Toomas Odesláno 5. červen 2004 Odesláno 5. červen 2004 Moje vozidlo po zastavení podezřele tiká jako časovaná bomba. Tikání postupně zpomaluje až se po 2-3 minutách zcela zastaví. Vychází to někde z pravé části auta, ale přesnou pozici nedokážu lokalizovat. Z auta nic nevytéká, hladina oleje i chladící kapaliny zůstává přibližně konstantní. Za jízdy zvuk slyšet není, ale může být přehlušen valením pneumatik a motorem. Dnes jsem však z manželkou jel na pláž a když otevřela okno (na pravé straně), tak bylo slyšet podobný pravidelný, mlaskavý zvuk. Možná to však spolu nesouvisí. Co to může být? Ještě dodám technickou specifikaci: Peugeot 106, r.v. 1996, 1.4 55kW. [Editován dne 5/6/04 Toomas] Citovat
David 106s16 Odesláno 5. červen 2004 Odesláno 5. červen 2004 Ventil otevirajici podtlak do uhlikoveho filtru na odsavani benzinovych par. Citovat
Lucky Odesláno 5. červen 2004 Odesláno 5. červen 2004 A nemuze to byt treba chladnouci vyfuck? Dela to takovy jakoby zvonivy zvuk Citovat
Ferry Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 pravidelny mlaskavy zvuk za jizdy bude nejspis kaminek uvizly v dezenu pneumatiky. Tikani po zastaveni viz jak uz bylo napsano vyse. : Citovat
impact Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 To tikani po zastaveni dela tepelny stit u katu, jak pozvolna chladne a smrstuje se. Citovat
Toomas Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 Díky moc za odpovědi. Jak se zdá, není to nic vážného. Osobně to vidím taky na ten výfuk nebo katalyzátor - přibližná poloha odkud to vychází by tomu odpovídala. Dá se s tím něco dělat nebo to mám brát jako normální? Citovat
Lucky Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 ber to jako normalni. Ledaze bys pouzil gumove srouby nebo gumove nyty a rez ve spreji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.