Dali32 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Dnes som si isiel objednat zadne cire svetla a bol som upozorneny ze za to uz davaju policajti pokuty a aj na STK neprejdem.Vraj policajti maju z toho dobry biznis.Mal uz niekto takyto problem? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 ta světla MUSI být schválená pro tvůj vůz--jestli nejsou,pak platíš Citovat
Dali32 Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Ako to zistim ci su schvalene,staci ked pri nakupe je napisane ze su na auto ake vlastnim? Mam Peugeot 206 a chcem tieto svetla....Peugeot 206 99-06 zadné svetlá WHOLE CHROME TLY.S tymi by som nemal mat problem?http://www.shoptuning.sk/product_info.php?cPath=1309_1311_1337&products_id=8704&osCsid=4 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 poznáš to tak,že na světle musí být vylisovaná značka myslím Ministerstva dopravy,že to světlo splňuje dané normy. Podle té značky i policista při kontrole vidí,že máš správná--schválená-- světla. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 to ze neco nekde kupujes, jeste nemusi znamenat, ze to ma homologaci, stejne jako pneumatiky a vetdi kola nez jsou zapsana v tp. Whole chrome na tuti nebudou povoleny.... Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Záleží na koho narazíš, ale právně je to tak, že veškeré doplňky na autě MUSÍ být schválené pro provoz na pozemních komunikacích. Je spousta cajtů, kterým se votunidla líbí a jejich řidiče nechávají žít - stejná spousta je ale těch, kteří (pokud nenajdou nic jiného) si rádi vytrhají bločky právě kvůli nedovoleným úpravám. Citovat
Dali32 Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Poradte mi ake cire zadne svetla na 206ku su homologizovane. Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Podle mě asi žádná - nevěřím, že by některý z tuningových výrobců investoval do něčeho takového jako je homologace - cena jeho výrobků by totiž rázem byla úplně jinde a ještě by se před celou tuning komunitou na věky shodil. Citovat
Dali32 Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Takze mam 2 volby.Bud si kupim ake sa mi pacia s moznostou pokuty alebo ostanem tam kde som:myslim:( No to ma netesi Citovat
Dali32 Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Scratch to ze neco nekde kupujes, jeste nemusi znamenat, ze to ma homologaci, stejne jako pneumatiky a vetdi kola nez jsou zapsana v tp. Whole chrome na tuti nebudou povoleny.... Pozeram ze mas v zadu ciru optiku,ako na to reaguju polisi? Citovat
nanux Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 A přímo od Peugeotu něco není? Včera jsem jen tak na rychlo projížděl katalogy příslušenství pro 307mu a v nabídce čírá optika byla... Citovat
k3ep3r1 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 ja som bol nedavno v tuning obchode u nas a pytal som sa na svetla na 206ku zadne, on mi vytiahol katalog a tam boli vsetky tie pekne svetlla ktore je vidiet na internete , pytam sa ci su vsetky homologizovane a on mi hovori ze samozrejme vsetky v tomto katalogu su , tak som si objednal diodove strieborny chrom a vypytam si aj certifikat o tom ze su homologizovane pre istotu , takze urcite je ich vela Citovat
Grepo Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 S policajtami to je asi tak, ako so vsetkym ze zalezi na koho narazis a aj od toho ci budes mat na rovasi aj daco ine ako iba svetla. Osobne mam zadnu ciru optiku od kedy som kupil auto a este som problem nemal. Kamosa zastavili tiez mal ciru optiku, dokonca aj predne angel eyesy a tiez mu nepovedali nic, teda akurat mu dali pokutu za obvaz po zaruke co mal v lekarnicke Citovat
antal Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 http://www.k-tuning.cz/2695/zadni-svetla-pro-peugeot-206-2-4-dver-cerveno-chromove.html Citovat
Qcko Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Tak napr tu ich maju tiez a pisu k nim ze su homologizovane:papa SVETLA_206 Citovat
nanux Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Jen aby to s tou homologací na e-shopech nebylo něco jako s botama na tržnici: adidas = adibas Citovat
Qcko Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Vsak to je jasne ze ked clovek nieco take kupi, tak k tomu musi byt certifikat:super...kamarad vozi vsetky papiere od folii, svetiel, atd radsej v aute, aby boli fizli ticho:aut [upravil dne 29.4.2009 Qcko] Citovat
vitin Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Já je měl na autě rok, byl jsem s nima i na stk a ani nikoho nenapadlo aby po mně chtěl nějaké schválení. Citovat
309GT Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: ozzy1956 ta světla MUSI být schválená pro tvůj vůz--jestli nejsou,pak platíš Myslím že je to pravda na půl.Na světlech musí být vyražená homologace,stačí evropská ( E ) tuším že na osvětlení je to E11,ale je to fuk,hlavně aby to mělo éčko.Jinak světla nemusí být schválená na tvůj vůz,ale pro provoz na pozemních komunikacích,protože světla jsou považována za samostatně fungující díl nebo tak nějak....-to jsem četl v jednom tuning časopisu,kde odpovídá nějakej trotl z ministerstva dopravy:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.