Medvěd Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Medved: kdyz uz jsme se o kdysi davno o tehle moznosti bavili, tak si rikal ze nekde v okoli mas nejakyho znamyho kterej by mohl zajistit ubytovani, ale detaily uz jsem davno zapomel, muzes mi to, prosim te, pripomenou? Takže: Teď jsem mluvil s tím kamarádem z Kostelce nad Orlicí ( pro Ty, co jsou líní so dojít pro mapu, je to cca 30 km od Mýta na severozápad) a ten mi potvrdil, že u něj na penzionu je to vyloučeno. Nicméně mi slíbil, že zkusí zavolat do místního campu (tam bychom se v pohodě vešli) a dá paní majitelce na mě kontakt s tím, že jí přednese naší vizi toho, co bychom požadovali. Ujiš?oval mě, že by to mohlo být schůdné tak, jaks to, Mašinko, napsal, tzn.cca 100 Kč/os/noc + to prasátko nebo jiné pohoštění. Takže jakmile se mi paní ozve, očekávám do konce následujícího týdne, tak Ti řeknu, na čem jsme se dohodli a předám Ti jí k dalšímu jednání. Jinak co se týče sponzoringu, moje firmička se momentálně pohybuje na hranici kolapsu, takže nic moc neslibuju. To? vše. Ještě sem dám kontakt na web campu, a? si můžete udělat představu Orlice [Editován dne 6/9/Wed, 9 Jun 2004 21:44:09 +0000Wed, 9 Jun 2004 21:44:09 +0000Wed, 9 Jun 2004 21:44:09 +0000Wed, 9 Jun 2004 21:44:09 +0000 Medvěd] Citovat
Marlin Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Napsán autorem Trundik Vzhledem k velikosti naší matičky země si myslím, že nikam není daleko - to pro ty, kteří brečí, že musí ujet moc kilometrů. no, pro chudeho studenta,jeste :D:D:D to trosku dalka je..... no, vse relativni, jak rikam :D:D Jo, a Kostelec nad Orlici nahodou vim, kde je :D:D Citovat
John Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Jo uz se na tenhle sraz tesim... Doufam ze zase poznam dalsi novy cleny z clubu a tak proste sraz je supr vec... UZ ABY TO BYLO:::: Citovat
Murdoc Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Za 500 by šlo. Bych snad moh i dorazit. \"Modrý oktany\" diesel žrát nebude... Sponzor by se hodil i mě. Citovat
Dave_k Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 No náhodou bydlím 20 km od Mejta. Bylo by velice příjemný to mít pro změnu kousek od bydliště. Plzeň byla přeci jen daleko. Pokud jde o cenu je vyhovující. Jo a hned vedle autodromu je pobočka Peugeotu. Mám typ na ubytování. U nás v Holicích je autokemping Hluboký. Cenu teďka nevím, ale určitě se to nechá domluvit. Je tam restauračka, chaty, sudy, stan je též možný, LPG čerpačka. Je u toho i rybník, akorát poslední dobou voda nic moc, i když je tam i tobogan. Prasátko se tam nechá taky urobit. To bych mohl i domluvit, ale potřeboval bych vědět alespoň měsíc předem na objednání, protože kořen kterej je předuzuje je v tuto roční dobu velice vytížen (divné že?. ). Citovat
bufator Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 čauky konečne něco super!! Na tohle jsme s brachou <hamrbac>dá- se řict čekali, ten okruh je nádherný. Já jsem určite pro, se projet na bezpečnem okruhu a rozdat si to ze srandy s kolegama. Jestli to vyjde tak tam určitě nebudem chybět. Jsem všemi deseti pro. <už se těším> Citovat
ady Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 no tak som to hodil do \"auto roudu\" a vychadza mi to 202km, to by stalo za hriech:D Citovat
vix Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 202 km nenji moc.. ja to mam ze Sumavy 257 km ... coz je taky smesny (akorat budu o hodku dele kroutit volantem) ... äle jinak je to kousek Citovat
ady Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 uz len nejaky termin a berem stan ,mapu a frcim:D Citovat
Marlin Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 ja nevim jak na tom budu casove, estli v tudobu budu ve Svedsku nebo ne, ale strasne rad bych jel a snad se to povede:D:D Citovat
Dave_k Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 2 Vix: dik za pochopení východočechům. Příště by to mohlo být blíže jihočechům, klidně přijedu, jižní čechy jsou fajn, stejně jako ostatní kraje. Chtělo by to akorát sehnat organizátory srazů. Což je těžké, a děkuji za veškeré snažení organizování srazů. Citovat
John Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 JO chtelo by to datum toho srazu abych si to zaskrtnul do kalendare... Uz se tesim... Citovat
vix Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Dave_k : Asi tak. Me je jedno, ze je to 250 km..me spis stve, ze budu muset 4 hodiny sedet za volantem....nic vic, ale taky nic min... Nase republika je tak mala, ze kdyz chces, se da prejet za 6 hodin, coz neni vubec spatny, takze, kde zrovna sraz je, je mi uplne, ale uplne jedno. Kdyz budu mit cas, tak prijedu. Spise ma dostalo, ze bratia Slovaci to maju blieze. Coz je trochu vtipne. Ale jen trochu O kilometry mi moc nejde, hlavne to udelejte hezky ! Citovat
Dave_k Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Čekám taky na někoho kdo to zorganizuje. S organizováním mám špatný zkušenosti tak se tomu víceméně vyhýbám. Mašinka o něco výše psal, že je potřeba nějakej sponzor, aby to pak bylo pro jednotlivce únosný. Taky žádnýho lidumila, nebo firmu ochotnou nějaký love pustit výmněnou za reklamu neznám. Uvidíme. Citovat
AKCZ Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 Na okruh stopro pojedu.. moc rad bych si na nem trochu zablbnul Citovat
ady Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 takze Šebetov? no to mam tusim este blizsie a datum 17-18.7. vyhovuje:papa Citovat
Dave_k Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 Jak jsem psal, hned vedle okruhu je prodejce Peugeotu. Tak by se tam mohla dohodnout nějaká předváděčka 407 a možná v době konání bude už oficiálně 407SW. Citovat
Marlin Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 se tesim, snad to vyjde, a hlavne se tesim na okruh, jen abych tam po moc ostre jizde neskoncil v kacirku(nebo co to tam maj) a ve zdi :D:D Citovat
John Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Tak je se pokusim dorazit ... Uz se tesim... Takze 17.cervence se snad uvydime na srazu..v tom mestecku Sebetov.. Citovat
LaHab Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Priznam se, ze jsem se v diskusi poněkud ztratil a celou znova ji číst nemám čas. Možná by stálo za řeč dát výsledek (tj. co kdy kde jak za co s čím a proč) do nového auditka s možností se přímo přihlásit... Předem díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.