dolly1010 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Může běžet sahara když vypnu motor (úplně na nulu a vytáhnu klíček)? Dnes se mi stalo že jsem zaparkoval, zhasnul motor, vyšel za auta zamknul a najednou si všimnul že běží sahara. Pomohlo nastartování a vypnutí motoru. Pak se přestala točit. Teplota byla myslím ještě dost vysoko. Nevím přesně jestli nad 90°, ale myslím že jo. Ještě nikdy se mi to nestalo Nemáte někdo schéma bitronu? Mám asi jednorychlostní, v service boxu je napsáno: \"Ventilátor - 1 VENTILÁTOR 1 RYCH 120W UPEV NA POTR\" Citovat
wooody Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Je to úplně normální máš tam i varování že se může rozběhnut i když je vypnut motor Citovat
dolly1010 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Môže sa točiť. Tak to ste mě uklidnili :-) Takže až by schladila chladič tak by se sama vypnula? Je pravda že to bylo když jsem zaparkoval (asi po 7km jízdě 60km/h rychlostí) vypnul motor a hned jsem musel zase nastartovat a přejet jinam (couvat asi 50m). Vypnu motor a fučeo to (docela hukot ) Jinak nemáte někdo to schéma něbo ještě nejaký fotky otevřenýho bitronu? [upravil dne 8.4.2009 dolly1010] Citovat
AKCZ Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 jj sama se vypne.. baterka si asi sice uziva ale je to normalni jev.. Citovat
pazout306 Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 muzu jen potvrdit je to normal Citovat
EXI.60 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Původně zaslal: AnotherOne Môže sa točiť. Tak to ste mě uklidnili :-) Takže až by schladila chladič tak by se sama vypnula? Je pravda že to bylo když jsem zaparkoval (asi po 7km jízdě 60km/h rychlostí) vypnul motor a hned jsem musel zase nastartovat a přejet jinam (couvat asi 50m). Vypnu motor a fučeo to (docela hukot ) Jinak nemáte někdo to schéma něbo ještě nejaký fotky otevřenýho bitronu? [upravil dne 8.4.2009 dolly1010] Tam Bitron nemáš,ten je jen když je klima,Máš klasickej okruh natvrdo,tam to funguje přes čidlo v chladiči.U bitronu každopádně sahary vypneš s klíčkem! Citovat
vendelinek Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Původně zaslal: EXI.60 U bitronu každopádně sahary vypneš s klíčkem! Mám pocit,že tě budu muset opravit,taky nevypneš,mám vyzkoušeno ,taky se mi stalo ,že ventilátor běžel,když sem vypnul klíčky Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 nene, i s bitronem muzou sahary bezet po vypnuti a vyjmuti klicku Citovat
Qcko Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Na vacsine aut musia bezat sahary aj po vypnuti ak je to potrebne a motor ma teplotu vyssiu pri akej spina druhy stupen vetrakov;) Citovat
Voighta Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Mám klimu a sahary občas bežej i po vypnutí motoru a bez klíčku.A po nějaký době se sami vypnou Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 ty sahahy néé můžou,ale MUSI\' běžet i po vypnutí motoru--ona totiž po vypnutí motoru stoupne výrazně teplota pod kapotou...,např. po výjezdu kopce a následném vypnutí motoru--klasický příjezd na horskou chatu... [upravil dne 18/7/09 ozzy1956] Citovat
Hanzz Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Potýkám se s tím od doby co jsem koupil auto.Sahary se mi rozběhnou pokaždé jízdě, ale u mě je problém v tom, že mám z části ucpaný chladič a zahřívá se to na vyšší teplotu.Jak se to ochladí tak vypnou.Mě už nezbývá než vyměnit chladič Citovat
bucca Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 je to úplně normální, když vypneš motor, tak to trvá dýl, než se vypne, ale většinou stačí tak max minutu počkat se zapnutým motorem a je to zchlazený... Citovat
dolly1010 Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 Info pro všechny: Dotaz jsem pokládal v dubnu a teď v červenci už vím, že sahara může běžet i při vypnutým motoru. Předtím jsem si to myslel taky, ale nebyl sem si na 100% jistej a když se mi to stalo poprvý, tak jsem se trochu lekl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.