Qcko Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Dnes som sa na kresleni nudil, tak som si zacal kreslit disk az z toho vysiel takyto \"netvor\":D Co vy na to, mal by niekto odvahu nahodit to na auto a vyliezt na ulicu:aut [upravil dne 6.5.2009 Qcko] Citovat
dolly1010 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tos kreslil tužkou? Jinak pěkný : Do jakej školy chodíš? Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 A este som na to nahodil riadnu gumu z kamiona, nebudem trocharit:D Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 ET je na brutalne podlozky, aspon 50mm:D...tak nuda je svina, musite pochopit:aut dolly1010: ceruzkou by som to kreslil tyzden:D, rukou moc kreslit neviem, inak chodim na strojarinu, kreslene v CATIA, praca asi na 10 minut:papa [upravil dne 5.5.2009 Qcko] Citovat
ladosak Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 A kde to má ventylek, nebo to je bantamka?:D:D Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: ladosak A kde to má ventylek, nebo to je bantamka?:D:D Naco ventil, ked su take gumy:D...ale nie, uz sa mi tam nechcelo vrtat tu dieru:mad: ozzy: no je pravda ze som tu gumu kreslil riadne velku...povodna bola este vacsia, ale to tam ten disk nebolo ani vidiet:D Citovat
dolly1010 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Sorry že skáču do řeči, ale těma kolama bez ventilků ste mi připoměli toto: Byl by to mazec mít na autě Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Vyzera to zvlastne, testoje to myslim AUDI, ale prakticke to byt musi, nostnost urcite slusna a ventil tam vazne nepotrebujes:D:blablabla Citovat
dolly1010 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 jj je to od Mischelinu a testuje to Audi a Segway. Čistě teoreticky mě napadlo co by se stalo kdyby to nabralo do tej díry kamínek a po někom hodilo. Možná by to měli udělat vzhledově jako klasický kolo ale uvnitř toto. Ale zas to pak nebude takovej tuning Citovat
destiny Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Qcko Dnes som sa na kresleni nudil, tak som si zacal kreslit disk az z toho vysiel takyto \"netvor\":D Co vy na to, mal by niekto odvahu nahodit to na auto a vyliezt na ulicu:aut trochu mi to připomíná kolo ze žebřiňáku Citovat
Ticcino Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Vyhrál sis pěkně, to se musí nechat, ale IMO je to moc tvarově komplikovaný a plochý. Loukotě mi přijdou dost tenký. Citovat
urdemala Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 abych ti odpověděl, tak s timhle bych na ulici rozhodně nevyjel Citovat
Qcko Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Aby som ja povedal, tak ani ja by som sa s tym na ulici neukazal:D...nikdy som este disk nekreslil, vcera ma to tak napadlo, tak som skusil narychlo, ale celkom ma to prekvapilo:D...a uz som videl aj horsie disky a tie sa aj predavaju a jazdi sa na nich:blicismajlik Destiny: ze rebrinak:D, mal som ich spravit z dreva, to by bolo dokonale:aut Tak som si povedal, ze skusim spravit nieco \"lepsie\", tak tu je vysledok mojho momentalneho 20 minutoveho snazenia, dufam, ze sa bude pacit viac ako ten hore, s tymto by som mozno uz aj vysiel na ulicu (a ma aj dieru pre ventil:aut)... [upravil dne 6.5.2009 Qcko] Citovat
destiny Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Qcko Aby som ja povedal, tak ani ja by som sa s tym na ulici neukazal:D...nikdy som este disk nekreslil, vcera ma to tak napadlo, tak som skusil narychlo, ale celkom ma to prekvapilo:D...a uz som videl aj horsie disky a tie sa aj predavaju a jazdi sa na nich:blicismajlik Destiny: ze rebrinak:D, mal som ich spravit z dreva, to by bolo dokonale:aut Tak som si povedal, ze skusim spravit nieco \"lepsie\", tak tu je vysledok mojho momentalneho 20 minutoveho snazenia, dufam, ze sa bude pacit viac ako ten hore, s tymto by som mozno uz aj vysiel na ulicu (a ma aj dieru pre ventil:aut)... [upravil dne 6.5.2009 Qcko] Joo, to už je mnohem lepší. Tohle už si na autě dovedu představit. Citovat
Blizzard Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 chvilka času ventýlek mi taky chybí, bpo přišla práce Citovat
Qcko Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Blizzard: velmi pekne a uhladene, v com kreslis? Ten znak Peugeot je tam paradny:super Citovat
Blizzard Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Qcko: Díky. Mělo by to bejt baj voko kolo co mam na autě. Má to ještě dost rezervy veprostřed (originálně tam je prohlubeň), ale teď na to nemam čas. Je to dělaný v Pro-Engineeru. Ten znak na tom trval nejdýl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.