Fusion Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 @re: jojo přesně o to mě šlo, slyšel sem povídky o bájeném pajeru, který jezdilo po 2-3 kolech Dobrej blázen. Citovat
306gti6 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Inak to zelene polo stoul zelenou perletou je kamos od nas,z MA:D Citovat
King Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Béďa Tak jsem se byl dneska podivat v Brna na Renocaru. Pocasi nam pralo takze to byl vydareny den. Potkal jsem tam i par clenu Peugeot clubu no a po ceste zpet jel chvili pred nama King (pekny kola chlape ). vážně?kde? to já tě nějak nezaregistroval, jel jsi svým? (a děkuju ) a já mám pocit, že vedle nás stál pak @re jinak počasí skvělé, ale sraz mě už tak moc nenadchnul:D ale prima užitá sobota :-) Citovat
Béďa Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 King: uhybal si myslim nekde ve Velky Bitesi (nejaka zmatena pani ve felicii ti davala prednost i kdyz byla na hlavni).. teda myslim ze to bylo tam Jel jsem s kamosem, cerny seat toledo. @re: krasny fotky s1600: jj, byla libova.. [upravil dne 5/4/2009 Béďa] Citovat
King Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Béďo, a jojoo!.. tak to už vím jel sem ještě na benzinku a pak už na Křižanov. a to vaše Toledu za mnou taky pamatuju já si říkám.. kdybys jel s pežo tak bych tě poznal nejspíš hned Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: 306gti6 Inak to zelene polo stoul zelenou perletou je kamos od nas,z MA:D To je hodně hezký auto,škoda slabého motor.To kupoval tady v čechách jestli se nepletu:myslim Citovat
pug Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 pozeram ze tam boli vazne kusky, biela GT3 (poznam z BA), Nissan GTR, kopu M3, Clio Sport a videl som tam aj jedno Clio V6-co dost cumim tych bolo vyrobenych len par kusov a je to dost brutalnba raritka - vedel som ze mi bude Luto: Bedo ked som videl ze mas nalesteneo a na 16\" kach som si myslel ze ides na gti a bolo mi est eviac luto ze nejdem - a ty ze ten isty problem ako ja-moje brzdy namalo zmysel tahat na okruh sice brzdia est epekne ale daval by som im tak max 2kola a domov by bol problem potom prist bez platniciek 306gti6: velmi som zvedavy na video a to co vidim na blatnikoch ducham ze nie je dobuchane od kamenov, bolo by skoda. ako sa auto drzalo v konfrontacii s inymi na trati SUV sa nepociat aj ked je to AMG-divny ludia co to tahaju na okruh a nekupia si nieco poriadne ked uz maju na obludu a maju ambicie jazdit na okruhu-podla mna vtedy si musims uvedomit aku chujoviny si to vlastne kupil, @ra - dik za fotky podarili sa ti Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 pug: no jak koukam na brzd 306gti6 tak jsme na tom vsichni tka nejak obdobne.. to vis ze me to stavo, chut by byla ale co se dalo delat.. dneska jsem udelal povinny ve stredu jdu pro znacky a v patek jdou brzdy na auto, vyfuk porad v reseni.. Citovat
306gti6 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 309GT :mas pravdu kupoval to u Vas v Cechach nic sa nazmenilo len tam dal hudbu trocha prerobil interier-ale viem ze hovoril nieco o druhom motore s audi TT tusim 1.8T... Citovat
pug Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 bedo tak mohli by sme si dat zavazok ze sa na najblizssi den preverejnost na okruhu v Brne stretneme a ze dovtedy stihnmeme porobit co treba, co ty na to? lebo zachvilu je tu dalsia zima tak nech stihneme nieco:-) Citovat
pug Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 renocar tu nikto iny nebol? neni co dodat, nie su videa, fotky? casy n akolo ak niekto jazdil? Citovat
Vvitty Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Fusion @re: jojo přesně o to mě šlo, slyšel sem povídky o bájeném pajeru, který jezdilo po 2-3 kolech Dobrej blázen. no a? v terenu se s UAZem a podobnymi vecmi jezdi zasadne po 2-3 kolech, tak je zvyklej Citovat
309GT Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: 306gti6 309GT :mas pravdu kupoval to u Vas v Cechach nic sa nazmenilo len tam dal hudbu trocha prerobil interier-ale viem ze hovoril nieco o druhom motore s audi TT tusim 1.8T... Ono na tom autě snad už nic dělat nejde,je to krása už teď!Jinak když by tam dal 1,8T tak to bude mazec největší! Citovat
pug Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 .mycTD: myslim ze som ta v nejakom inom videu uz videl, to boli tie zavody \"do vrchu\"? nemam moc pochopenie pree taky zavadzajuci nazov. ale je fajn si moct zajadit sam na okruhu na cas, skoda mrzi ma ze som nemohol. inka mas tam seriovy podvozok? lebo som mal pocit ze ti to dost plave a naklana sa (teda nie viac ako seriove podvozky:-) Citovat
pug Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 nikto iny nebol jazdit alebo nema nejake videa? Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Možná si zajedu na veřejný jízdy, bude míň bláznů. [upravil dne 7/4/2009 Fusion] Citovat
pug Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Fusion Možná si zajedu na veřejný jízdy, bude míň bláznů. [upravil dne 7/4/2009 Fusion] fussion tiez som si to hovoril, ale myslim ze to bude rovnako plne a tu bol anavyse moznsot co inak nemas- zajazdit si tie akoze vrchy a tam si mal kus okruhu len sam pre seba to ma najviac mrzi ze som nebol, clovek ma priestor laborovat a siahnut na maximum kedze nemusi davat pozor na nic ine len seba Citovat
.mycTD Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 pug: plave jako svine:grr podvozek je serie, ale pneu jsem dal nejake cinske m*dky. na videu je videt to trhane zataceni, jak jsem na vyjezdu zkousel, kdy uz konecne budu moct pridat. i se 150PS@1500kg mi byla trat uzka a na stadionu to pripominalo spis drift challenge na podzim jedine slicky:super jinak nazev \'do vrchu\' je sice trochu nadsazeny, ale mas celou trat pro sebe, profi casomiru a za 50,-/jizda neni co resit. a jeste si ve fronte na start stihnes pokecat:D na krouzeni po okruhu jsou opravdu lepsi vecerni volne jizdy, tak je slozeni ucastniku na trochu vyssi urovni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.