Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nemáte někdo přehled kde koupit na P405 vypínač zadních mlhovek ( světlo a vodorovné pruhy proškrtnuté svisle ) a ještě varovné blikače + 2konektory ( patice ) na ně s cca 5cm draty???. nebo pokud máte doma napište za rozumnou cenu koupím. mk

Odesláno

Čau zrovna řeším stejný problém. Ptal jsem se přímo u dealera, tam chtějí za vypínač předních mlhovek na 405 nový model 690kč, nevím ale jestli to je s daní nebo bez.Myslím že někde na vrakáči by ho měli mít za pár stovek. Měj se a čau.

Odesláno

No, když náhodou někdy budeš v Praze, a ještě větší náhodou se trefíš do doby, kdy budu zrovna v garáži, tak nějaká tlačítka na starý model 405 mám v šuplíku.

Pro ostatní - tlačítka mám na staré modely 205, 309 i 405, a na nový model 205. Nový model 309 a 405 bohužel ne.

Odesláno

tak ten plast okolo vypinacu s 5-ti dirama.

Mas pouze 2 moznosti :

1) vyrobit si ho

2) Koupit ho u Peugeotu (za tezky prachy)

plasty s 5-ti dirama mely nejaky super vybaveny 205 a jeste k tomu na prani -klima+vyhrivany sedacky.

Ale obcas se objevi.. Asi tak na jednom z 10.000 aut :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

přibyl mi nějakej ten tuzing do auta a zase scháním 1ks tlačítka (mlhovka, varovné, vyhřívání) takže pokud se někdo chce zbavit za 100,- beru, koupit bych to mohl na srazu, co vy nato? na 405 r.v.1990 podmínkou. mk:papa

Odesláno

jak tak ctu, tak sem mel docela stesti. natrefil sem na nabouranou 405 na rozebrani a za budiky+ vypinace na okna+ 3vypinace na mlhovky a vyhrivani a plno plastu sem dal 800.- A to sem si myslel ze je to moc... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...