Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam specialnu otazku,bolo mi povedane ze mam upchaty nejaky odtok vody z vyparniku klimy,neviete kde mam hladat tu hadicku??pozeral som na fore ale nic som nenasiel.keby bolo foto kde to je tak potesi :D

Odesláno

presne taky pripad mam aj ja,mam vymeneny kabinovy filter,ale strasne sa mi zahmlievaju okna,to musim mat stale zapnutu klimy aby som vobec videl na cestu a bolo mi povedane ze mam upchaty odtok vyparniku tak neviem.hodim foto ale neviem ci je to presne ten odtok.

post-0-14109606269533_thumb.jpg

Odesláno

vytokovy otvor je schovan pod tepelnym stitem vyfuku, takze sundat predni a stredni cast vyfuku ( katalyzator a prvni tlumic) sundat tepelny stit a pak jsi u vytokoveho otvoru. Jinak hadice je pripojena zespodu na krabici klimatizeru

Odesláno

dnes som rozobral stredny panel a pekne som sa dostal ku tej hadici tak som ju vybral vonku a som do nej fukol a nieje nikde upchata,tak nechapem preco stamat netecie voda,ked stojim na mieste,moze byt niekde nejaky problem?? alebo je to v pohode???

Odesláno

Ja ked stojim na mieste zo zapnutou klimou a je teplo tak s toho voda tecie jak sprosta...A klima ide v pohode? Alebo netecie to niekde inde, ked si to mal rozobrate nebola tam niekde nejaka diera co tam nema byt?

Odesláno

vidis mne netecie vobec nic,este aj hadica z vnutra bola uplne sucha,ako keby nikdy stamat nesla voda,klima ide vsetko v pohode,chladi ako svina :cool: a neviem otom zeby to niekde tieklo,vsetko je suche,mal som jeden cas mokre,ale to bola este zima klima nepouzivana,mokre bolo na soferovej strane pohlaha asi voda od noh.a nebola ziadna diera a ked som do toho fukol tak som to normalne prefukol,nerozumiem tomu!mam digitalnu klimu.inak klima nefungovala cca 2roky,si myslim ja som kupil auto a uz nefungovala a ja mam auto rok,moze to byt tym?pelovy filter nebol sivy ale cierny!! :grr dakujem za vsetky rady.kazda rada pomoze :mrk

Odesláno

on to spinavy ako svina,ale uz je tam novy,takze pohodicka,ale ten odtok vyparniku ma zaujima,ked mam zapnutu klimu ono musi namrazit vyparnik,ale ziadna voda mi nikde neunika ako to je mozne,nemate nejake lepsie foto toho vyparnika na zivo?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Papa: Ano pokud máš dezinfekční sprej ve formě pěny tak no problém, hadičku zastrč co tam půjde a foukej pěnu a postupně ji vytahuj a stříkej....

99 % bakterií je stejně ve výparníku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...