jarokare Odesláno 26. červen 2019 Odesláno 26. červen 2019 Ta hadička je nasazená na dně skříně klimatizace (teoreticky tam může být vypadlá) a směřuje ke spolujezdci na pravý bok tunelu . Po oddělání bočního krytu tunelu u spolujezdce (asi ještě budeš muset sundat filc pod kaslikem) bys mělvidět kolínko tý hadice a mělo by tam jít sáhnout , jestli je dobře nasazená . Když sundáš ten plast na druhý straně (u řidiče) , tak můžeš zkontrolovat přívod do topení , jestli neteče (ale to by ubývala voda) Citovat
Milhausekkk Odesláno 27. červen 2019 Odesláno 27. červen 2019 Jsem z toho magor, dnes celodenní ježdění ve vedrech a podlaha suchá, přestože klima jela celý den. Žádná kapalina mi nikde neubyvá, tak nevím. Počkam na déšť a uvidíme... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. červen 2019 Odesláno 28. červen 2019 Z tý hadičky teče nakondenzovaná voda, takže pokud je to tím, nikde nic ubývat nebude Doporučil bych zkusit do "kapes" pod čelním sklem (respektive ppd tím plastem na skle) nalít vodu a kouknout, jestli dobře odtíká... Citovat
Milhausekkk Odesláno 30. červen 2019 Odesláno 30. červen 2019 Myl jsem dnes auto, zahradní hadicí jsem to kropil a podlaha pořád suchá ..... tak nevím z čeho to původně bylo mokré. Budu to sledovat dále Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. červen 2019 Odesláno 30. červen 2019 (upraveno) Ono ho meješ dnes, ale voda se tam většinou ubjeví až zítra. Takže pokud možno parkuj teď v suchu (což teď asi není problém :D) Chladička ti tedy nemizí? tam už opravdu není nic jinýho adkud by to mohlo bejt. Chladička, nakondenzovaná voda z výparníku, voda přes čelní sklo/nějakou dodělávku kabelů-osobně mám dodělaný bufík, nemáš taky? Nebo alarm. Dělalo se to tak, že se kabely dovnitř nátahly skrz podběh u řidiče a po tolika letech už ten silikon není nic moc, včera jsme ho při výměně spojky strhli a už skoro nedržel, tak jsem dal nový. Upraveno 30. červen 2019 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Milhausekkk Odesláno 1. červenec 2019 Odesláno 1. červenec 2019 Nemizí mi chladnička a doděláváno nic není. Kouknu dnes odpoledne pod koberec a uvidíme. Citovat
Milhausekkk Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Tak voda nakonec pod kobercem byla. Zajímavé, v neděli jsem to kropil hadicí a voda se objevila včera. Včera odpoledne byla taky bouřka a když jsem kouknu pod koberec dnes ráno, tak je tam ještě trochu více vlhko... takže mi zatéká do auta, Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Teď jen kudy xD Jako první bych opravdu prošel kabely vedoucí do BSI... Aby ti nechcalo tam. Pak to sklo, no Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Teď jsem něco podobného řešil na FB a nakonec se zjistilo že kanálky odtíkaly, ale ne tak jak by měly a dotyčný je musel vyčistit (respektive je nechal vyčistit) a je klid. Takže ještě takto, no. Ono se to zacpe, odtíká to pomalu a nateče to skrz kabinový filtr dovnitř. Je tam dost velká kapsa. Citovat
Milhausekkk Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 Vlhko začínalo kousek od plynového pedálu a šlo podlahou směrem k sedačce řidiče. Příští týden jdu na olej a filtry do servisu, tak požádám i o kontrolu těch odtoků Citovat
pecino Odesláno 23. červenec 2019 Odesláno 23. červenec 2019 Taky jsem to řešil a zatím jsem dospěl k tomu že to asi vzlíná přes ten filc co je za motorem. Když prší tak voda z okna tekla za motor protože ten plast pod oknem(pod stěrači) je odchlípnutý a nedrží tam. A asi jak to nasáklo tak se to postupně uvolňuje a kolem plynového pedálu nebo někde tam to leze do kabiny. Teď jsem na zkoušku objel silikonem ty plasty pod oknem a vypadá že mi tam už voda neteče. Problém je že mám na okně ulomené ty drážky do kterých se má zacvaknout ten plast a ty drážky jsou součásti předního okna. Takže asi připojistím okno a jednou se tam objeví prasklina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.