Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak dnes som bol v Trnave v Peugeot - Begam. Doplnáli mi chladivo do klimatizácie aj s farbivom. Chladivo - 625ml , olej do klimatizácie 0,1l , aditívum pre chladivo, + práca : 72,19 Eur Som zvedavý kade to bude unikat. Kontrola o 2 týždne. Hmmm

Odesláno

No jo...na toto mam super spomienky, robili mi to 3krat kym zistili ze netesni hadica.

A ked ju akoze utesnili tak vyfucala zas.

Takze tu sumu si vynasob x4 a mas to kolko ma to vyslo.

A sa obavam ze teraz v lete ma to caka zas :blicismajlik

Odesláno

A to uz nehovorim o tom ze ta hadica co mam akoze zlu sa neda objednat len ona...treba objednat nejaku celu sadu co stoji tusim 230 eur. :super

Odesláno

Ja mám podobný problém po naplnení farbou sa zistilo že chladivo - plyn mi uniká v spoji medzi chladičom klímy a trubkou, tak som sa bol opýtať ako sa to dá riešiť. najlacnejší 1 pokus bol to zaliať tekutým kovom, bohužial plyn aj tak vyfučal :bacha a manik mi nato oznamil tak treba new chladič a trubku a ja mu nato: v lete si otvorim okno !!!! tot moj pribeh, :grr

Odesláno

No mňa komplet naplnenie klímy vyšlo na 800.-Sk :D teda chlapík v servise že prepočítaj si 800 korún na eurá, tak dostal 27 eur :cool: Samozrejme sa jednalo o kompletnú procedúru, vákuovanie, naplnenie, mazivo a aj farbivo. Akurát ma teraz trápi neznesitelný smrad pri vypnutí klímy :blicismajlik aj som dezinfikoval a nejako nezaberá, stále smrdí :(

Odesláno

Dnes som bol u mechanika a ma potešil, že existuje nejaká tesniaca guma origoš na klimu čo sa týka toho môjho spoju medzi chladičom a trubkou tak uvidíme budúci tyždeň to spraví a dam naplniť u nas to stoji cca 30 eur a uvidim dufam že už my pojde aspon ten mesiac ta klima a nie 3 dni :super

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

tak dnes som bol v Trnave v Peugeot - Begam. Doplnáli mi chladivo do klimatizácie aj s farbivom. Chladivo - 625ml , olej do klimatizácie 0,1l , aditívum pre chladivo, + práca : 72,19 Eur Som zvedavý kade to bude unikat. Kontrola o 2 týždne. Hmmm

A prečo si nešie do \"S Racing, spol. s r.o.\"na Bratislavskej , mne tiež čistili a plnili klímu a to len za 822,- Sk(August 2008)

čo je cca 27 euro

Odesláno

ako viem ze treba robit nieco s klimou, doplnat nieco alebo neviem co? kupoval som auto min. rok z bazaru. lebo ked pozeram tie palky co tu pisete tak sa mi v tom nechce vrtat velmi. :aut

Odesláno
Původně zaslal: janou

vystriekať potrubie čističom na klimu kôli bakteriam.

Jak na to u 406? :myslim Pokud se tedy jedná o sprej s takovou dlouho trubičkou. Kam s tou trubičkou aby to mělo význam?

Má význam použít takový ten přípravek co se položí před přední sedadla a pustí se klimatizace s vnitřním okruhem? :myslim

Odesláno

:Dptáš se vážně? :D

demontuješ pylový filtr a stříkáš do vstupu vzduchu do klimy (pak dát nový filtr)

postup pro aplikaci spreje je na obalu nádobky

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

:Dptáš se vážně? :D

demontuješ pylový filtr a stříkáš do vstupu vzduchu do klimy (pak dát nový filtr)

Ano ptám. Protože tohle co myslíš ty není to co myslím já. To co myslíš ty, je normální sprej na kterém je to napsané a je to u všech aut stejné: vyndat filtr, nastříkat, nechat běžet, dát nový filtr a ještě na něj trochu nastříkat. To už jsem dělal, jen mi to nepomohlo. Vůbec.

To co myslím já, má cca 1m dlouho plastovou hadičku, která se má kamsi strčit, poté aplikovat a nechat chvíli. Pak pustit klimu na plný výkon. Mělo by to pozabíjet nějaký potvory co se v klimatizaci udělají. Já nevím kam s tou plastovou trubičkou. Někdo to tu kdysi psal, ale teď to nemůžu najít.

A to další co jsem myslel, je nějaká plechovka co se postaví před sedačky, klima se dá na plný výkon, plechovka se pustí a klima se nechá běžet. Mělo by to mít ten stejný účinek jako přípravek, který jsem uvedl výše.

Mě by zajímalo: 1 přípravek- kam s tou hadičkou?

2 přípravek- funguje to, má to nějaký význam?

Má tu někdo s těmito věcmi zkušenost?

Odesláno

joo ták--tu dlouhou hadičku můžeš strčit do výdechů co to pude a pak postupně vytahovat a stříkat--po nějaké chvíli

pustit klimu a je to.

tu plechovku neznám,ale je to jak píšeš--přepne se na vnitřní okruh a ventilátor ten obsah plechovky honí dokola v

kabině

co vím,tak ty spreje jsou na ho.no.Po jejich aplikaci nepoznáš rozdíl.:o Někdo tu psal o nějakém přípravku z lékárny (ajatin???)--tomu bych věřil

Odesláno

ted jsem klimu plnil i dezinfikoval jako vzdy na jaře a myslim že ten sprej je good , nejlepší je ten co tvoří pěnu ale bacha at se nedostane na palubku bo dela fleky , se musi to hned otirat

Odesláno

Pe.Tr a Ozzy: nemáte nějaký název nebo typ na ten čistící prostředek? Nejlépe na váš osvědčený.

Případně prosím ostatní aby napsali co použili oni a jestli se osvědčilo.

Děkuji.

Odesláno

název přípravku si nepamatuju--vždycky koupím,co mi v obchodě doporučí--ale jak říkám,moc to neúčinkuje:myslim,

letos tam naleju flašku SAVA :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...