Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mozu to byt oba pripady ktore si napisal alebo este aj zla geometria. Pri tej brzde by si mal urcite teplejsie koleso (disk) ako opacne a keby je to geometria tak by ti dralo zle gumu.

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

auto pri jazde mi taha doprava, niekedy viac niekedy menej. Moze to byt, ze sa mi nevracia predna brzda alebo zeby vyvazenie kolies?

Nevracející brzda by Ti hřála kolo

Nevyvážená kola by Ti kmitala řízením

A teď čím to může být:

Nafoukáno máš u obou předních kol stejně?

Nepřezouval jsi a neproházel jsi kola?

Nepotkal jsi někde díru a nerozhodil jsi si geometrii?

Odesláno

predne silenbloky mam urcite v haji, idem ich napozajtra meniť. Volantom ni nekmita takze asi to nebude nevyvazenymi kolesami a kolesa som dal spravne. Co sa tyka jam tak po zime ich bolo hodne a za tmy som nejaké aj trafil tak to moze byt aj ta geometria. Brzdy som este neskusal ci sa zahrieva kotuc. No uvidim po vymene silenblokov a gulovych capov na prednej naprave ci to bude stale robit aj ked si myslim ze to skor robi brzda, lebo vzdy ked prudšie zabrzdim a potom sa rozbehnem tak to zacne tahat viac.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak a znova mi to taha do prava. Kupoval som teraz nove gumy a po nahodení mi to opat taha do prava. Silenbloky a capy mam menene, aj geometria bola robena a ked som mal zimne pneu na plechacoch tak mi to netahalo, aj na starych letnychu gumach na ktorych som doteraz jazdil to bolo ok. Len ako som kupil nove tak to robi zas. Zeby to robili hlinikove disky?

Odesláno

To neviem. Ale keby to bolo pridrete lozisko, tak by mi to tahalo aj na zimnych pneu s plechacmi. A tie mi netahalo. Raz mi to tahalo, ale ako som zamenil zadne za predne tak to prestalo.

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

To neviem. Ale keby to bolo pridrete lozisko, tak by mi to tahalo aj na zimnych pneu s plechacmi. A tie mi netahalo. Raz mi to tahalo, ale ako som zamenil zadne za predne tak to prestalo.

Daj si skontrolovat skrinku (domcek) riadenia...podobny problem som mal so starym autom....

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...