Zila Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 mam problem da sa na slovensku zistit adresa mobylu podla čisla majitel tohoto čisla ma taha za nos a su vtom peniažky nie moje ale mojho syna čo si našetril za pomoc dakujem Citovat
Kajo Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 no akoze vsetko sa da!!! len je to tak trosku NON-LEGAL o co ide, ked chces, tak posli sz [upravil dne 23/4/09 Kajo] Citovat
AnotherOne Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Zdá sa, že je to pekný kvietok, predáva všetko možné hoď číslo do googla, sú tam aj iné kontakty - email aj icq. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: Kajo jj, smrad je to! Na to si prišiel ako? Citovat
Zila Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 inač ked sa my ho po telefone nepodari nejak umudrit tak asi ma jebne byt to moje prasule serem nane ale su to ušetrene prašule našeho maleho za svačinky a to čo si o velkej noci vykupal :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Kajo Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Kajo jj, smrad je to! Na to si prišiel ako? no tak, ze ak klame ludi a klame ich o peniaze tak mi z toho vyplyva = je to smrad!! Citovat
Zila Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 no netušim ako ale cez jeho druhe telefone čislo čo som našiel po zadani mejla do gogla som sa dostal na tuto stranku http://www.mccycles.dobrodruh.net/ 0903 251642 nosoul@atlas.sk [upravil dne 23/4/09 Zila] Citovat
Qcko Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 No ani jedno z tych cisel som nenasiel v databaze, to 0903....je v databaze dokonca preskocene:myslim A je to teda ten zo stranky s motorkami, ci to nevies:myslim [upravil dne 23.4.2009 Qcko] Citovat
klm16 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Qcko- pokial niesi zamestnanec Orange resp. T-mobilu, tak jedina databaza ktoru mas je z roku tusim ze 2003. vtedy bol jediny unik databar do verejnosti. Cislo 0915 sa vtedy nepouzivalo a taktiez 0903 by bola nahoda kedy bolo v tej databaze kezde je podla mna uz moc stara...... Ak mas nieco novsie tak soorrry nic som nepovedal.... for Zila: je to na dlhe lakte, na nete ma to cislo kopec ineratov vacsina je pisana na Ruzomberok... Tolko asi vycitas z google... Idealne by bolo keby si poznal niekoho v orangei kto ti povie na koho je pisany ten mobil na druhej strane... co tym vyriesis ??? Citovat
Fusion Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Policajti sou na dovolené? [upravil dne 23/4/2009 Fusion] Citovat
Qcko Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: klm16 Qcko- pokial niesi zamestnanec Orange resp. T-mobilu, tak jedina databaza ktoru mas je z roku tusim ze 2003. vtedy bol jediny unik databar do verejnosti. Cislo 0915 sa vtedy nepouzivalo a taktiez 0903 by bola nahoda kedy bolo v tej databaze kezde je podla mna uz moc stara...... Ak mas nieco novsie tak soorrry nic som nepovedal.... for Zila: je to na dlhe lakte, na nete ma to cislo kopec ineratov vacsina je pisana na Ruzomberok... Tolko asi vycitas z google... Idealne by bolo keby si poznal niekoho v orangei kto ti povie na koho je pisany ten mobil na druhej strane... co tym vyriesis ??? Jasne, mam tu 2003ku;)...prave preto som pozrel to 0903, tie su tam vsetky, vtedy skor uz frcali 0904:)...ale normalne to cislo co je tu napisane je tam preskocene:myslim Citovat
vix Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Když kšeftuju na černo, tak mám předplacenku A na ní zajímavou adresu, neboť telefon je mobilní. Jedině ho vystopovat podle BTS-ek ... Citovat
