Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim tak dnes mi z nicoho nic nabehlo pri nastarvoani mojej 407-micky tento nadpis s vykricnikom Assistance call service downgraded na velkom displeji, vsetko je funkcne az na jednu vec co ma velmi serie radiotelefon mi nefunguje nemam signal a jednoducho telefon nejde.

Vie niekto kde je problem?

Odesláno

Zkusil bych vyndat pročistit kontakty na SIMce a zandat ji zpět, zda to nepomůže :myslim. Umobilů se také toto občas stává a právě tento kro vždy pomůže....

Odesláno

to som skusal ako prve, potom som skusal vlozit dnu aj inu simku ale nic nepomohlo, na jednom anglickom fore som cital, ze ked sa preinstaluje sofwer tak sa to napravi, ale ked mam v aute ten najnovsi sopftwer tak mi to pojde v pohode preinstalovat na ten isty soft?

Odesláno
Původně zaslal: denoo

mam taky pocit ze tuto hlasku mi tiez sem tam napisalo, a mam taky pocit zrovna ked boli vecsie teploty vonku, ale hned to zmizlo a telefon normalne siel,

ja som v zahranici a tu zrovna teplo neni momentalne tu mame okolo 10 stupnov celzia cize teplo tu nieje.

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

a mohol by si popisat ten obrazok ? ODKIAL SI HO STIAHOL? len popis tie ocislovane casti diky moc

Je to zo servisboxu public.servicebox.peugeot.com

post-0-14109606451174_thumb.jpg

Odesláno

Uz som sa tam dostal skusal som to vyhladavat aj vtedy ale nepodarilo sa inac ked cchem zistit co vsetko bolo menene na aute cize servisnu historiu tak to musim mat nejaku predplatenu sluzbu alebo nie?

A este jedna doleziat otazka.. Antena telefonu sa nachadza kde? je tam kde je antena radia alebo antena GPS kedze mam aj GPS ci je to vsetko to iste? nejako som z toho jelen.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Takze problem sa mi stale nepodarilo vyriesit tak by so msa k tomu chel vratiti velmi ma to serie lebo telefon v aute som predtym vyuzival nonstop:( pomozte niekto prosim mozno vam pomozu nejake fotky a mozno to niekomu poviem nieco viac ak tu budu pisane hlasky uz po slovensky v rt3.

(

Opakujem sa ja viem ale musim tu chybu vyriesit)

Assistace call service downgraded

Zdravim tak dnes mi z nicoho nic nabehlo pri nastarvoani mojej 407-micky tento nadpis s vykricnikom Assistance call service downgraded na velkom displeji, vsetko je funkcne az na jednu vec co ma velmi serie radiotelefon mi nefunguje nemam signal a jednoducho telefon nejde.

Vie niekto kde je problem?

hodim tu fotky no uz tu nieje assistance call service downgraded ale mam to poslovensky cize asistencne sluzby obmedzene.

pyta to odomna aj pin alebo puk ale nikdy to nerobilo a na simke nepotrebujem pin vypol som ho potom som vymenil karty dal som tam tu co pouzivam v mobile a to iste a tam mam pin tiez vypnuty:(

Tento obrazok nabehne ked stisknem volbu telefon v RT3

img00141200909041951.jpg

toto nabehne dlhym podrzanim tlacidla menu cize ked sa dostanem tam kde je vin a verziu softveru...

img00143200909041952.jpg

A toto pri zapnuti zapalovania a pri nastartovani... ked som mal Pc v anglictine tak to bolo uz hore spominanene ASSISTANCE CALL SERVICE DOWNGRADED

img00145200909041953.jpg

pomozte mi niekto :myslim

Odesláno

ked som to zacal citat aj s obrazkami, napadlo ma, ci sa ti niekto nehral s telefonom a nezablokoval ti kartu alebo telefon.

potom uvadzas, ze nejde v nom ani ina karta (obe idu v inom zariadeni?)

este ma napadlo, ak mas tlacitko SOS (servene-na opacnej strane ako SIM), ci tam nebude problem. zatlacene alebo spojeny kontakt natrvalo

Odesláno

Velký displej sice nemám, ale ten telefon ti nefungoval od začátku? Pokud to nefungovalo už dřív, tak bych to viděl, že je to deaktivováno přes diagnostiku a tím pádem by to mělo jít zase přes diag. aktivovat. Ale asi to stejně bude chtít diag.

Odesláno

karty v inych zariadeniach funguju normalne.... A tlacidlo sos tam by som chybu nevidel lebo ked ho stisnem tak mi vyhodi opat tu hlasku ze sa neda spojit a assistancne sluzby obmedzene....

Ano telfon mi predtym fungoval a pouzival som ho stale ... je mozne ze to niekto vypol cez diagnostiku???

Raz som odpojil bateriu a asdi o den alebo o 2 dni to zacalo:( moze to mat nieco spolocne aj s tym???

Odesláno

měl jsem ten samej problem kdyz jsem vyndal rádio ven a vrátil ho zptáky. avsak mezi tím jsem zapnul klíček, tzn. jel jsem bez rádia.

pak to hlásilo tu chybu i po vložení rádia zpět.

pomohlo znovu odpojit rádio a znovu vrátit zpět.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No ja by som prehral ten soft este raz. Potom uvidis.

ak mas uz najvyssiu verziu softu ako ja tak uz ju neprehras nanovo iba ak novsim softverom a tem zatial este nieje:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...