Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

žárovky H1

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Grizzlyk

mne praskaju tiez hodne , hodne casto takze jedine riesenie je asi iba kupa novych konektorov , potom zas a zas .... takze : http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnky-cm/zarovky-a-servisni-krabicky/?smid=99

Tak jak jsem psal koupil jsem tyto keramické konektory. Chtěl jsem je vyfotit, ale mám baterku KO:mad:, takže až nabiju, tak jsem vložim foto. Koukám na ně a nechápu jak se tam dají, protože z nich vychází pouze jeden drát:myslim. Vždyť přeci ze světla vedou dva dráty né?

Odesláno

Zdravím,

tak zapečený konektor potkal taky mne a než jsem sehnal jiný z bouračky, vyřešil jsem to následovně:

- od kámoše jsem sehnal klasický jednokabelový konektor na H1 a kostru jsem nejprve chtěl taky připájet k žárovce, ale cín na ní nechytal, ani když jsem dodržel všechna pravidla pájení. Proto jsem na konec drátu dal klasické očko, jaké se používá pro přichycení kostry pod šroub. To očko jsem přichytil pod přítlačné pero na žárovku. Zvolil jsem průměr očka takový, aby v něm akorát seděl ten ohyb na peru. Můžu zatím konstatovat, že s tím jezdím už přes měsíc po různých cestách a drží to stále na svém místě.

Odesláno

To pájení přímo na žárovku jde, ale ne trafopájkou, ta je slabá. Taky jsem použil tabletku Acylpyrinu (je v něm kyselina-bacha na výpary), než jsem použil cín. Pak to jde dobře.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čau, chtěl jsem si koupit nějaké žárovky v Autokelly.cz do zásoby na potkávací a dálkové. Mají jich hodně v nabídce na daný typ auta, tedy 407... :)

Jaký je rozdíl, nebo jaké mají být správně typy žárovek v:

Potkávacích ? - H1 12V 55W nebo H1 12V 100W - předpokládám, že 100W budou mít větší svítivost ??

Dálkových ? - Zde mě překvapilo, že v nabídce u dálkáčů, mají jak H1 tak také H7....:myslim Které tedy mají být správně v dálkových ?? :myslim A co opět 12V 55W nebo 100W

Připadá mi, že oproti jiným autům mi potkávačky a dálkové svítí méně. Přitom optika je také čirá.... :fnuk

• O 6 měsíců později...
Odesláno

ak by som pomenil žiarovky vnútorného osvetlenia za diodové nebude problém s hláškami o vypálených žiarovkách???? aj obrysové svetlá som našiel v diodách s tým nemá nik skúsesť???:myslim

Odesláno

Kdyz jsem kupoval auto,tak jsem mel nejake prednosti co v aute chci mit,no a xenoby jsem nejak nevyzadoval,ted me to bohuzel mrzi.... :( chtel bych nejake H1 zarovky,ale co nejvic bile,mate nejake zkusenosti?

Odesláno

aj ja ich pouzivam...cca 3 mesiace a odisli v rozstupe 1 dna(,ale dal som ich opat...svietia pekne na bielo...a ktobu do biela parkovacky.).....co uz...rad by som to vyriesil aby to vydrzalo aspom 3/4 roka...mal som HIDy dorobene a svietili skoro 1 rok v poho..potom som ich vybral,bo u nas zacalo cajtom mrdat...inac ziaden problem(okrem hlasky ze mi chybju svetla):D..jedine ze ten HID xenon odstupom casu zacal jeden akosi viacej bielo zlto ako bielo modro svietit...asi uz odchadzal..neviem...

ale jazdenie na xenonoch bolo super..akonahle som dal H1 tak sa to trosken pre mna zhorsila nocna jazda,ale uz si zvykam...keby siom ich mohol dam ich hned naspatek...

ale ako citam tak existuju uz aj ziarovecky co maju dobry xenonovy efekt...

[upravil dne 8/10/10 od godzilaTO]

Odesláno

:rokerja musím ešte dokupiť parkovačky ale kamarad mi hovoril že žiarovky nie su dobre ked prši hovoril že nevidel nič musel isť najviac 50km čo je na tom pravdy ma niekto ta:myslimku skusenosť?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...