Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední dveře řidiče - el.ovládání oken

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jak se nejsnáze dostanu k ovladačům el.oken?

Přestalo mi fungovat stahování okna řidiče (všechny 3 ostatní jdou). Když zmáčknu nahoru, slyším cvaknutí (tzn. že nahoru by nejspíš jelo), ale dolu to nedělá níc...tak bych se chtěl podívat, zda-li tam nění nejaký špatný kontakt, příp. to tlačítko, esli je v pořádku...nebo mám pátrat spíš někde jinde?

Díky za jakýkoliv rady

Odesláno

v madle dveri je plastova zaslepka, tu vyloupnout, odsroubovat torx a pak uz jen celej panel ovladani vyloupnout ven ( jde to tezko ale jde to, netreba se moc bat )

ten panel by se mel dat asi rozdelat, ale nezkousel jsem, takze s tim neporadim

Odesláno

Ked rozoberes to ovladanie tak je tam DPS (doska plosnych spojov) teda v podstate su tam dve na sebe prelojene dratmi je to fakt chujovo spravene ked som menil diody som to mal rozobrane. Tlacitka su tam robene tak, ze na vodivu cestu pritlacas taku gumenu manzetu ktora ma vodivu plochu a tym tam prepojis..... Treba ocistit a skusit prepojit srobovakom napr.

A calunenie z dveri sa da dat dole ked zhodis kryt reproduktoa a vsetky caslepky na dverach vysrobujes skrutky a calunenie musis odtrhnut je to tam na tych cudlikoch zaskakovacich, je tam potom este taka pena nalepena treba preresat a si pri motorkua celom mechanizme...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...