CNA Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Ahoj rodino, tak jsem se po dvou letech od prodeje sve 406 combi vratil. Spnil jsem si sen a sehnal coupe 2.2HDI. Auticko je neuveritelne zachovale, vypada jako kdyz vyjelo prave z tovarny . Mame jen jeden maly problem a to povrzavajici sedacka ridice pri prejezdu nerovnosti. Jedna se o kozenou elektrickou sedacku. Poradi mi prosim nekdo co, jak a kde promaznout? Dik moc za kazdou radu. Citovat
tomike Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Ano ano treba sa pochvalit a dat sem fotky. Cim skor tym lepsie. Citovat
CNA Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: tomike Ano ano treba sa pochvalit a dat sem fotky. Cim skor tym lepsie. Tady jsou dve fotky, ale je to jen standardni kupe, zadne upravy. Citovat
MaPiv Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Vypadá krásně !!! V origo stavu jsou stejně nej... Gratuluji ti ke koupi a přeji spoustu šťastných kilometrů.. Citovat
MaPiv Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: CNA Mame jen jeden maly problem a to povrzavajici sedacka ridice pri prejezdu nerovnosti. Jedna se o kozenou elektrickou sedacku. Poradi mi prosim nekdo co, jak a kde promaznout? Dik moc za kazdou radu. Zkus se podívat, zda-li ti neskřípe pás, resp. jeho držák o bok sedačky. Mně to také dělalo. Přeci jen plast a kůže dělá různé pazvuky.... Citovat
Šalda Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Je to fešák,origo vhled je nej,to auto už vypadá v základu jak má,není potřeba nic měnit,fakt krása,lak jako novej:mrk Citovat
tomike Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Bud rad, ze ho nemas pokazene nevkusnymi upravymi. Dobry zaklad urobit podobnu karu ako ma @re. velmi pekne:super Citovat
CNA Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Dekuji za pochvalu. Kupatko mam rad takove jake je a neplanuji zadne upravy. Jen tam pristi rok dam vetsi kolecka, asi 18\'. Auto jsem zatim poradne navoskoval tvrdym voskem protoze mi nedavno nekdo polil Octavku louhem a je tam skoda za 140 tis, ceka na komletni lak . Jedine co bych rad udelal je patrne chipnuti motoru. Auto jezdi vyborne i pres tezky motor ale par koniku tomu jeste chybi . Asi jsem rozmazlenej z Octavky kde mam 2.0TDi. Octavka ma vyrazne vetsi zatah, je zivejsi a take vyrazne nizsi spotrebu. S kultivovanosti chodu a hlucnosti je to naopak. Kupatko je na diesla neuveritelne tiche. Pokud mate nekdo prosim dobre zkusenosti s nejakym chip tuningem na 2.2 HDi tak dej te prosim vedet. Citovat
CNA Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: MaPiv Původně zaslal: CNA Mame jen jeden maly problem a to povrzavajici sedacka ridice pri prejezdu nerovnosti. Jedna se o kozenou elektrickou sedacku. Poradi mi prosim nekdo co, jak a kde promaznout? Dik moc za kazdou radu. Zkus se podívat, zda-li ti neskřípe pás, resp. jeho držák o bok sedačky. Mně to také dělalo. Přeci jen plast a kůže dělá různé pazvuky.... Diky za radu, podivam se. Ten zvuk je ale jen pri zhoupnuti a vychazi zespoda z pod sedacky jakoby se o sebe trelo neco kovoveho, nejaka pruzinka ci tak neco. Citovat
ladosak Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Kámošovi to dělá taky má stejnou barvu i interier Teť mu na tom dělám pár menších oprav skusím vložit foto Že by brácha? [upravil dne 2.5.2009 ladosak] Citovat
CNA Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: ladosak Kámošovi to dělá taky má stejnou barvu i interier Teť mu na tom dělám pár menších oprav skusím vložit foto Že by brácha? [upravil dne 2.5.2009 ladosak] Evidentne je to neco v kovove konstrukci sedacky. V Peugeot servisu mi rikali, ze na to kupatka v kuzi trpi. Mam od kamarada takovy teflonovy sprej, ktery neni mastny tak bych to zkusil nejak prostriknout jen nevim jak se tam dostat. Da se ten kozeny potah nejak sundat nebo aspon ohrnout? Citovat
Guest Michaela Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Ahoj, také se přidám ke gratulaci alespoň je nás zase o jednoho víc . Jinak autíčko je vážně moc pěkné i bez jakých koliv tuningových úprav. Citovat
kupák Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Zdar, gratuluju k pěknému autíčku. Co se týká zásáhů, buď opatrný. Myslím, že kupé je v sériové podobě technicky celkem dobře provedené a designově je vynikající. Trochu nablblej dotaz: co je trvrdej vosk? Citovat
CNA Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: kupák Zdar, gratuluju k pěknému autíčku. Co se týká zásáhů, buď opatrný. Myslím, že kupé je v sériové podobě technicky celkem dobře provedené a designově je vynikající. Trochu nablblej dotaz: co je trvrdej vosk? Jak jsem psal, zadne zmeny krome kol a motoru neplanuju. Tvrdym voskem jsem myslel Hardwax od Sonaxu. Nema tak vysoky lesk ale dlouho vydrzi a kdyz to nekdo necim poleje tak je aspon sance na zachranu laku. U Octavky jsem to neudelal a zbyly mi oci pro plac Citovat
vector Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Jo tohle Coupe vypadalo dobře, tušim, že ho inzerovali něco málo přes 200, mě odradil motor, kterej se jednak konstrukčně až tak nepovedl a druhak by mě za chrochtající sport wagen pár lidí asi nepochválilo a co si budeme povídat žádný výkonový šlágr to není. Rozhodně je dobrý nápad vzít to nějakým kvalitnějším voskem aby se do laku nezakusoval zub času tak silně. Myslim, že bude stačit normální želva i když za pár tisíc si můžeš nechat potáhnout auto opravdu kvalitní vrstvou s PPTE nebo podbnym sajrajtem. Citovat
kupák Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 \"Myslim, že bude stačit normální želva i když za pár tisíc si můžeš nechat potáhnout auto opravdu kvalitní vrstvou s PPTE nebo podbnym sajrajtem. \" Co to je za sajrajty a jak dlouho to vydrží? Pár tisíc jsou opravdu cca 2 nebo 7? Kde to seženu? Citovat
CNA Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: vector Jo tohle Coupe vypadalo dobře, tušim, že ho inzerovali něco málo přes 200, mě odradil motor, kterej se jednak konstrukčně až tak nepovedl a druhak by mě za chrochtající sport wagen pár lidí asi nepochválilo a co si budeme povídat žádný výkonový šlágr to není. Rozhodně je dobrý nápad vzít to nějakým kvalitnějším voskem aby se do laku nezakusoval zub času tak silně. Myslim, že bude stačit normální želva i když za pár tisíc si můžeš nechat potáhnout auto opravdu kvalitní vrstvou s PPTE nebo podbnym sajrajtem. Nemam to ani tak proti zubu casu, ale jak uz jsem psal drive, nekdo mi polil druhe auto louhem a lak je komplet v haji. Ted je to v servisu a ceka na celolak . Citovat
@re Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Gratuluji a vítám tě mezi námi... Vypadá nádherně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.