Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná to bude pitomá otázka, ale dá se do vozu nějakým způsobem dodělat FAP? Zjistil jsem že mám motor bez a nevím proč, znepokojilo mě to :-( nelíbí se mi to kouření, bojím se aby nebyl problém na technické...

Jaké má výhody FAP mimo kouřivosti a sníženém počtu emisí?

Odesláno

Já se úplně stydím, připadám si podřadný jako ty Oktávie první generace co čudily jak fabrika :mad:

Na druhou stranu máš pravdu, nemusím si ho hlídat :-)

Odesláno

Možná je to tím že v té problematice nejsem orientovaný... vám by nevadilo kdyby vaše auto kouřilo jako fabrika po tom co sešlápnete plyn?

Odesláno

jestli ti to kouří jak fabrika tak asi není něco v pořádku.....moje nachipovaná bývalka bez FAP moc nekouřila jen jsi sem tam lehce odfoukla ale nic hrozného.....

Odesláno
Původně zaslal: brade

Možná to bude pitomá otázka, ale dá se do vozu nějakým způsobem dodělat FAP? Zjistil jsem že mám motor bez a nevím proč, znepokojilo mě to :-( nelíbí se mi to kouření, bojím se aby nebyl problém na technické...

Jaké má výhody FAP mimo kouřivosti a sníženém počtu emisí?

není to pitomá otázka--od ekologicky založeného řidiče,ale myslím,že to nepůjde--nakonec stav se s tou otázkou v pežotu--oni to musejí vědět

ale když se stydíš a připadáš si podřadný--prodej ho a kup si s FAPem,sice na tom hodně ztratíš,ale zas--ekologie není zadarmo...:myslim

Odesláno

S podřadností a studem jsem to přehnal, omlouvám se. Jen mi prostě nesedí k takovému autu kouř :-(

Přema:

Natočím to zítra na video, budu rád kdybys posoudil zda-li není něco v nepořádku :-)

Odesláno

Mam sice 406 bez fapu, ale zadymi len ked dostane menej kvalitnu naftu. A za tych 30 000 km co ju mam sa to stalo len 2x. A aj to si na cierno odfukla ked som ju trochu dusil hore takym slusnym kopcom. Cize ak Ti dymi ako fabrika tak urcite nie je vsetko ako ma byt.

Odesláno

407 bez FAP opravdu kouří víc než s Fap.Nech si zkontrolovat na diagnostice vstřiky.Zkus si koupit aditivum třeba od VIFU vyjeď aspoň dvě nádrže a občas auto prožeň klidně nad 4000.Pak zkus znovu se dívat jestli kouří.Může být jen nějaký špunt na vstřiku:)

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Čaute, znovu otevřu tohle téma...

Vy co máte 2,0HDI bez FAP mohli byste napsat jaký máte v techničáku vyznačený u emisí korigovaný součinitel absorbce(nebo jak se to jmenuje)? Samozřejmě pokud máte bez FAP už z výroby. Chtěl bych znát rozdíl proti FAP pozitivním motorům. Díky

Odesláno

JJ, přesně tak. Jinak zatim to z tohohle vlákna vypadá že Zipík a brade mají bez FAP, tak kdyby se podívali...nebo kdokoli kdo zjistí že ho u 2,0 nemá. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...