Ravel Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Tak jsem si pronajal chatičku. Strhal jsem vevnitř tapety, že uvidim co je pod nima a co nevidim nějaký bedny (fotka už s novou kostrou pro SDK) po bližším prozkoumání jsem velice překvapen no jo, jsme v Plzni [upravil dne 8/5/09 Ravel] Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 takhle staveli klubovnu rychle sipy a stiny noci jim ji rozbourali:) Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Po revoluci byla v ČR firma, která stavěla rodinné domy s beden od granátů - tak proč by ne z přepravek od piva? Citovat
Ravel Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: honza406 škoda že nejsou plné úplně stejná reakce, když jsem to viděl Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Pěkná chatička na samotě u lesa:D, sem zvědavej,jak ji vylepšíš,práce je tam docela dost,tak držim palce:super Citovat
Ravel Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Po revoluci byla v ČR firma, která stavěla rodinné domy s beden od granátů - tak proč by ne z přepravek od piva? A dokonce jsem jednu stavbu viděl tady v Plzni. Citovat
Ravel Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Pěkná chatička na samotě u lesa:D, sem zvědavej,jak ji vylepšíš,práce je tam docela dost,tak držim palce:super vtip je v tom, že je deset minut od baráku. kdo to v Plzni zná, tak cca 150m od amfiteátru a ZOO Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 tak to máš dobrý,můžeš tam chodit každej den a postupně zúhledňovat:D a postupně doplňovat ty bedny mokem:D [upravil dne 8.5.2009 vendi.stejskal] Citovat
vix Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: vendi.stejskal Pěkná chatička na samotě u lesa:D, sem zvědavej,jak ji vylepšíš,práce je tam docela dost,tak držim palce:super vtip je v tom, že je deset minut od baráku. kdo to v Plzni zná, tak cca 150m od amfiteátru a ZOO Takže to máš na rynk co by prázdnou flaškou dohodil... (když v Plzni může být 300 m od náměstí pole - prý metropole ) Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Metropole - tj. úrodná zemědělská oblast dosažitelná metrem, v Praze jsou zářným příkladem třeba Letňany Citovat
plaz Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 ja jsem se podilel na stavbe rod domku z beden od nabojnic a ty se stavi na melnicku dal na klic ta stavba 4kk na klic vyjde asi na 1650000kc i s pozemkem ale nevim zakolik to prodavaj Citovat
P.avel Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Ravel Tak jsem si pronajal chatičku. [upravil dne 8/5/09 Ravel] to sis jí jenom pronajal? na jak dlouho? ji akorát dáš do pořádku a pak ji zas vrátíš... Citovat
Haryk Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 bedýnky prodat jako starožitnost a máš na novou chatičku:papa:papa:papa:super Citovat
MatrixChose Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Metropole - tj. úrodná zemědělská oblast dosažitelná metrem, v Praze jsou zářným příkladem třeba Letňany Skvělá definice Citovat
Ravel Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Ravel Tak jsem si pronajal chatičku. [upravil dne 8/5/09 Ravel] to sis jí jenom pronajal? na jak dlouho? ji akorát dáš do pořádku a pak ji zas vrátíš... Mám jí na dobu neurčitou, deset minut od baráku, ale za brutální nájem 2.ooo,-Kč ročně. Citovat
vix Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 A půlka lidí pukne závistí - já bych to teda sekat nechtěl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.