vovecka Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Zdravím, jak se nejsnáze dostanu k ovladačům el.oken? Přestalo mi fungovat stahování okna řidiče (všechny 3 ostatní jdou). Když zmáčknu nahoru, slyším cvaknutí (tzn. že nahoru by nejspíš jelo), ale dolu to nedělá níc...tak bych se chtěl podívat, zda-li tam nění nejaký špatný kontakt, příp. to tlačítko, esli je v pořádku...nebo mám pátrat spíš někde jinde? Díky za jakýkoliv rady Citovat
Ferry Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 v madle dveri je plastova zaslepka, tu vyloupnout, odsroubovat torx a pak uz jen celej panel ovladani vyloupnout ven ( jde to tezko ale jde to, netreba se moc bat ) ten panel by se mel dat asi rozdelat, ale nezkousel jsem, takze s tim neporadim Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 V tom modulu ovladačů je pod krytkou šroubek. Edit - no jo, Ferry byl rychlejší... [upravil dne 4/21/09 oddie] Citovat
El-Chio Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ked rozoberes to ovladanie tak je tam DPS (doska plosnych spojov) teda v podstate su tam dve na sebe prelojene dratmi je to fakt chujovo spravene ked som menil diody som to mal rozobrane. Tlacitka su tam robene tak, ze na vodivu cestu pritlacas taku gumenu manzetu ktora ma vodivu plochu a tym tam prepojis..... Treba ocistit a skusit prepojit srobovakom napr. A calunenie z dveri sa da dat dole ked zhodis kryt reproduktoa a vsetky caslepky na dverach vysrobujes skrutky a calunenie musis odtrhnut je to tam na tych cudlikoch zaskakovacich, je tam potom este taka pena nalepena treba preresat a si pri motorkua celom mechanizme... Citovat
vovecka Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 pánové, moc díky za rady...večer až dorazim z práce, tak se na to kouknu a dám vědět Citovat
MatrixChose Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Já tam mám zase mikrospínače - 4 na řidičovo okno a 2 na spolujezdcovo. Z modulu sundat krycí plast a modul \"rozevřít\" - na jedné straně jsou jakoby \"šinovody\" Citovat
El-Chio Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Ja tam mam tiez mikrospinace, ale len na nastavovanie zrcatka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.