whizz80 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 auto pri jazde mi taha doprava, niekedy viac niekedy menej. Moze to byt, ze sa mi nevracia predna brzda alebo zeby vyvazenie kolies? Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Pokud se to mění se záběrem motoru, máš v háji jeden ze zadních siletbloků předních ramen. Vyvážení kol s tím nemá vůbec co dělat. Citovat
marko306 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 mozu to byt oba pripady ktore si napisal alebo este aj zla geometria. Pri tej brzde by si mal urcite teplejsie koleso (disk) ako opacne a keby je to geometria tak by ti dralo zle gumu. Citovat
RichVa Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: whizz80 auto pri jazde mi taha doprava, niekedy viac niekedy menej. Moze to byt, ze sa mi nevracia predna brzda alebo zeby vyvazenie kolies? Nevracející brzda by Ti hřála kolo Nevyvážená kola by Ti kmitala řízením A teď čím to může být: Nafoukáno máš u obou předních kol stejně? Nepřezouval jsi a neproházel jsi kola? Nepotkal jsi někde díru a nerozhodil jsi si geometrii? Citovat
whizz80 Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 predne silenbloky mam urcite v haji, idem ich napozajtra meniť. Volantom ni nekmita takze asi to nebude nevyvazenymi kolesami a kolesa som dal spravne. Co sa tyka jam tak po zime ich bolo hodne a za tmy som nejaké aj trafil tak to moze byt aj ta geometria. Brzdy som este neskusal ci sa zahrieva kotuc. No uvidim po vymene silenblokov a gulovych capov na prednej naprave ci to bude stale robit aj ked si myslim ze to skor robi brzda, lebo vzdy ked prudšie zabrzdim a potom sa rozbehnem tak to zacne tahat viac. Citovat
whizz80 Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 Tak a znova mi to taha do prava. Kupoval som teraz nove gumy a po nahodení mi to opat taha do prava. Silenbloky a capy mam menene, aj geometria bola robena a ked som mal zimne pneu na plechacoch tak mi to netahalo, aj na starych letnychu gumach na ktorych som doteraz jazdil to bolo ok. Len ako som kupil nove tak to robi zas. Zeby to robili hlinikove disky? Citovat
marko306 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 aký rozmer gúm si kúpil? Rovnaký ako doteraz alebo iný? Citovat
whizz80 Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 rovnaky ako doteraz, zimne mam 185/65 R14 a letne som mal 185/60 R14 (ale len dočasne) a teraz som si kupil 185/65 R14 (take mam v technickom) Citovat
whizz80 Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 To neviem. Ale keby to bolo pridrete lozisko, tak by mi to tahalo aj na zimnych pneu s plechacmi. A tie mi netahalo. Raz mi to tahalo, ale ako som zamenil zadne za predne tak to prestalo. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Původně zaslal: whizz80 To neviem. Ale keby to bolo pridrete lozisko, tak by mi to tahalo aj na zimnych pneu s plechacmi. A tie mi netahalo. Raz mi to tahalo, ale ako som zamenil zadne za predne tak to prestalo. Daj si skontrolovat skrinku (domcek) riadenia...podobny problem som mal so starym autom.... Citovat
whizz80 Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 skrinku riadenia? kde sa to presne nachadza? Citovat
tomikku Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 a co to jsou za gumy nemyslím rozměr, ale typ a výrobce Citovat
whizz80 Odesláno 16. září 2009 Autor Odesláno 16. září 2009 tak som zistil, že mi to robia disky. Vymenil som lavy zadny za predny a tahanie prestalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.