Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ta hadička je nasazená na dně skříně klimatizace (teoreticky tam může být vypadlá) a směřuje ke spolujezdci na pravý bok tunelu . Po oddělání bočního krytu tunelu u spolujezdce (asi ještě budeš muset sundat filc pod kaslikem) bys mělvidět kolínko tý hadice a mělo by tam jít sáhnout , jestli je dobře nasazená . Když sundáš ten plast na druhý straně (u řidiče) , tak můžeš zkontrolovat přívod do topení , jestli neteče (ale to by ubývala voda) ;)

Odesláno

Jsem z toho magor, dnes celodenní ježdění ve vedrech a podlaha suchá, přestože klima jela celý den. Žádná kapalina mi nikde neubyvá, tak nevím. Počkam na déšť a uvidíme... 

Odesláno

Z tý hadičky teče nakondenzovaná voda, takže pokud je to tím, nikde nic ubývat nebude :) Doporučil bych zkusit do "kapes" pod čelním sklem (respektive ppd tím plastem na skle) nalít vodu a kouknout, jestli dobře odtíká... 

Odesláno (upraveno)

Ono ho meješ dnes, ale voda se tam většinou ubjeví až zítra. Takže pokud možno parkuj teď v suchu (což teď asi není problém :D) Chladička ti tedy nemizí? tam už opravdu není nic jinýho adkud by to mohlo bejt. Chladička, nakondenzovaná voda z výparníku, voda přes čelní sklo/nějakou dodělávku kabelů-osobně mám dodělaný bufík, nemáš taky? Nebo alarm. Dělalo se to tak, že se kabely dovnitř nátahly skrz podběh u řidiče a po tolika letech už ten silikon není nic moc, včera jsme ho při výměně spojky strhli a už skoro nedržel, tak jsem dal nový.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Tak voda nakonec pod kobercem byla. Zajímavé, v neděli jsem to kropil hadicí a voda se objevila včera. Včera odpoledne byla taky bouřka a když jsem kouknu pod koberec dnes ráno, tak je tam ještě trochu více vlhko... takže mi zatéká do auta, 😊 

Odesláno

Teď jsem něco podobného řešil na FB a nakonec se zjistilo že kanálky odtíkaly, ale ne tak jak by měly a dotyčný je musel vyčistit (respektive je nechal vyčistit) a je klid. Takže ještě takto, no. Ono se to zacpe, odtíká to pomalu a nateče to skrz kabinový filtr dovnitř. Je tam dost velká kapsa. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taky jsem to řešil a zatím jsem dospěl k tomu že to asi vzlíná přes ten filc co je za motorem. Když prší tak voda z okna tekla za motor protože ten plast pod oknem(pod stěrači) je odchlípnutý a nedrží tam. A asi jak to nasáklo tak se to postupně uvolňuje a kolem plynového pedálu nebo někde tam to leze do kabiny. Teď jsem na zkoušku objel silikonem ty plasty pod oknem a vypadá že mi tam už voda neteče. Problém je že mám na okně ulomené ty drážky do kterých se má zacvaknout ten plast a ty drážky jsou součásti předního okna. Takže asi připojistím okno a jednou se tam objeví prasklina 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...