Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tady na tu dlouhou hadičku od spreje mi odpověděl mechanik z peugeotu, že ji dávají pod auto, odkud vytáká z klimi zkondenzovaná voda. Prej to dokonale vyčistí ten výparník a je po problémech

:super:super:super

Odesláno

tak jestli tam nalejete savo, tak si rovnou pripravte prachy na novej vyparnik, pac vam ho to pekne sezere :bojim to jsou napady, vymejslet takovy kraviny, kdyz sprej na dezinfekci klimy v autokelly stoji asi 180Kc

Odesláno

Borci jeden dotaz, idem do tretej letnej sezony zo 406 a este sa na klime nerobilo nic. Najazdil som 80 000 km. Klima stale dobre chladi a v Peugeote mi povedali, ze kym chladi aby som s tym nic nerobil.... Mne sa tu nezda:bacha

Odesláno

tak pro klid duse muzes nechat zkontrolovat mnozstvi naplne odsatim, doplnit trochu oleje do systemu a vratit pripadne doplnit chladivo, vse obstara automaticka plnicka v nejakem servisu za cca 45minut, staci jen zadat typ auta a rok vyroby

Odesláno

njn, len som teraz daval za brzdy 170 ecok, za geometriu 50 ecok, vymena vsetkych tych veci filtre.... 100 ecok a nechce sa mi moc aspon najblizsie dva mesiace do toho sahatza dalsich 100 e.... Pripadne ak by ste vedeli o nejakom dobrom servise v Brne tak by som to doplnil tam predsa len ten kurz je priaznivejsi ....

Odesláno

ja mam servis na Vysocine, tam to prijde na 600Kc , ale je to jeste 130km od Brna :) ale pokud ta klima nevydava zadny divny zvuky a chladi tak by to melo byt v pohode

Odesláno

Ahojte ... mma jednu otazku , ma z vas niekto skusenosti s unikom chladiva cez tlakovy snimac na chladici klimy? ...je to kamosov Peugeot 406 2L HDI r.v.2000... po odpojeni konektoru zo snimaca tlaku sme si vsimli ze piny su utopene v zelenej mastne tekutine (asi olej a farbivo )...

Odesláno

ja som s klimou este nic nerobil fuka studeny tak ide :) Aj ked by som to mozno doplnil, ale nikto mi tu neodporucil ziadnu firmu :( Ale ze by farbivo unikalo, cez kontakty :myslim to sa mi nezda. Nie je to tam len niecim zaliate?

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

ja som s klimou este nic nerobil fuka studeny tak ide :) Aj ked by som to mozno doplnil, ale nikto mi tu neodporucil ziadnu firmu :( Ale ze by farbivo unikalo, cez kontakty :myslim to sa mi nezda. Nie je to tam len niecim zaliate?

Tiez som sa kukal ze to je nejaka blbost ale je to mastne a zelene , kamos mi povedal ze predtym ako mu prestala chladit tak mu z miesta ako je prava hmlovka (pod tym cidlom) kvapkala nejaka mastna kvapalina, nerozumie sa do toho tak si myslel ze mu tade odpusta kondenz :myslim... mna zaujima ci sa s tym uz niekto stretol ze by cez to cidlo usla napln ?...

[upravil dne 6.5.2009 mark001]

Odesláno

Takže páni som lahší o 700 EUR.:(

Moj priebeh: auto som kupil v roku 2004 malo 88000 km

5 rokov som neinvestoval do auta iba na vymenu oleja.

Stav km: teraz 168 000 km

Po dobe buchania zadnej napravy ked už sa to nedalo uniesť myslím ten zvuk som sa rozhodol dať 406 dokopy.

Servisované:

- nové hmlovky:

- Nové kotúče

- nové platničky,

- nový zadné tyčky vodorovne aj zvisle + geo nič nebúcha !!!! :cool:

- nový výfuk stredný a zadný diel

- nastriekaný podvozok

- nova kladka a remen aj remenica vymenena mi hučala

- opravene otvaranie okna u vodiča.

- nová trubka klímy zatial klima mi ide uvidíme že dokedy,

pôvodne som chcel 406 predať ale teraz už nie !!!! dúfam, že mám na dlhšiu dobu pokoj.

totť moj pribeh s 406.

Pokial vam ide klima bez problémov nič nerobiť !!!. :mrk

Odesláno

mám problém s klimou, když ji zapnu, tak nesepne spojka ani čerpadlo ani sahara, proste se nic neděje, žádný pokles otáček. kde může být problém??? jsou někde bezpečvostní spínače nebo něco???

pojistky jsou dobré. v lelektrice jsem se nehrabal.

Odesláno

No asi ti vyfučala ako mne ked nieje požadovany tlak tak ti nespusti klimu, skus pozrieť napuštaci otvor klimy pri baterke a skus či maš tam tlak nejaky šrobovákom napr ak nie tak ti unika klima.

Odesláno
Původně zaslal: jojo0608

Viete mi niekto poradiť, kde sa ten snímač tlaku nachádza a ako vyzerá?

Raz som ho už hladal, ale nikde som ho nenašiel.

Dík

Ahoj ten snimac je na fotke pod cislom 4 ... na aute sa nachadza v lavej spodnej casti chladica klimy,idu odneho 4 vodice ...lepsi obrazok som nemal cas hladat ale ak lepsie pohladas niekde tu na fore to bolo aj pekne pofotene ;)

post-0-14109606792107_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...