Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kotouce a desticky

Recommended Posts

Odesláno

jen pro zajimavost? potrebuji vymenit kotouce a brzdy na P306 97 rok 1.8 16V...u ELITU mi za soucastky rekli tyto ceny: destičky na obe kola 1620 a za kazdej kotouc 1570 :) asi budu brzdit kotvou :)

jenom jedna vec...jsou na tomhle aute chlazeny kotouce a desticky s cidlem???

a jeste druha vec...nechal jsem na strankach v bazaru shanku po zamku na 306..ale nikdo nic tak sem navstivil vrakac...tam mi nabidl zamek za 800...myslite ze je to dobra cena???

[Editován dne 16/6/04 Ludweek]

Odesláno

Hm, a to si chceš měnit sám? Nic proti, ale za tyhle ceny bych tipoval, že ti to u Vašendy vymění i s prací...

Jestli jsou chlazený nebo ne, se snad podíváš na autě, ne?

Na ceny zámků je dobré podívat se do katalogu.

Odesláno

zvazuji vsechny moznosti...jiste ze jednou z nich je i ta navstivit Vasendu :)

katalogy sem uz prohledl a taky se informoval telefonicky....nekde maj zamek za 1800 a jinde sadu za tu samou cenu...ja jen ze na vrakaci sem cekal prijemnejsi cenu :)

Odesláno

Na vrakáčích jsou ceny víc než různé. Vrakáčisti maj zmapovaný, který díly jsou jak exponovaný, a taky, kolik jich maj na skladě - a podle toho střílej ceny. Obecně lze ale čekat polovinu až dvě třetiny ceny nového dílu - ovšem, není výjímka ani víc jak cena nového (neznalost kupujícího, vrakáčisty či obou - málokdo z nich mívá počítač s katalogy), nebo naopak cena směšně nízká - to ale spíš vyjímečně. Rozhodně, zadní zámek je věc exponovaná, a pod 500 jej podle mě na vracích neseženeš.

Odesláno

na vrakaci casto nenakupuji (ted to bude poprve...sem se teda rozhod ze ten zamek koupim :) ) ale ze zkusenosti nekterych lidi vim ze vrakacisti jak jim rika oddie umej strilet ceny taky podle xichtu zakaznika :)

tak sem jen chtel vedet jestli nekdo nevi o lepsi nabidce :papa

Odesláno

Vymenu desticek jsem delal o vykendu. Mam 1.4 a staly me 750,-. Kotouce jsem nemenil.

A zamky mam doma na cely auto, akorat na zapalovani se zasekava :-)

Odesláno
Napsán autorem ©

Vymenu desticek jsem delal o vykendu. Mam 1.4 a staly me 750,-. Kotouce jsem nemenil.

A zamky mam doma na cely auto, akorat na zapalovani se zasekava :-)

zamek sem nakonec koupil na tom vrakci a spokojenost...ale moh bys obcas kouknout na strankach do sekce bazar :)

jo a ty desticky si kupoval kde??

Odesláno

Protoze jsem z Vychodnich cech tak v LK auto Ceska Sklalice, maj tam uplne vsechno a ted i ruzny plastovy uchytky atd. na vsechny auta :-)

A do bazaru moc nekoukam, ale kdyz jsem ty zamky sundal, tak jsem tam inzerat-jestli je nekdo nechce :-) (tak pred trema tejdnama)

Odesláno
Napsán autorem ©

Protoze jsem z Vychodnich cech tak v LK auto Ceska Sklalice, maj tam uplne vsechno a ted i ruzny plastovy uchytky atd. na vsechny auta :-)

A do bazaru moc nekoukam, ale kdyz jsem ty zamky sundal, tak jsem tam inzerat-jestli je nekdo nechce :-) (tak pred trema tejdnama)

sem si ten inzerat nasel...nevim jestli sem ho tehdy prehlidl nebo nemel zajem o vsechny ale jenom o ten jeden :) moje chyba:(

do cesky skalice nepojedu ale dik za info :)

Odesláno
Napsán autorem Driver

Výměna destiček u Vašendy, i s prací za rovných 1500,-

tak sem to vcera dal k Vasendovi :) uz se tesim az si pro to odpledne pojedu (snad to bude:))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...