Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před včerejškem jsem byl na STK,vyhodil mě \"tecnik\"za to že byli zadní kotouče rezavý.od vrchu obvodu ke středu asi 7mm.To jsem na to teda čuměl.v životě jsem o tomto neslyšel.a přitom šli brzdy perfektně!Za ty kotouče by muselo vyletět každý druhý auto!a ještě mi řekl že se diví že to brzdí až přijel na válce!jinak mu vadilo že nejde seřídit světlo a přitom šlo,asi se mu nectělo! a že mi svítí moc vysoko mlhovka.pak ještě že má trochu vůli tačka stebilizátoru.Nejezděte nikdo do Znojma na STK.asi jsem narazil na čurá..:bacha

[upravil dne 4.4.2009 EXI.60]

[upravil dne 4.4.2009 EXI.60]

Odesláno

Tak to je idiot!!!-pokud vozidlo projde brzdovou zkouškou-neteče např.brzdová kapalina atd.,či nehrozí li jiné vážnější nebezpečí je to šikana!!!-je dobré taky napsat,kde se to stalo,aby se příslušná STK dostala do povědomí motoristů a k dané firmě se nejezdilo-u nás na Rychnovsku dělali na 2 STK různé nesmysly a rozumný člověk tam nejede!!!

Odesláno

No tak brzdove kotuce mam tiez hrdzave asi tych 7 mm po obvode:D, vsak to je asi normalne, ked tam nedochadza k treniu, tak sa to \"neobrusuje\":roll...a na STK mne n svetlach vzdy akurat pozru, ci mi funguje motorcek na nastavovanie vysky, ale kazdopadne, ten \"technik\" mal prave znizenie platu alebo ho vyhodila zena z domu, ked mal taky pristup:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Tak to je idiot!!!-pokud vozidlo projde brzdovou zkouškou-neteče např.brzdová kapalina atd.,či nehrozí li jiné vážnější nebezpečí je to šikana!!!-je dobré taky napsat,kde se to stalo,aby se příslušná STK dostala do povědomí motoristů a k dané firmě se nejezdilo-u nás na Rychnovsku dělali na 2 STK různé nesmysly a rozumný člověk tam nejede!!!

Jak píšeš,asi jim udělám reklamu nějakou nenápadnou.Borca přede mnou vyhodili za spálenou žárovku v parkovačce,nenechali ho ani aby si ji na místě vyměnil!
Odesláno
Původně zaslal: Jindras

To je sice fakt,ale je to člověk s atestací a podle toho se má chovat-či takoví lidé nepracují za 12500 Kč ale za podstatně více...

To je mi jasný,oni jsou asi po novém roce ze všeho posraní,tak dělají hlouposti.Zároven byl pátek a bylo vidět že mají všichni blbou náladu.všechno vyměním co napsali ale štve mě jen ten princip skrz ty kotouče
Odesláno
Původně zaslal: OK406

Můžeš sem dát prosím fotky k porovnáním kotoučů??

Pokud to budu zítra stíhat,tak je sem hodím.Ted mě napadlo,je možný si celou stk natáčet na kameru?povoluje to zákon?
Odesláno

Nechápu proč takový banality nenapíše do lehkých závad a \"nashledanou za 2 roky\" a ne hned \"odstraňte závady a přijeďte si znovu\". :myslim

To musel bejt ale tupoň. :bacha Nebo jsi byl v té procentuelní menšině kterou musejí vyhodit, aby to nebylo podezřelý.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Nechápu proč takový banality nenapíše do lehkých závad a \"nashledanou za 2 roky\" a ne hned \"odstraňte závady a přijeďte si znovu\". :myslim

To musel bejt ale tupoň. :bacha Nebo jsi byl v té procentuelní menšině kterou musejí vyhodit, aby to nebylo podezřelý.

To mě tak připadlo,tak dlouho jsem na stk ještě nebyl,bylo vidět že chce něco najít.pustil dovnitř i meho kamaráda a hned si mě technik pozval do jamy a kamarád musel šlapat na brzdy,různě cloumat a houpat autem na bok atd.to jsem se hned divil že mu dovolil jít za náma.
Odesláno
Původně zaslal: honza406

natáčet si STK na kameru ??to tě podle mne vyhodí ,záleží co mají oni napsáno třeba na dveřích STK

Přeci jen by to nebylo na škodu,navíc už většina STK má kamerový systém,tak že by neměl být problém si to natočit,když si to můžou natáčet oni,tak proč né já....Ale za to bych ho nakopal,kamaráda vyhodili z EVIDENČKY kvůli kolům (17\"),samolepce na skle a kvůli tomu,že atestovaná sportovní zrcátka nebyla stavitelná z místa řidiče (mimochodem to bylo v AUTO-Domin Humpolec).Vymýšlejí si hovadiny a akorát se*ou lidi.....
Odesláno
Původně zaslal: virnik

alebo potreboval niečo do vačku:bacha:bacha:bacha:bacha

no, ze to niekomu doslo. Daj mu 500 do vacku a mozes mat aj auto bez kotucov. Mozno niekto zakruti hlavou ale je to tak. Korupcia kvitne vsade.
Odesláno
Původně zaslal: Pidonson

Pro 309 GT: No a já myslel že na evidenčce kontrolujou jen čísla motoru a VIN :myslim

No,prej si to myslí každej.Sportovní zrcátka mají homologaci tuším E11,tak že jsou chválené pro provoz,tak že kokoti si vymýšlejí nesmysli.Kola prý musí být zapsaný v TP,ale zase říkali,že je nezajímá stav pneumatik,tak že když by tam přijel s gumama na dráty,tak je to zajímá jen v případě STK,né evidence.Dle mého názoru je horší ojetá guma než větší průměr ráfku se zánovní pneumatikou která má stejný průměr jako ty 16\"co má zapsané v TP....tak že do Humpolce už nikdy více,maximálně projíždět okolo...:blicismajlik Jako něco to do sebe má,přeci jen to nesmí být šrot (což auto po Rorrovi 100%není) ale tohle vyloženě neohrožuje účastníky silničního provozu....
Odesláno

--309GT-- Jo to s tebou souhlasim ale dobrých STK asi na výběr už moc není vymrzujou všude. Já byl kdysi na STK se Š 125 a vyrazili mě jen proto že jsem měl zadní světla s bílim sklem na blinkr samozřejmě oranžovou žárovku a přední a boční bílí mu nevadili

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...