Guest Ludweek Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 jen pro zajimavost? potrebuji vymenit kotouce a brzdy na P306 97 rok 1.8 16V...u ELITU mi za soucastky rekli tyto ceny: destičky na obe kola 1620 a za kazdej kotouc 1570 asi budu brzdit kotvou jenom jedna vec...jsou na tomhle aute chlazeny kotouce a desticky s cidlem??? a jeste druha vec...nechal jsem na strankach v bazaru shanku po zamku na 306..ale nikdo nic tak sem navstivil vrakac...tam mi nabidl zamek za 800...myslite ze je to dobra cena??? [Editován dne 16/6/04 Ludweek] Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Hm, a to si chceš měnit sám? Nic proti, ale za tyhle ceny bych tipoval, že ti to u Vašendy vymění i s prací... Jestli jsou chlazený nebo ne, se snad podíváš na autě, ne? Na ceny zámků je dobré podívat se do katalogu. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 zvazuji vsechny moznosti...jiste ze jednou z nich je i ta navstivit Vasendu katalogy sem uz prohledl a taky se informoval telefonicky....nekde maj zamek za 1800 a jinde sadu za tu samou cenu...ja jen ze na vrakaci sem cekal prijemnejsi cenu Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Na vrakáčích jsou ceny víc než různé. Vrakáčisti maj zmapovaný, který díly jsou jak exponovaný, a taky, kolik jich maj na skladě - a podle toho střílej ceny. Obecně lze ale čekat polovinu až dvě třetiny ceny nového dílu - ovšem, není výjímka ani víc jak cena nového (neznalost kupujícího, vrakáčisty či obou - málokdo z nich mívá počítač s katalogy), nebo naopak cena směšně nízká - to ale spíš vyjímečně. Rozhodně, zadní zámek je věc exponovaná, a pod 500 jej podle mě na vracích neseženeš. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 na vrakaci casto nenakupuji (ted to bude poprve...sem se teda rozhod ze ten zamek koupim ) ale ze zkusenosti nekterych lidi vim ze vrakacisti jak jim rika oddie umej strilet ceny taky podle xichtu zakaznika tak sem jen chtel vedet jestli nekdo nevi o lepsi nabidce Citovat
Driver Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Výměna destiček u Vašendy, i s prací za rovných 1500,- Citovat
(C) Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Vymenu desticek jsem delal o vykendu. Mam 1.4 a staly me 750,-. Kotouce jsem nemenil. A zamky mam doma na cely auto, akorat na zapalovani se zasekava :-) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 Napsán autorem © Vymenu desticek jsem delal o vykendu. Mam 1.4 a staly me 750,-. Kotouce jsem nemenil. A zamky mam doma na cely auto, akorat na zapalovani se zasekava :-) zamek sem nakonec koupil na tom vrakci a spokojenost...ale moh bys obcas kouknout na strankach do sekce bazar jo a ty desticky si kupoval kde?? Citovat
(C) Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 Protoze jsem z Vychodnich cech tak v LK auto Ceska Sklalice, maj tam uplne vsechno a ted i ruzny plastovy uchytky atd. na vsechny auta :-) A do bazaru moc nekoukam, ale kdyz jsem ty zamky sundal, tak jsem tam inzerat-jestli je nekdo nechce :-) (tak pred trema tejdnama) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Napsán autorem © Protoze jsem z Vychodnich cech tak v LK auto Ceska Sklalice, maj tam uplne vsechno a ted i ruzny plastovy uchytky atd. na vsechny auta :-) A do bazaru moc nekoukam, ale kdyz jsem ty zamky sundal, tak jsem tam inzerat-jestli je nekdo nechce :-) (tak pred trema tejdnama) sem si ten inzerat nasel...nevim jestli sem ho tehdy prehlidl nebo nemel zajem o vsechny ale jenom o ten jeden moje chyba:( do cesky skalice nepojedu ale dik za info Citovat
David 106s16 Odesláno 19. červen 2004 Odesláno 19. červen 2004 1,8 16v ma jine brzdy nez vetsina 306tek a hlavne sou drazsi dily na ne, rozhodne bych to nesrovnaval s 1,9d. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 25. červen 2004 Odesláno 25. červen 2004 Napsán autorem Driver Výměna destiček u Vašendy, i s prací za rovných 1500,- tak sem to vcera dal k Vasendovi uz se tesim az si pro to odpledne pojedu (snad to bude:)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.