Guest Scratch Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 doslechl jsem se, ze dosly drzaky s vlajkami. Pres zastupce clubu VW, ktery je registrovan i na P-C (Shemik, sekce 807) - daji se objednat nove drzaky za rozumnou cenu (samotne nebo i s vlajkou), bohuzel ale na velikost vlajky formatu A3 (coz by snad asi ani nevadilo). No kdyby melo vedeni zajem, kontaktujte mne nebo Shemika a domluvime se. Scratch Pokud jste jiz sehnali jineho dodavatele, povazujte to za bezpredmetne :-) Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Myslím si, že by neměl být problém v dodávce vlajek s držáky od původního dodavatele - s Vvittym jsem se o tom bavil už na srazu, je tedy pouze na vedení, zda budou ELLIOT kontaktovat či zda zvolí jinou cestu (osobně si myslím, že cena i kvalita byla dobrá a s novým, výrobcem bychom zcela jistě nedodrželi stejný vzhled jako u původních - tzn. že by se na srazech vyskytovala vozidla s různými vlajkami, což nevím, zda je úplně to ono). [upravil dne 7/5/2009 Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 urcite, ja vsak dostal informaci, ze nemaji zadneho vyrobce, tak jsem se snazil neco sehnat Citovat
Vvitty Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 vedu to v patrnosti a dekuji, zatim mam slibenou nabidku z reklamky kde se delaly predchozi vlajky tak uvidime co poslou. treba se pak ozvu :-) Citovat
budvar Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 hele mám poznámku, pro další emise vlaječek - sou jednostraný - napadlo někoho že když si dá 2 vlaječky na každou stranu není to vončo ? chtělo by to vlajky levá a pravá P.S. potažmo daj se udělat i větší Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 vetsi se mi moc nezamlouvaji, ale prava a leva varianta by byla rozhodne pekna :-) Citovat
budvar Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Jasně taky co už jezdím s tou menší se mě zdá rozumější - ty velký sou megalomanský ale v té době sem z nich byl nadšenej Na druhou stranu málo kdo tu malou přečte Citovat
satan1984 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 daju sa vlajocky miestnit aj na cabriu??? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 tim jsem myslel, jako natahnout si vlajku misto strechy Citovat
budvar Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Už někdo někdy čistil vlajku ? Já s tím jezdil celej rok a dělal sem klubu reklamu :-D ale bílá už není teda moc zkoušel sem to vyvařit a nic... Asi to nepude, co nějak vybělit ? Citovat
satan1984 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: budvar Už někdo někdy čistil vlajku ? Já s tím jezdil celej rok a dělal sem klubu reklamu :-D ale bílá už není teda moc zkoušel sem to vyvařit a nic... Asi to nepude, co nějak vybělit ? myslis savom? ale to bude potom uz len biela vlajka Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 normal pračka to zvladla m jen sundej ty držaky:D Citovat
budvar Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Hmm zkusím, ale když nepomohlo vyvařit v prášku nevím nevím... Je taková už zašedlá - na bílým autě je to kór blbý :-D Citovat
budvar Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Koukám do e-shopu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis vlajky došly Citovat
marko306 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 nepozeráš reklamy na Vaniš? alebo WS Teleshoping? Citovat
satan1984 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: marko306 nepozeráš reklamy na Vaniš? alebo WS Teleshoping? wanish nepomaha. to je iba reklama na oblbnutie. to iste ako pasta na bielenie zubov.to je taka ista sprostost. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 me pomaha ta ustni voda listerine, ne teda na vlajky, ale na zuby jooooo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.