som bol v servise: vybrali mi ventilator, je na nom taky polkruhovy plosak, ktory plni funkciu regulatora otacok, objednali ho a zajtra by mi ho mali namontovat /cena suciastky cca 65 eciek/. Ked budem hotovy tak sa ozvem! Citovat
mmd Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 :superventilator funguje:super cena opravy 78€ Citovat
Dado240 Odesláno 9. duben 2018 Odesláno 9. duben 2018 Zdravím, u vodiča P 307 mám mokrú podlahu, keď sa ohreje chladenie pri dlhšej jazde tak je cítiť zápach chladiacej kvapaliny. Je to strana od klimatizácie a autorádia. Tam by mal byť radiator, alebo výmenník. Sú tam nejaké hadičky, ktoré by mohli popraskať? Raz za čas musím dolievať chladiacu kvapalinu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.