Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte. chcel by som sa opytat, ci mate nejake skusenosti s posielanim tovaru z ČR do SR a samotnou platbou za tovar? akym sposom by to bolo najlepsie a najvyhodnejsie. dakujem

Odesláno

Další varianta je sehnat si kamaráda, který na Slovač jezdí a je ochoten to poslat ze slovenské pošty. Dobírka by ale musela přijít někomu na slovači a ten by Ti ty eura osobně (nebo zas tomu už zneužitému kámošovi) předal.

Rozdělení malého státu na dva pidistátečky má holt své důsledky - naštěstí migrace lidí mezi oběma zeměmi je docela výrazná, takže není problém (ani zde na klubu) někoho, kdo by takovou transakci zrealizoval, odchytit.

Odesláno
Původně zaslal: colusso

ahojte. chcel by som sa opytat, ci mate nejake skusenosti s posielanim tovaru z ČR do SR a samotnou platbou za tovar? akym sposom by to bolo najlepsie a najvyhodnejsie. dakujem

Som zo slovenska a ak si z Trnavi tak sa mozme dohodnut ze ti mozem nieco zobrat ak sa to dovtedy vybavi a dohodneme sa co ti mam zobrat. som momentalne v prahe a na slovensko idem 24.4. Ja som zo SA takze TT nie je daleko ;)

Odesláno

Objednavam tovar z ciech a žiaden problem dostanem oznamenie o dobierke, na popšte vyplnim jedno tlačivo zaplatim podľa kurzu v eurach a cennik poštovneho ti daju na každej pošte:aut:aut:aut:papa

Odesláno

Dalsia moznost je si to nechat posielat na najblizsiu postu v CZ, ja to tak robim ale to mam postu v Strani asi 15km od prace :papa

Je to ovela rychlejsie, asi 2-3 dni v porovnani s 2 tyzdnami na Slovensko a vacsinou zdarma pripadne dobierka do 100CZK, na rozdiel od dobierky na SK kde si este slovenska posta uctuje za medzinarodnu zasielku.

[upravil dne 15.4.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

Původně zaslal: colusso

Som zo slovenska a ak si z Trnavi tak sa mozme dohodnut ze ti mozem nieco zobrat ak sa to dovtedy vybavi a dohodneme sa co ti mam zobrat. som momentalne v prahe a na slovensko idem 24.4. Ja som zo SA takze TT nie je daleko ;)

dakujem za ochotu ale asi ostanem pri tej dobierke...bude to sice drahsie ale usetrim tym starosti mne aj tebe...

Odesláno

Tak ja som uz par krat zasielal kluce dobierkou do CR a nevidim v tom velky problem. Akurat treba vypisat postovu poukazku a vec je vybavena. Stoji to necele 3 Eurace. Je pravda, ze vacsie veci budu zrejme drahsie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...