Dacooos Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Tady na tu dlouhou hadičku od spreje mi odpověděl mechanik z peugeotu, že ji dávají pod auto, odkud vytáká z klimi zkondenzovaná voda. Prej to dokonale vyčistí ten výparník a je po problémech :super:super Citovat
Dacooos Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 a jestli ne, tak to asi taky pořeším tím savem Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 tak jestli tam nalejete savo, tak si rovnou pripravte prachy na novej vyparnik, pac vam ho to pekne sezere to jsou napady, vymejslet takovy kraviny, kdyz sprej na dezinfekci klimy v autokelly stoji asi 180Kc Citovat
El-Chio Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Borci jeden dotaz, idem do tretej letnej sezony zo 406 a este sa na klime nerobilo nic. Najazdil som 80 000 km. Klima stale dobre chladi a v Peugeote mi povedali, ze kym chladi aby som s tym nic nerobil.... Mne sa tu nezda:bacha Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 tak pro klid duse muzes nechat zkontrolovat mnozstvi naplne odsatim, doplnit trochu oleje do systemu a vratit pripadne doplnit chladivo, vse obstara automaticka plnicka v nejakem servisu za cca 45minut, staci jen zadat typ auta a rok vyroby Citovat
El-Chio Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 njn, len som teraz daval za brzdy 170 ecok, za geometriu 50 ecok, vymena vsetkych tych veci filtre.... 100 ecok a nechce sa mi moc aspon najblizsie dva mesiace do toho sahatza dalsich 100 e.... Pripadne ak by ste vedeli o nejakom dobrom servise v Brne tak by som to doplnil tam predsa len ten kurz je priaznivejsi .... Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 ja mam servis na Vysocine, tam to prijde na 600Kc , ale je to jeste 130km od Brna ale pokud ta klima nevydava zadny divny zvuky a chladi tak by to melo byt v pohode Citovat
El-Chio Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 njn, keby si blizsie tak este dneska som tam Citovat
mark001 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ahojte ... mma jednu otazku , ma z vas niekto skusenosti s unikom chladiva cez tlakovy snimac na chladici klimy? ...je to kamosov Peugeot 406 2L HDI r.v.2000... po odpojeni konektoru zo snimaca tlaku sme si vsimli ze piny su utopene v zelenej mastne tekutine (asi olej a farbivo )... Citovat
El-Chio Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ja som s klimou este nic nerobil fuka studeny tak ide Aj ked by som to mozno doplnil, ale nikto mi tu neodporucil ziadnu firmu Ale ze by farbivo unikalo, cez kontakty to sa mi nezda. Nie je to tam len niecim zaliate? Citovat
mark001 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: El-Chio ja som s klimou este nic nerobil fuka studeny tak ide Aj ked by som to mozno doplnil, ale nikto mi tu neodporucil ziadnu firmu Ale ze by farbivo unikalo, cez kontakty to sa mi nezda. Nie je to tam len niecim zaliate? Tiez som sa kukal ze to je nejaka blbost ale je to mastne a zelene , kamos mi povedal ze predtym ako mu prestala chladit tak mu z miesta ako je prava hmlovka (pod tym cidlom) kvapkala nejaka mastna kvapalina, nerozumie sa do toho tak si myslel ze mu tade odpusta kondenz ... mna zaujima ci sa s tym uz niekto stretol ze by cez to cidlo usla napln ?... [upravil dne 6.5.2009 mark001] Citovat
El-Chio Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 jak to odtial tieklo, tak to bude urcite obsah tej hadice, a ci stretol alebo nie mozno je prvy Mozno to cidlo fakt nejak poskodilo.... Citovat
peton24 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Takže páni som lahší o 700 EUR. Moj priebeh: auto som kupil v roku 2004 malo 88000 km 5 rokov som neinvestoval do auta iba na vymenu oleja. Stav km: teraz 168 000 km Po dobe buchania zadnej napravy ked už sa to nedalo uniesť myslím ten zvuk som sa rozhodol dať 406 dokopy. Servisované: - nové hmlovky: - Nové kotúče - nové platničky, - nový zadné tyčky vodorovne aj zvisle + geo nič nebúcha !!!! - nový výfuk stredný a zadný diel - nastriekaný podvozok - nova kladka a remen aj remenica vymenena mi hučala - opravene otvaranie okna u vodiča. - nová trubka klímy zatial klima mi ide uvidíme že dokedy, pôvodne som chcel 406 predať ale teraz už nie !!!! dúfam, že mám na dlhšiu dobu pokoj. totť moj pribeh s 406. Pokial vam ide klima bez problémov nič nerobiť !!!. Citovat
mmmb Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 mám problém s klimou, když ji zapnu, tak nesepne spojka ani čerpadlo ani sahara, proste se nic neděje, žádný pokles otáček. kde může být problém??? jsou někde bezpečvostní spínače nebo něco??? pojistky jsou dobré. v lelektrice jsem se nehrabal. Citovat
peton24 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 No asi ti vyfučala ako mne ked nieje požadovany tlak tak ti nespusti klimu, skus pozrieť napuštaci otvor klimy pri baterke a skus či maš tam tlak nejaky šrobovákom napr ak nie tak ti unika klima. Citovat
mmmb Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 jako že to toho pichnu štoubovákem a něco unikne? a když ne tak je tlak v pytli? Citovat
Slayer Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Přesně tak.... jen si tam dej i hadr, kdyby tam něco bylo ať ti nestříkne do ksichtíku .... Citovat
jojo0608 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Viete mi niekto poradiť, kde sa ten snímač tlaku nachádza a ako vyzerá? Raz som ho už hladal, ale nikde som ho nenašiel. Dík Citovat
mark001 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: jojo0608 Viete mi niekto poradiť, kde sa ten snímač tlaku nachádza a ako vyzerá? Raz som ho už hladal, ale nikde som ho nenašiel. Dík Ahoj ten snimac je na fotke pod cislom 4 ... na aute sa nachadza v lavej spodnej casti chladica klimy,idu odneho 4 vodice ...lepsi obrazok som nemal cas hladat ale ak lepsie pohladas niekde tu na fore to bolo aj pekne pofotene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.