Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, je možné, že se u 406 coupé 3.0 požívali na origo kolech dva druhy šroubů?

Já dnes chtěl nasadit letní sadu na discích, které jsem kopil tady an fóru a světe div se, nešli přišroubovat těmi šrouby, které mám na autě. Podotýkám, že mám origo 16\" liťáky.

Na mých šroubech je pod dosedací podložkou velké osazení, na které je v mém disku pochopitelně vybrání. Ty druhé disky to vybrání nemaj, tudíž šrouby nedosedají podložkou na dosedací plochu a jsou krátké.

Příslušné šrouby jsem nesehnal. Nutěj mě frézovat díru do disků.

Mám frézovat??

Odesláno

Tak tohle slyším poprvý. Šrouby kol se na takovejch 99% po celou dobu výroby Coupé neměnily. Spíš bych si tipnul, že někdo zkoušel ušetřit a na ty tvoje stávající kola narval šrouby, který tam nepatří. Náhodou fotku těch šroubů co tam máš teď tě nenapadlo vyrobit? Asi by mnohé napověděla.

Odesláno

To bych raději sháněl šrouby než frézovat kolo,byť jen u děr. To ty nový kola mají pokličku nebo jsou šrouby vidět? :myslim

[upravil dne 7/4/09 Dave_k]

Odesláno

To se mi nezdá. Vybrání v těch discích včetně nikdy nepoužitého rezerva vypadá, že je origo.

Fotky spáchám zítra.

Jediný rozdíl, který jsem našel na kolech (krom těch děr) je, že za jedním číselným kódem je na těch mých kolech ještě pomčka a číslo 17 (-17) zítra taky ofotím. No a potom už jen rok výroby. Ty koupené jsou 98, moje 02.

To auto je ze švýcarska a všechno na něm bylo jak nový, vždyť si ho viděl. Pochybuju, že by ten maník, co ho měl někde kupoval levný šrouby a nechával frézovat disky. :nevim

Odesláno

Nebyly ty šrouby náhodou ve dvou nebo více variantách?

5405 65

16

UPEV ŠR KOLA

12X125

- MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU AŽ DO È.OND 09428

540565a540567.jpg

5405 67

16

12X125

- MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU OD È.OND 09429

540565a540567.jpg

Tyhle by měli být na starý model.

5405 61

16

ŠROUBU KOLA ALU

DIAM 12X125-42

- COUPÉ 2-DVÉŘOVÉ A MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU

540561.jpg

Podle mě a serviceboxu ano. :myslim

[upravil dne 7/4/09 BoneDaddy]

[upravil dne 7/4/09 BoneDaddy]

Odesláno

Ty kola mají pokličku. jsou to prostě ty klasický origo kupátkový šestnáctky z předfaceliftových modelů. Tuším BBS.

Původně zaslal: Dave_k

To bych raději sháněl šrouby než frézovat kolo,byť jen u děr. To ty nový kola mají pokličku nebo jsou šrouby vidět? :myslim

[upravil dne 7/4/09 Dave_k]

Odesláno

BoneDaddy, nemůžeš hodit obrázek těch šroubů k šestnáctkám. Já se zaboha nemůžu dostat do serviceboxu a už to tu asi vzteky rozkopnu. Nechce se mi teď ve 20°c rajtovat fung nový zimní pirellky.:(

Odesláno
Původně zaslal: kupák

BoneDaddy, nemůžeš hodit obrázek těch šroubů k šestnáctkám. Já se zaboha nemůžu dostat do serviceboxu a už to tu asi vzteky rozkopnu. Nechce se mi teď ve 20°c rajtovat fung nový zimní pirellky.:(

Foto klidně hodím, všechny varianty. Jen to nejsou šrouby k 16\" ale znamená to že jich potřebuješ celkem 16. Jsem to špatně zkopíroval ze serviceboxu.

Jen nevím, jestli něco na těch fotkách uvidíš. Dám je do předchozího příspěvku k těm popisům za moment. ;)

Odesláno

Jedná se o to kolo, které je všude označeno jako č. 1 Na obrázcích těch šroubů je fakt vidět prd.

Zkusím zítra ještě zjišťovat. Nenapají vás nějaké jiné pežoťácké šrouby stejného závitu, s rovnou dosedací plochou a bez osazaní?

Odesláno

Je pravda že vyloženě tyhle šrouby jsem neprohlížel. Koukal jsem na bezpečáky do příslušenství a tam byly objednací čísla pro starej i novej model stejný. Ale je samozřejmě možný, že provedly nějakou \"drobnou\" úpravy a šrouby z jednoho na druhý pasujou, ale obráceně třeba už ne...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Ale je samozřejmě možný, že provedly nějakou \"drobnou\" úpravy a šrouby z jednoho na druhý pasujou, ale obráceně třeba už ne...

Přesně. Tyhle \"úpravy\" mají v Peugeotu a Citroënu rádi. :D:aut

Podle mě to tak bude. :super

Odesláno

Tak jsem se konečně vlámal na servicebox a jsou tam skutečně 2 obj. čísla i dvě (velice pěkné) různé ceny. Jestli to bude jeden z těch šroubů, je vyhráno. Hned zítra volám do peu nebo tam mažu.

Odesláno

Oh yes, přešně na ty. Ale bacha! Já mám na autě vzhledově ty samý, ale už maj to osazení.

V tom případě tyto: 0000540561 ŠROUBU KOLA ALU 65,75 CZK 78,24 CZK 78,24 CZK

Jestli to nebudou tyhle tak budu ještě víc zmatenej než jsem teď. :D

Jo a nějak jsem si nevzpomněl na počet paprsků předtím ale mají jich asi 6 co?:D

Odesláno

Jo, podle obrázku maj kola šest paprsků, ale dole na autě sem to počítat nebyl. :))

A co bys řekl, kdyby to byly tyhle: 540565, nebo 540567? :D

Odesláno

A co bys řekl, kdyby to byly tyhle: 540565, nebo 540567? :D

Tyhle jsou podle mě vhodné pro ty kola co máš ty, s osazením aě na kola Hoggar nebo jak se jmenují. :myslim Takový ty bez pokliček.

Odesláno

Mám také dvoje šrouby na mem c 04 je rezerva plech a tyto šrouby jdou i na ni.Druhá kola ze starší ho c jsem koupil na zimáky a ty maji i rezervu hlinik a do nich jsou šrouby slabší a nemaji kužel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...