Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

doslechl jsem se, ze dosly drzaky s vlajkami. Pres zastupce clubu VW, ktery je registrovan i na P-C (Shemik, sekce 807) - daji se objednat nove drzaky za rozumnou cenu (samotne nebo i s vlajkou), bohuzel ale na velikost vlajky formatu A3 (coz by snad asi ani nevadilo). No kdyby melo vedeni zajem, kontaktujte mne nebo Shemika a domluvime se. Scratch

Pokud jste jiz sehnali jineho dodavatele, povazujte to za bezpredmetne :-)

Odesláno

Myslím si, že by neměl být problém v dodávce vlajek s držáky od původního dodavatele - s Vvittym jsem se o tom bavil už na srazu, je tedy pouze na vedení, zda budou ELLIOT kontaktovat či zda zvolí jinou cestu (osobně si myslím, že cena i kvalita byla dobrá a s novým, výrobcem bychom zcela jistě nedodrželi stejný vzhled jako u původních - tzn. že by se na srazech vyskytovala vozidla s různými vlajkami, což nevím, zda je úplně to ono).

[upravil dne 7/5/2009 Medvěd]

• O 2 týdny později...
Odesláno

urcite, ja vsak dostal informaci, ze nemaji zadneho vyrobce, tak jsem se snazil neco sehnat :D

Odesláno

vedu to v patrnosti a dekuji, zatim mam slibenou nabidku z reklamky kde se delaly predchozi vlajky tak uvidime co poslou. treba se pak ozvu :-)

Odesláno

hele mám poznámku, pro další emise vlaječek - sou jednostraný - napadlo někoho že když si dá 2 vlaječky na každou stranu není to vončo ? chtělo by to vlajky levá a pravá :super

P.S. potažmo daj se udělat i větší :aut

post-0-14109607084735_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

vetsi se mi moc nezamlouvaji, ale prava a leva varianta by byla rozhodne pekna :-)

Odesláno

Jasně taky co už jezdím s tou menší se mě zdá rozumější - ty velký sou megalomanský ale v té době sem z nich byl nadšenej :D Na druhou stranu málo kdo tu malou přečte :)

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Už někdo někdy čistil vlajku ? Já s tím jezdil celej rok a dělal sem klubu reklamu :-D ale bílá už není teda moc :) zkoušel sem to vyvařit a nic... Asi to nepude, co nějak vybělit ?

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Už někdo někdy čistil vlajku ? Já s tím jezdil celej rok a dělal sem klubu reklamu :-D ale bílá už není teda moc :) zkoušel sem to vyvařit a nic... Asi to nepude, co nějak vybělit ?

myslis savom? ale to bude potom uz len biela vlajka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...