culdo Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Chcem si kupiť jazdené 407 SW 2.0 HDI. Velmi sa mi páči a neviem či je spolahlivé v kvalite komponentov, či sa veľa vecí na ňom kazí? Aké drahé sú náhradné diely? Ako je to približne v porovnaní poruchovosti s vozidlami koncernu WV, passat alebo octavia II. Vopred ďakujem za rady. Citovat
kajvet Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Mrkni třeba sem anebo použij hledání radši to nekupuj, ale já to koupil a jsem spokojen Každopádně,každé auto potřebuje servis a některé je lepší v tom a některé v onom. Jednoznačná odpoved na tvou otázka neexistuje a existovat nikdy nebude... Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Každé auto má nejaké vlastnosti ktoré môžu i nemusia vyhovovať. Čo sa týka poruchovosti tak kazia sa všetky autá. Rozhodnúť sa musíš sám. Mohlo by ti pomôcť prečítanie príspevkov v tejto sekcii. Citovat
hnusoba Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Ja mám jednu celkom dosť podstatnú otázku a to aký ročník chceš kúpiť? Pretože veľmi neodporúčam prvé kusy... Citovat
denoo Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 co ja viem,ja mam 12 mesiac 2004, az na servo cerpadlo,ktore asi blbne u vela 407, som zamenil, doliatie aditiva a caka ma vymena prednych brzdovych platniciek) auto slape ok, hlavne je mat stastie vo vybere, a predhadzajuci majitel aby bol normalny clovek co sa o auto stara, a nie pretekar . Ale poviem pravdu, keby som si vyberal znova,asi by to nebol uz diesel Citovat
hnusoba Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: denoo co ja viem,ja mam 12 mesiac 2004, az na servo cerpadlo,ktore asi blbne u vela 407, som zamenil, doliatie aditiva a caka ma vymena prednych brzdovych platniciek) auto slape ok, hlavne je mat stastie vo vybere, a predhadzajuci majitel aby bol normalny clovek co sa o auto stara, a nie pretekar . Ale poviem pravdu, keby som si vyberal znova,asi by to nebol uz diesel Nehovorím že sú to poruchové nevydarené kúsky...len hovorím, že prvé nemali toľko vychytaných múch. A ja osobne by som šiel do dvojlitrového (resp 2.2) benzínu Citovat
Béďa Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 ono kupovat auta jako novinky se nikdy moc nevyplaci, precijen prvni kousky nez se vychytaj tak to chvili trva ale to tak funguje vsude.. Citovat
Medvěd Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Chceš-li na Peugeot fóru srovnávat Peugeota s jakýmkoli jiným autem je zcela jasné, jakou odpověď dostaneš (zkus se na totéž zeptat na VW fóru nebo Octavia clubu, garantuju Ti, že odpovědi budou velice podobné - jen ten chválený bude vždy model k danému fóru příslušící). Líbí-li se Ti více 407a, klidně si jí kup, pokud je Tvým favoritem Passat, směle do něj - dneska je kvalita většiny evropských značek srovnatelná a cena servisu se taky moc neliší. Jak už psali ostatní přede mnou, nejdůležitější při nákupu ojetiny je to, jak se k ní choval původní majitel - a to je vždycky sázka do loterie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.