Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 JJ tiez docela nechapem, preco sa to na niektore modely nedavalo. Ja mam ty blatniky oba. V kazdem pripade, keby to uz bylo vyhnite, tak by som tam tiez varil novy plech. Na punte som mal nahnite oba predne podbehy. Nebolo to po celych , len tesne za prednymi kolesami. Tak sa to normalne dalo na dvihak, s karbinou mi to normlen vyrezali, vybrusili, a navarili mi tam nove nerezove plechy , a poradne zatesnili, vystrikali a zapatlali tou gumovou farbou ... A bol pokoj, a ani to moc nestalo ... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 sakra...to je zvalstni misto na korozi...mě napada jestli tam neni problém ve stiku těch dvou součástí z různých kovů a nevzniká tak galvanicka koroze..po nateru bych to oddělil třeba kusem gumy...:myslim Citovat
dolly1010 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Tak se taky musím \"pochubit\". Trošku mi to zrezlo u zadních levých dveří. Takovej pásek na kterým je namáčklý těsnění. Tady jsou fotky z mého snažení, kde jsem opravoval mimo jiné těsnění nade dveřma Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 A to si sa na tu hrdzu vykaslal ? To si si mal spravit. Mas to tam este celkom jdnoduche, a vyzerala len ako povrchova. Tam je navyse guma, takye to by som asi na tvojom mieste spravil nech nejde dal ... Citovat
21Grams Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár sakra...to je zvalstni misto na korozi...mě napada jestli tam neni problém ve stiku těch dvou součástí z různých kovů a nevzniká tak galvanicka koroze..po nateru bych to oddělil třeba kusem gumy...:myslim nemyslim si ze by to bolo tym, to by bola hrdza aj na druhej strane kde podbeh je...a je tam jasne vidiet ze to zralo pod lakom, ako sa tam dostavala voda. Tie kovy zas niesu tak odlisne, obe su ocele, len kazde ina trieda. A u ludi co to mali poriadne vyzrane je vidno ako tade stekala voda, mohla sice aj cez prehrdzavene diery, ale moc tej galvanickej korozii neverim...francuzi chceli usetrit, tak ako na vela vela veciach, ako tu uz niekto pisal, a mozem to aj potvrdit zdrojom z trnavy, robi mi tam bratranec a hovoril ze maju timy nielen na vychytavanie much ale aj na setrenie a ze je to uplne normalna prax ze sa casom nieco pri vyrobe zacne vynechavat koli nakladom... Citovat
marko306 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 setrenie hej, ale aby dajme tomu v roku 2000 neboli vsade podblatniky tak to je divne. Zas je pravda, ze vecsina ludi co ide kupovat nove auto tak pozera hlavne po cene a potom po vybave vozidla v smere komfortu a bezpecnosti. Niektory ani nevedia ci je tam motor, nie to este nejaky podblatnik:nevim Citovat
Qcko Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 dolly1010: no nie az v takom stave, ale mam to podobne a presne na tom mieste, ale mam pocit ked som to obzeral ze to chytilo od toho kovu, ktory je v tej gume, cize treba asi tie gumy vymenit ked to natriem:nevim Citovat
dolly1010 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Zajímavý je že je to jen na jednej straně. Ale asi to bude tím že jsem měl v tom těsnění kolem dveří díru (kterou už jsem zalepil). Pak jsem to zamáz tím silikonem, nechal chvilku zaschnout, pak znovu a dal jsem na to to těsnění (který jsem vyčistil od zbytků rzi). Snad to bude stačit Citovat
stanley-zdenda Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 pánové taky sem se juknul jak to vypydá na levej straně auta a tohle je výsledek.... Sorry za kvalitu fotky ale je to přes mobil. [upravil dne 26/4/09 stanley-zdenda] Citovat
dolly1010 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 To stanley-zdenda: Tak to je teda radost, co? Citovat
gedu Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Tak som sa nato mrkol aj ja a chvalabohu všetko je o.k., asi preto že tam mám tie podblatníky:super:super Citovat
stanley-zdenda Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 To dolly1010: napřed to vypadalo dobře když sem sundal plasty ... ale že to proklepnu skrz naskrz ... to sem teda nečekal...ale dalo se to předpovídat u 15let starýho auta:( ale tak co... vyvaří se to a bode to zase OK:super Citovat
dolly1010 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 To stanley-zdenda: No vypadá to že to je zkrz. Koroze není jen u díry, ale všude okolo. Já naštěstí ty podblaťáky mám. A plato jsem sundával, viděl jsem jak to pod ním vypadá a zdá se že v pohodě Citovat
stanley-zdenda Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 To stanley-zdenda: No vypadá to že to je zkrz. Koroze není jen u díry, ale všude okolo. Já naštěstí ty podblaťáky mám. A plato jsem sundával, viděl jsem jak to pod ním vypadá a zdá se že v pohodě jasně že je koroze i okolo.... to vím, v úterý se jedu domluvit s mechanikem aby mi to zkusil nějak vyvařil... [upravil dne 26/4/09 stanley-zdenda] Citovat
Qcko Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Tak sa hlasim do klubu tych, ktori nemaju podbeh a maju tam dieru:D:D...dnes som to rozobral, nasiel som tam 2 diery skrz, znamy povedal ze mi to vyvari v stredu a potom sa na to vrhnem s BODY, ze nezostane jedno miesto suche:aut...ale nasrany dost, podbeh do zimy musim zohnat:bacha Citovat
purkmistr Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 tak já se taky koukal a pohodě :-) ale raději sem to přetřel konkorem Citovat
whizz80 Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 tazke po dnesnej kontrole to mam aj ja uhnite a poriadne. Od toho napinaca pasu až skoro po ten vetracik co je v tej dutine za blatnikom. Som skušal prstom na to zatlacit a spravil som poriadnu dieru. Ako ste to riesili vy? Bude to naljepcsie zavarit? Neviete ci sa da niekde kupit ten zadny podbeh? Citovat
virus Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 jedine asi v peugeote ale mne sa zda trochu moc za kus plastu a v ostatnych obchodoch maju len predny Citovat
whizz80 Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 uz ten podblatnik niekto kupoval na hatchback, lebo na servisboxe neviem taky podlblatnik najst iba na pravu stranu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.