Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Na Primě je \"Ano šéfe\", to je na koukání podstatně zajímavější a poučnější ;)

Musím říct, že to je poslední dobou snad jediný pořad, který se opravdu snažím neprošvihnout (no, ještě se to vlastně týká Uvolněte se, prosím). Zábava je to výborná a narozdíl od změkčilých povah jsem již byl v tolika kuchyních různých stravovacích zařízení, že mi shnilá cuketa v lednici ukázaná v tomto pořadu chuť na jídlo v restauraci prostě nezkazí. :)

Kdož neznáte, doporučuji alespoň nahlédnout: http://ano-sefe.com/

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: oddie

Na Primě je \"Ano šéfe\", to je na koukání podstatně zajímavější a poučnější ;)

Musím říct, že to je poslední dobou snad jediný pořad, který se opravdu snažím neprošvihnout (no, ještě se to vlastně týká Uvolněte se, prosím). Zábava je to výborná a narozdíl od změkčilých povah jsem již byl v tolika kuchyních různých stravovacích zařízení, že mi shnilá cuketa v lednici ukázaná v tomto pořadu chuť na jídlo v restauraci prostě nezkazí. :)

Kdož neznáte, doporučuji alespoň nahlédnout: http://ano-sefe.com/

Hmmm - zatím jsem nekoukal, možná přehodnotím (pořad zde chválí lidé, jejihž názor sice nepovažuji za určující, ale minimálně hodný zamyšlení).

Kdyby můj PC byl vybaven zvukovkou a repráky, asi bych se rovnou podíval na odkaz - takhle holt ještě nějakou dobu vydržím v pozici \"neználka\".

Odesláno

Oprášil jsem studentskou kartičku a vyrazil na Majáles.

Šéfa si dneska, áno, pustím ze streamu. :P

Medvěd: Zvukovku seženeš v sekci daruji a repráky stojí nové 150,- Kč. Někdo zase hledá výmluvy ...

Odesláno
Původně zaslal: vix

Medvěd: Zvukovku seženeš v sekci daruji a repráky stojí nové 150,- Kč. Někdo zase hledá výmluvy ...

Vixi - tentokrát jsi netrefil hřebíčkem o hlavičku. Situace se má tak, že prostě zvukovku ani bedny k životu nutně nepotřebuju (je jen pár chvil, kdy si povzdechnu - třeba zrovna před chvilkou po Kurtově upozornění), holt vydržím do příštího čtvrtka a pokud si vzpomenu, tak po Poirottovi místo Jílkové přepnu na PRIMU (pokud si nevzpomenu, pak se tak může stát přespříští, přespřespřespříští nebo některý další čtvrtek, bedny ani zvukovku ale kvůli tomu fakt shánět nehodlám).

Odesláno

Sorry ale PC bez zvuku ? Co to je ??? 350 MHZ PENTIUM 2 nebo neco novejsiho ?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Sorry ale PC bez zvuku ? Co to je ??? 350 MHZ PENTIUM 2 nebo neco novejsiho ?

Odpovím slovy klasika: \"Jó, to kdybych věděl!\"

Kdo mě zná, ví, že jsem pouhý uživatel PC, tzn. že ho vlastně používám jako o něco modernější psací stroj, který má tu zvláštní sdchopnost, že umí rychle dokázat, že si mé výplody může přečíst větší množství lidí. Současně s tím ale umí docílit i mých občasných infarktových stavů, kdy po stisknutí některé klávesy zcela svéhlavě neudělá to, co já očekávám, ale začne si dělat co sám uzná za vhodné - typickým příkladem je třeba reindexace databází či úklid pracovní plochy (a to už vůbec nehovořím o tom, co se děje, když se přehmátnu a stisknu jinou klávesu než chci). V případě, že si PC postaví hlavu, mám naštěstí k ruce Kurta či Hurvajze (přátele na tydlifonu), které zhusta zatěžuji různými kvalifikovanými či zcela blbými dotazy.

Abych to nějak uzavřel - zvukovku či bedny nehodlám řešit ne snad proto, že by to má peněženka neunesla - důvod je spíš takový, že se mi nechce otravovat s ptákovinou, kterou jsem doposud nijak zásadně nepotřeboval (a nevěřím tomu, že bych koupil správnou kartu a bedny takové, které budou s mým strojem kompatibilní, dokonce ani nevěřím tomu, že bych to sám dokázal zprovoznit).

Momentálně třeba přemýšlím o jiném (plochém) monitoru a i u takového zařízení jsem se dozvěděl, že třeba nemusí být s mým PC kamarád a že si prý mám zjistit hodnoty něčeho někde (čeho, kde ani jak nevím).

[upravil dne 8/5/2009 Medvěd]

Odesláno

vzhledem, že integrovanou zvukovku mám už na svém 7-letém šrotu, tak si Medvěde nejsíš k té placaté LCD placce koupíš nový computer.

Jinak máš recht, stejně bys na tom svém historickém kousku ten TV záznam nepřehrál, takže se nemusíš namáhat se sháněním zvukovky a repráků a můžeš povzdychávat dál ;):aut

Odesláno
Původně zaslal: vix

Jinak máš recht, stejně bys na tom svém historickém kousku ten TV záznam nepřehrál, takže se nemusíš namáhat se sháněním zvukovky a repráků a můžeš povzdychávat dál ;):aut

To zase prrr, videa přehrávat umím (jen teda bez zvuku).

Co se týče zvukovky, vůbec netuším, zda jí mám či ne - dost možná v té bedně i bude, ale to ví snad jen strůjce Vector.

Co se týče koupě nového PC - zatím neřeším, to co mám mi docela vyhovuje (umí i tak víc než já, tak proč kupovat něco složitějšího, když bych využil sotva několik % toho, co stroj umí).

[upravil dne 8/5/2009 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...