Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Většinou jsou záslepky na příčce mezi kabinou a motorem,nechá se to taky dát kolem náhonu,ale je to prasečina a pak taky prahem,ale to znám jen všeobecně,na 206 jsem zatím nesahal,ale u 306 a 309 je to takhle...

Odesláno

na mojej 206ke som to tahal cez tu zaslepku, ktoru spominal 309GT, je to za stredovym panelom ako je topenie, radio, atd.. od spolujazda to vidno dobre.. a od motora je tam vidno taku ciernu gumu obdlznikoveho tvaru, da sa vybrat len sa netreba bat trochu vypacit.. :) a s5 som ju (teda otec) daval s troskou oleja, aby to slo lahsie.. ;)

Odesláno
Původně zaslal: tbarth

A 406ka ma totez? edit - Myslim nejakou tu plastovou zaslepku?

[upravil dne 15.4.2009 tbarth]

pokud to tam před tebou někdo neudělal tak ne.... já taky potřeboval natáhnout kablík z motorového prostoru k budíkům a musel jsem to natáhnout podél kastle ke dveřím řidiče,a tam kolem podběhu a pantů dveří až k budíkům.... vím je to prasečina,ale díru jsem tam neměl a vrtat novou jsem nechtěl kvůli čelnímu sklu a ani nemám tak dlouhý vrták,kterej by tam dosáhnul :bojim ,a to jsem měl odendaný i ty plasty a stěrače....

Odesláno

Dik, do vrtani se mi moc nechce, zkusim jit Buriskovou cestou, a kdyz nebudu spokojen, tak pak to vrtnu vnitrkem. Na te 306ce to vypada kvalitne.

akorát teda nemám foto pokud chceš jak to mám já,tak mi napiš mejla a já ti to nafotím a pošlu

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Dik, do vrtani se mi moc nechce, zkusim jit Buriskovou cestou, a kdyz nebudu spokojen, tak pak to vrtnu vnitrkem. Na te 306ce to vypada kvalitne.

akorát teda nemám foto pokud chceš jak to mám já,tak mi napiš mejla a já ti to nafotím a pošlu

To by bylo perfektni, foto vzdycky pomuze, tak tedy - tbarth24@gmail.com, moc diky

Odesláno

Hoď ty fotky pak sem, taky mě to zajímá. Já jsem u svého kousku žádnou volnou průchodku (kromě hlavní kabelové průchodky za BSI, kudy se už neprotáhne ani vlas) nenašel, takže jsem vrtal a průchodku si musel vytvořit. :)

Odesláno

pro mensi proudy se da vyuzit nahradnich dratu, ktere jsou protazeny v hlavnim svazku mezi motorovym prostorem a kabinou, slouzi k oprave prerusenych vodicu, jsou tusim ctyri, oznaceni APV 1 az 4, v kabine konci nekde pobliz pojistkove skrinky, v motorovem prostoru pak nekde v predni casti, u leveho svetla, nutno dohledat primo ve svazku.

Odesláno

no tak slíbené fotky.... jen pro pořádek na začátek říkám,že jsem potřeboval natáhnout kablík jen k budíkům,proto ta cesta kterou jsem zvolil....

01 - Začátek od ecu

[upravil dne 16/4/09 Burisek]

post-0-1410960597077_thumb.jpg

Odesláno

03 - detail průniku do prostoru za přepážku ke stěračům,je tam gumová průchodka do které lze udělat dírku a protáhnout kablík

post-0-14109605971317_thumb.jpg

Odesláno

04 - tady je detail kudy jsem protahoval kablík tou dírou do podběhu a na další fotce je díra z druhé strany kudy jsem vedl kablík..... jsou tam červené šipky....

post-0-14109605971545_thumb.jpg

Odesláno

05 - tak a tady je vyvedení ven mezi dveřma u řidiče.... ,je tam též gumová kulatá záslepka kterou by to šlo taky protáhnout a což jsem zkušel ale ze spodu jsem na ní nedošáhnul,je tam nějaká guma nebo spíš molitan přes kterej jsem se bohužel nedostal.....

je to ta za tou gumovou prachovkou pantu dveří....

post-0-14109605972353_thumb.jpg

Odesláno

06 - skoro finále,musel jsem propilovat do sváru kastle prostupku aby dobře dolehla těsnící guma co jde kolem kastle,a taky aby kablík nebyl moc ohnutý a šlo s ním trošku manipulovat ještě než se vše zadělá do původního stavu

post-0-14109606032122_thumb.jpg

Odesláno

Já to u 406-ky tahal záslepkou pod kobercem řidiče, cca v místech kde je plyn, někde na foru tu někdo dával fotky. Tohle nepřijde jako šťastný řešení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...