kupák Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Chlapi, je možné, že se u 406 coupé 3.0 požívali na origo kolech dva druhy šroubů? Já dnes chtěl nasadit letní sadu na discích, které jsem kopil tady an fóru a světe div se, nešli přišroubovat těmi šrouby, které mám na autě. Podotýkám, že mám origo 16\" liťáky. Na mých šroubech je pod dosedací podložkou velké osazení, na které je v mém disku pochopitelně vybrání. Ty druhé disky to vybrání nemaj, tudíž šrouby nedosedají podložkou na dosedací plochu a jsou krátké. Příslušné šrouby jsem nesehnal. Nutěj mě frézovat díru do disků. Mám frézovat?? Citovat
MirasCC Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Tak tohle slyším poprvý. Šrouby kol se na takovejch 99% po celou dobu výroby Coupé neměnily. Spíš bych si tipnul, že někdo zkoušel ušetřit a na ty tvoje stávající kola narval šrouby, který tam nepatří. Náhodou fotku těch šroubů co tam máš teď tě nenapadlo vyrobit? Asi by mnohé napověděla. Citovat
Dave_k Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 To bych raději sháněl šrouby než frézovat kolo,byť jen u děr. To ty nový kola mají pokličku nebo jsou šrouby vidět? [upravil dne 7/4/09 Dave_k] Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 To se mi nezdá. Vybrání v těch discích včetně nikdy nepoužitého rezerva vypadá, že je origo. Fotky spáchám zítra. Jediný rozdíl, který jsem našel na kolech (krom těch děr) je, že za jedním číselným kódem je na těch mých kolech ještě pomčka a číslo 17 (-17) zítra taky ofotím. No a potom už jen rok výroby. Ty koupené jsou 98, moje 02. To auto je ze švýcarska a všechno na něm bylo jak nový, vždyť si ho viděl. Pochybuju, že by ten maník, co ho měl někde kupoval levný šrouby a nechával frézovat disky. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Nebyly ty šrouby náhodou ve dvou nebo více variantách? 5405 65 16 UPEV ŠR KOLA 12X125 - MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU AŽ DO È.OND 09428 5405 67 16 12X125 - MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU OD È.OND 09429 Tyhle by měli být na starý model. 5405 61 16 ŠROUBU KOLA ALU DIAM 12X125-42 - COUPÉ 2-DVÉŘOVÉ A MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU Podle mě a serviceboxu ano. [upravil dne 7/4/09 BoneDaddy] [upravil dne 7/4/09 BoneDaddy] Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Ty kola mají pokličku. jsou to prostě ty klasický origo kupátkový šestnáctky z předfaceliftových modelů. Tuším BBS. Původně zaslal: Dave_k To bych raději sháněl šrouby než frézovat kolo,byť jen u děr. To ty nový kola mají pokličku nebo jsou šrouby vidět? [upravil dne 7/4/09 Dave_k] Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 BoneDaddy, nemůžeš hodit obrázek těch šroubů k šestnáctkám. Já se zaboha nemůžu dostat do serviceboxu a už to tu asi vzteky rozkopnu. Nechce se mi teď ve 20°c rajtovat fung nový zimní pirellky. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: kupák BoneDaddy, nemůžeš hodit obrázek těch šroubů k šestnáctkám. Já se zaboha nemůžu dostat do serviceboxu a už to tu asi vzteky rozkopnu. Nechce se mi teď ve 20°c rajtovat fung nový zimní pirellky. Foto klidně hodím, všechny varianty. Jen to nejsou šrouby k 16\" ale znamená to že jich potřebuješ celkem 16. Jsem to špatně zkopíroval ze serviceboxu. Jen nevím, jestli něco na těch fotkách uvidíš. Dám je do předchozího příspěvku k těm popisům za moment. Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Jedná se o to kolo, které je všude označeno jako č. 1 Na obrázcích těch šroubů je fakt vidět prd. Zkusím zítra ještě zjišťovat. Nenapají vás nějaké jiné pežoťácké šrouby stejného závitu, s rovnou dosedací plochou a bez osazaní? Citovat
MirasCC Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Je pravda že vyloženě tyhle šrouby jsem neprohlížel. Koukal jsem na bezpečáky do příslušenství a tam byly objednací čísla pro starej i novej model stejný. Ale je samozřejmě možný, že provedly nějakou \"drobnou\" úpravy a šrouby z jednoho na druhý pasujou, ale obráceně třeba už ne... Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: MirasCC Ale je samozřejmě možný, že provedly nějakou \"drobnou\" úpravy a šrouby z jednoho na druhý pasujou, ale obráceně třeba už ne... Přesně. Tyhle \"úpravy\" mají v Peugeotu a Citroënu rádi. :aut Podle mě to tak bude. Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Tak jsem se konečně vlámal na servicebox a jsou tam skutečně 2 obj. čísla i dvě (velice pěkné) různé ceny. Jestli to bude jeden z těch šroubů, je vyhráno. Hned zítra volám do peu nebo tam mažu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 A ty potřebuješ tedy šrouby na ktérá kola? Na takový ty klasický, tlustý pěti paprskový s pokličkou ze starýho modelu? Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Oh yes, přešně na ty. Ale bacha! Já mám na autě vzhledově ty samý, ale už maj to osazení. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: kupák Oh yes, přešně na ty. Ale bacha! Já mám na autě vzhledově ty samý, ale už maj to osazení. V tom případě tyto: 0000540561 ŠROUBU KOLA ALU 65,75 CZK 78,24 CZK 78,24 CZK Jestli to nebudou tyhle tak budu ještě víc zmatenej než jsem teď. Jo a nějak jsem si nevzpomněl na počet paprsků předtím ale mají jich asi 6 co? Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Jo, podle obrázku maj kola šest paprsků, ale dole na autě sem to počítat nebyl. ) A co bys řekl, kdyby to byly tyhle: 540565, nebo 540567? Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: kupák A co bys řekl, kdyby to byly tyhle: 540565, nebo 540567? Tyhle jsou podle mě vhodné pro ty kola co máš ty, s osazením aě na kola Hoggar nebo jak se jmenují. Takový ty bez pokliček. Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Tak uvidíme zítra či pozítří, až se vydám do peu. Dneska po telefonu ze mě byli dost vymatený. Citovat
stařék Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Mám také dvoje šrouby na mem c 04 je rezerva plech a tyto šrouby jdou i na ni.Druhá kola ze starší ho c jsem koupil na zimáky a ty maji i rezervu hlinik a do nich jsou šrouby slabší a nemaji kužel. Citovat
Y2K Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Vidim ze toto auto ma neprestane prekvapovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.