Marton Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Vix bohuzial, v SR ( na rozdiel od CZ ) pri kupe SIM \"predplacenky\" je povinne predlozit doklad totoznosti. Takze kazde cislo by nejaku adresu malo mat. Ale je jasne, ze sa da oklamat vselico.... Napriklad citat od Tmobile : 9.1. Spoločnosť T-Mobile je v zmysle ust. § 57 ods. 2 Zákona oprávnená získavať a spracúvať nasledovné údaje Účastníka: a) ak ide o fyzickú osobu – meno, priezvisko, akademický titul, adresu, rodné číslo, číslo identifikačného preukazu alebo iného dokladu totožnosti, štátnu príslušnosť, b) ak ide o právnickú osobu – obchodné meno a sídlo, c) ak ide o podnikateľa – fyzickú osobu – obchodné meno a miesto podnikania, d) výšku neuhradených záväzkov, e) kategóriu prístupu k sieti. Citovat
Kajo Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 inak rok som robil v ORANGE a nebolo vobec mozne zistit majitela telefonneho cisla!!! jedine keby niekto robi na 905-ke, tak tam je to mozne! bezny pracovnik (napr. na predajni) nie!! Citovat
Zila Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: vix Zila : Jak moc super byla ta nabídka ? aš moc super Citovat
vix Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 pokud je něco super - je to s rizikem. A to riziko je větší než malé (nepřímá úměrnost- čím lepší nabídka, tím větší riziko) ... a pak to dopadá tak, že já nemám už 5. měsíc ATX low-cost zdoj (350 W), který jsem půjčil svému kolegovi, který si u jistého, v ČR \"dobrého\" PC obchodníka objednal vyjímečný \"silence\" zdroj, který neustále reklamuje (internetový obchod ). Já nemůžu tedy postavit našim komp, kamarád jede svoji sestavu cca 350W nominal na můj low-cost zdroj, což se nelíbí mě, a ostatně ani tomu zdroji Kdy to doreklamuje, fakt nevím. ... když jsem objednával svůj současný komp, navrhl jsem podobnou cenu (toho internetového obchodu) jednomu obchodníkovi od nás z města. Říkal, že takhle by kšeft nebyl a navrhl cenu o něco vyšší, s tím, že se kdykoli mohu zastavit. Zastavil jsem se asi 2 dny po tom, co jsem se snažil komp sestavit a rozchodit sám Stálo mě to balíček Fidorek (mňam) a jistotu, že zase kdykoli mohu přijít. (a cena byla za to vše a za ty starosti, více, více než fajn) Proč to všechno píšu? 1) Ne všechny nabídky, co vypadají super mohou být nakonec super! (vlastní zkušenost) 2) Dobrý obchodník (autoservis) se pozná podle reklamací. Nikdo není dokonalý, ovšem u reklamace se pozná frajer. P.S.: Neválí se někomu z Vás doma ATX zdroj 300-350 W (klidně jetý a před rozpadem), který by bylo možno v Mělníku vyměnit za pár piv ? Půjde do Durona 750 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Co sa tyka predplatenych kariet. Pokial podvodnik aspom trocha rozmysla, posle do predajne akehokolvek cigana alebo bezdomovca, ktory vlastni obciansky preukaz, a da mu kupit kartu. Ked karta stoji 9 Eur, staci dat ciganovi 20 Eur s tym, ze zvysok je jeho. Je to bezna prax, a denne sa aj ja s takymito ludmi na predajni stretavam. Bohuzial, nejde proti tomu nic robit. Ciganovi sa karta predat musi, ked ma peniaze. Keby som nepredal, budem oznaceny za rasistu Potom kartu poskytnu dalsi osobne, samozrejme bez prepisu, a bez toho, aby znali totoznost, a hotovo. Mas tady nevystopovatelnej pripad. U Orange to funguje na principu TMO Brandshopov. Ked zadaju cislo do systemu, museji uvist dalsi udaj, tj RC, ICO, ale cislo obcianskeho preukazu. Bez toho im cislo nenajde, a predpokladam, ze RC alebo jeho Cislo OP nemas Inac beznu prax ktoru mozem i ja na T-Centre vykonat je proste kartu predat, nablokovat, a nezaregistrovat. Karta je funkcna, a prijde se na to az potom, jakmile se zneuzije na trestni cinnost a zacne se vysetrovat... I tak se potom nenajde predajca, ktory to spravil, kedze kartu nezaregistroval, a tym padem nevede k nemu odkaz, nakolko pokladna je spolocna... PS : Mozem vediet to T-Mobilove cislo ? Ja som ho nevygooglil To 0903, napiste mi ho, a v pondelok sa skusim nanho pozriet ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.